4,5

Uitstekend

Petje af

Via de vele positieve berichten op het internet kwamen wij voor onze lichtstraat terecht bij de mensen van Natuurlijklicht.nl
Direct werd er een afspraak gemaakt met ons en kregen wij een professionele uitleg ten aanzien van alle mogelijkheden.
Transparant, eerlijk, betrokken en professioneel werd 3 weken later de gehele lichtstraat al vervangen voor een hele scherpe en nette prijs die ik elders niet heb kunnen vinden op het internet.
Onze dank gaat nogmaals uit naar het gehele team van Natuurlijklicht.nl.
Niet alleen de collega die meedacht naar de beste oplossing voor ons, maar ook de jongens die op het dak uiterst secuur te werk zijn gegaan. Wij zijn gevestigd in de kustplaats Noordwijk, maar sindsdien hebben wij nooit meer last van meeuwen op ons dak door de innovatieve en diervriendelijke toepassingen welke gebruikt zijn daarvoor.

28 april 2026

Beste heer Honsbeek,
Goed om te lezen dat u zo tevreden bent met de renovatie van de lichtstraat welke door ons zusterbedrijf "Lemo-Koepels" heeft mogen plaats vinden bij u.
Onze dank voor het vertrouwen.

Fijn bedrijf - goede communicatie

Fijn bedrijf - zeer goede afhandeling van retourneren en snelle/heldere communicatie. Gewoon solide allemaal.

15 april 2026

Antwoord van Natuurlijklicht

Onze dank voor uw prettige en mooie feedback en natuurlijk niet te vergeten de 5 sterren.
We zijn blij dat alles helder en soepel is verlopen.

Team Natuurlijklicht.nl

Zeer goede ervaring met natuurlijklicht.nl

Zeer goede ervaring met natuurlijklicht.nl.
De communicatie verliep duidelijk en snel, en de levering was perfect! Alles netjes en volgens afspraak geleverd. Zeker een partij waar je op kunt vertrouwen.

26 maart 2026

Beste Giorgio,
Onze dank voor uw positieve en mooie feedback op Trustpilot.
Wij zijn blij dat alles goed en snel is verlopen en wensen u veel plezier met de lichtkoepel.

prima service

's avonds besteld, betaling ging alleen niet goed. De volgende morgen belde direct een medewerker om te vragen of er problemen waren, nieuwe betaal link gekregen, en betaald.
Twee dagen later werd zoals afgeproken werd de lichtkoepel geleverd.

5 februari 2026

Beste Arie,
Bedankt voor je positieve reactie.

Top service

Voor de eerste keer contact met het bedrijf maar geholpen als een jarenlange vaste klant inclusief tips hoe e.e.a. te doen. Fijn contact en niet moeilijk doen!

2 februari 2026

Beste René,
Bedankt voor de mooie reactie op onze Trustpilot pagina.

Goed geregeld

Zeer snelle levering en goed verpakt!

10 december 2025

Beste,
We zijn blij dat wij deze order voor u hebben mogen uitvoeren.

Goede service, correct, professioneel

Prettig bedrijf dat goed communiceert, met je meedenkt en alles netjes afhandelt.

14 augustus 2025

Beste,
Onze dank voor het vertrouwen en uw feedback hier op Trustpilot.

Verkoopteam, Natuurlijklicht.nl

alles prima

prima website om uit te zoeken wat ik nodig had;
duidelijk telefonisch advies ter bevestiging;
goede prijs voor een goed product;
op tijd geleverd;
en eenvoudig te monteren.

15 maart 2025

Beste Peter,

Bedankt voor de positieve reactie!
Mvg, Team Natuurlijklicht.nl

De koepel zit er gelukkig weer op

De koepel zit er gelukkig weer op! ‘s Morgens gebeld en ‘s middags zat hij er weer op! Bedankt voor jullie hulp en de snelle levering!

21 januari 2025

Antwoord van Natuurlijklicht

Graag gedaan! Bedankt voor uw reactie, en veel plezier van de koepel.

Goede prijs/kwaliteit en prima service

Goede prijs/kwaliteit en prima service, evenals van de fabrikant van dakkoepels Skylux.

4 november 2024

Beste Johannes,
Dank u voor de positieve reactie.

Team Natuurlijklicht.nl

Zeer klant vriendelijk en meedenkend.

Ik moest een lichtkoepel vervangen met een afwijkende maat erbij goede hulp gekregen met een tekening en telefonisch contact.

27 augustus 2024

Antwoord van Natuurlijklicht

Beste heer Timmermans, Fijn om te horen dat wij u hiermee hebben kunnen helpen. Veel plezier met uw aankoop. Mvg, Team Natuurlijklicht.nl

Heel fijn contact gehad

Heel fijn contact gehad. Zelfs terwijl ze op een drukker beurs stonden.

17 oktober 2024

Antwoord van Natuurlijklicht

Beste Henk, bedankt voor je reactie en veel plezier met de koepel.

Duidelijke en mooie website

Duidelijke en mooie website waardoor ik mijn bestelling zo had gemaakt, levering was snel. Helemaal tevreden.

28 juni 2024

Beste Julia,
Dankje voor de feedback en dat alles naar tevredenheid is geleverd.
Grt Team Natuurlijklicht.nl