Hele snelle levering en de producten ook (glazen potten) zorgvuldig verpakt. Ook het opvullingsmateriaal wat gebruikt wordt vind ik fijn. Bestelproces gaat ook altijd prima en updates m.b.t. de t... Toon meer
Onlangs heb ik een slechte review geschreven omdat ik een product had besteld, maar dat 2 weken later nog ergens bij PostNL was. Vertraagd dus. Daarop heb ik een mail naar Natuurvoordeel gestuurd en d... Toon meer
Mooi assortiment glazen flessen van lekkere Searoop. De levering was een dag later als oorspronkelijk voorzien, maar daar was PostNL voor verantwoordelijk. PostNL had wel verwittigd dat ze met vertrag... Toon meer
- Vitamine- en supplementenwinkel
- Natuurlijke geneesmiddelenwinkel
- Kruidenmedicijnenwinkel
- Kruidenierszaak
- Theewinkel
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De voordeligste natuurwinkel van Nederland & België
Biezelingsestraat 41, 4421 BN, Kapelle, Nederland
- 0113405006
- info@natuurvoordeel.nl
- natuurvoordeel.nl
Heerlijke producten
Heerlijke producten , supergoed plasticvrij verpakt!
Zeer goede klantenservice
Zeer prettige ervaring met Natuurvoordeel.nl. De klantenservice is vriendelijk, professioneel en persoonlijk. Zowel mevrouw Hendriek als de heer (mogelijk de eigenaar) hebben mij uitstekend geholpen. Mijn retourzending werd direct en zonder enige moeite teruggestort. De snelle en correcte afhandeling geeft veel vertrouwen. Natuurvoordeel.nl is wat mij betreft een betrouwbare partij met oprechte aandacht voor de klant.
Meerdere malen besteld en snelle…
Meerdere malen besteld en snelle gelevering!
Goede producten,snelle levering.
Goede producten,snelle levering.
Gembersap
Dit was mijn tweede bestelling en ben zeer tevreden .
Snel geleverd goed ingepakt en uiteraard hele goede Gember Sap
Tot de volgende bestelling zou ik zeggen .
Netjes en vlot geleverd
Netjes en vlot geleverd. Goede en fijne klantendienst. Super tevreden!
Fantastische service
Fantastische service, altijd, supersnelle verzending.
Wel vind ik het gembersap wat aan de dunne flauwe kant
Snelle levering, klopt wat ee gestuurd wordt..
Goed verzorgd
Goed verzorgd! Website is wel een beetje verouderd.
Alles prima in orde.
Mooie producten voor een mooie prijs
Mooie producten voor een mooie prijs. Snel geleverd en lekkere siropen. 4 sterren omdat ik ze nog niet allemaal geproefd heb.
Zeer tevreden ermee.
Super.
Zeer correct bedrijf. Al jaren klant. Nog steeds zeer tevreden. Waren alle one line shops maar zo correct.
Gemakkelijk on-line te bestellen ook…
Gemakkelijk on-line te bestellen ook voor België.
Snelle reactie op vragen die je via email stuurt
Goede uitleg over de producten.
Heb eerst pure gember besteld
Heb eerst pure gember besteld, dat viel prima en ik kreeg er meer energie van. Daarna pure Curcuma besteld en deze ben ik deze week begonnen met innemen. İk mix deze twee en vindt het heel lekker.
De bestelling verliep goed en had de producten snel thuis.
Prima webshop
Prima webshop! Komt op tijd met het juiste product, prima communicatie 👍
Goede telefonische service
Goede telefonische service! Ook speciaal naar Portugal gestuurd! Maar nu was ik even in Nederland, dat scheelt toch weer portokosten! Over het bestelde product zeer tevreden! Ik bestel zeker vaker en zal ook naar andere producten gaan kijken!
Zeer lekker gembersap!
Zeer lekker gembersap! Zeer goed verpakt en ook snel geleverd.