Naturesnctar Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg modtog min ordre med shilajit og tongkat ali. Min shilajit var allerede meget hård i konsistensen sammenlignet med den, en ven havde købt. Efter to uger – selvom jeg havde opbevaret den korrekt –... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fed kundeservice ! Min pakke nåede aldrig frem af en mærkelig årsag. Jeg kontaktede Naturesnctar på mail, med en forklaring, og de sendte mig allerede en ny pakke. Jeg har endelig fået produktet hjem... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Redigeret Så kom der endelig svar. Ser frem til at modtage varerne 👍🏻 Bestilte for 3 dage siden. Ingen svar på e-mail kontakt, ingen varer men pengene er trukket 😳 Håber snart jeg hører noget... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har brugt deres shilajit dagligt i et par uger nu og jeg synes faktisk, at jeg mærker en effekt. Mindre hovedpine og mere klar i hovedet. Det kan være tilfældigt, men indtil videre virker det love... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Naturesnctar.dk sælger naturlige kosttilskud såsom 100% rent shilajit.

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Virkelig god kundeservice

Super god oplevelse! Hurtig levering og virkelig god kundeservice - de svarede hurtigt pà mine spørgsmål og var meget hjælpsomme. Kan klart anbefales!

4 april 2025

God oplevelse

God oplevelse! Et fantastisk kosttilskud, selvom det er lidt dyrt. Jeg kan allerede mærke en positiv effekt, så jeg køber det sandsynligvis igen.

23 maart 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har prøvet shilajit fra 2 andre…

Har prøvet shilajit fra 2 andre steder,men kunne ærligt talt ikke mærke alt den hype der var omkring det.
Nu har så prøvet jeres, da det ser ud til at det er ægte ud fra jeres reklamer. Og wow kan virkelig mærke det når jeg træner, føles lidt ligesom at tage preeworkout bare uden koffein crash💪🏽 I har fået jer en fast kunde 😂👌🏽

17 maart 2025

Antwoord van Naturesnctar

Tak for din fantastiske anmeldelse! 🙌🏽

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du kan mærke forskellen! 💯 Vores shilajit er netop soltørret langsomt for at bevare alle de naturlige næringsstoffer – ingen genveje, kun ren kvalitet. 🔥 Fedt at det giver dig det ekstra boost uden crash! 💪🏽 Vi glæder os til at forsyne dig fremover. Tak for din støtte! 🙏🏽🚀

Fantastisk kundeservice

Havde et problem med min første ordre (fragtfirmaets skyld, ikke deres), og teamet hos Natures N’ctar var utrolig hjælpsomme og hurtige til at løse det. De sendte straks en ny uden besvær. Fantastisk kundeservice, og produktet er i absolut topklasse.

6 maart 2025

Antwoord van Naturesnctar

Tusind tak for din anmeldelse! 🙌

Vi sætter virkelig pris på din forståelse, og vi er glade for, at vi kunne løse problemet hurtigt for dig.

Kundetilfredshed betyder alt for os, og vi står altid klar til at hjælpe.

Dejligt at høre, at du også er glad for produktet – vi lover at fortsætte med at levere den bedste kvalitet! 💎🙏🏼✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde ikke regnet med at mærke en…

Havde ikke regnet med at mærke en forskel så hurtigt, men efter få dage kan jeg tydeligt mærke en forbedring i mit energi og fokus. Kan varmt anbefales :)

26 februari 2025

Antwoord van Naturesnctar

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er fantastisk at høre, at du allerede efter få dage mærker en forskel i din energi og fokus.

Vi er så glade for, at du har haft en positiv oplevelse, og tak for din anbefaling! 🙏🏼

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

As a first-time user of Shilajit

As a first-time user of Shilajit, I am genuinely impressed by this company! I was a bit skeptical at first, but after reading great reviews, I decided to give it a try. The product arrived quickly and was beautifully packaged, ensuring everything was fresh and intact. The quality of the Shilajit is top-notch, and I can already feel the difference after just a few days of use—more energy, improved focus, and a sense of balance I hadn't realized I was missing. The customer service team was also incredibly helpful and responsive. I’m definitely going to continue using their Shilajit, and I highly recommend this company to anyone new to it like I was! Five stars all the way!

17 februari 2025

Antwoord van Naturesnctar

Thank you so much for your amazing review! 🙌🏼

We’re thrilled to hear that you decided to give our Shilajit a try and that it has exceeded your expectations.

Quality is our top priority, from sourcing the purest Shilajit to ensuring careful packaging so you receive it fresh and potent.
It’s fantastic that you’re already noticing increased energy, focus, and balance – that’s exactly what we aim for! 🚀

We also appreciate your kind words about our customer service. We’re always here to help and make sure you have the best experience possible. Thank you for your support and recommendation – we’re excited to continue being part of your wellness journey!

God produkt :)

Jeg har prøvet andre mærker før, men dette er uden tvivl det bedste. Konsistensen er perfekt, og jeg kan virkelig mærke forskellen i min energi og fokus

24 februari 2025

Antwoord van Naturesnctar

Tusind tak for din anmeldelse! 🙌🏼

Vi er så glade for at høre, at du kan mærke forskellen i både energi og fokus – det er præcis, hvad vi stræber efter med vores shilajit.

Vi går altid op i at levere den bedste kvalitet, og det betyder meget, at du har bemærket forskellen i konsistensen og effekten.

Tak for din støtte, og vi ser frem til at fortsætte med at levere topkvalitet til dig!