Voor de tweede keer hier wat besteld. Beide keren prachtige producten ontvangen. Altijd met goede zorg ingepakt en snel ontvangen. En het allerbelangrijkste, daarna een heel blij zoontje. Hij is helem... Toon meer
Nette eerlijke mensen Had 2x na elkaar besteld dus 2x bezorg kosten normaal is Kreeg 1 x bezorgkosten terug Super netjes en aardig 👍🏼
Levering was vlot en kwam goed verpakt aan. Ben erg tevreden met mijn order! De Libelle en vlinder zijn een mooie aanvulling op mijn collectie. Ook zitten er duidelijke instructies bij over het on... Toon meer
Natuur Kabinet is een webshop voor interieurdecoratie met vlinders & insecten, ontstaan vanuit een passie voor alles wat in de natuur leeft. Alle vlinders & insecten zijn verwerkt door Natuur Kabinet en zijn verantwoord verkregen. Ze worden verwerkt in stolpen, kistjes, lijsten etc.
Nederland
- natuurkabinet.nl
Vraagt klanten om een review
Snelle levering en super goed…
Snelle levering en super goed verpakt!!! Ben onwijs blij met de mooie aankoop!!
Vlinders in stolp
Onwijs mooi product tegen betaalbare prijs. Wij waren een beetje huiverig over de verzending, maar ook dit is helemaal goed gegaan ! Goed stevig verpakt.
Super blij
Ik heb al meerdere mooie vlinders besteld bij Natuurkabinet, via de website maar ook via Instagram, daarbij heb ik erg fijn contact gehad. De vlinders waren allemaal goed ingepakt en snel verstuurd. Zeker een aanraden!
Het pakket was erg snel binnen
Het pakket was erg snel binnen. Goed verpakt en punt gaaf net als de foto's onlline. Ik hou de winkel in de gaten want er komen meer bestelling. Helemaal dik tevreden!!
Super vriendelijk te woord gestaan
Super vriendelijk te woord gestaan. Er werd goed meegedacht en er werd een prachtig eindproduct gemaakt die een prachtig plekje in huis heeft gekregen.
Super service
Snelle verzending. Het gekochte product (mixframe) was zeer netjes en goed verpakt.
Prachtige hangers.
Prachtige hangers.. niet voor in m’n boom maar gewoon tegen de muur. Om zo het hele jaar te genieten!
Perfect geholpen
Fijn en snel contact gehad. Goed verpakt, het was boven verwachting mooi!
fijne snelle service!! goed materiaal (lijm)
fijne snelle service!!! Ben zeer tevreden. Ik heb vleugel lijm voor vlinders gekocht.
Prachtige stolpen en goed verpakt
Prachtige stolpen en goed verpakt. Snelle service en antwoord op je vragen.
Prima verzorgd en mooie stolp
Prima verzorgd en mooie stolp. Alleen levering duurde 5 dagen ipv 1 à 2 zoals in de voorwaarden staat.

Antwoord van Natuur Kabinet
Super fijn!
Super snelle levering en een persoonlijk kaartje! Erg prettige ervaring en product zag er uit als beloofd
Ziet eruit zoals wij verwachten
Heel netjes verpakt en snel verzonden
Heel netjes verpakt en snel verzonden! Lief kaartje erbij , de schorpioen staat prachtig bij ons in huis!