Super Goed!
Het heeft me heel erg geholpen met acne littekens, beginnende puistjes etc. Ik ben al door 2 flesjes heen gegaan! Het werkt echt super goed!
Ik kwam NAWSER tegen op TikTok en stuurde hen via social media een bericht met een vraag. Ik kreeg super snel een reactie terug! De klantenservice was vriendelijk en behulpzaam. Fijn om te zien dat een bedrijf zo snel reageert en echt moeite doet om klanten te helpen. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbaar oliebedrijf met goede service!
Ik heb de haarolie voor ongeveer 2 weken gebruikt en zie nu al verschil, in de lengte van mijn haar en de structuur geweldigggg
Mijn huid voelt zacht aan, ik gebruik het in combinatie met hyaluronzuur en mijn dagcrème. ❤️
Mijn huid ziet er zó goed uit! Ik ben net door een break-up heen gekomen, en iedereen die mij kent weet dat ik na stressvolle periodes altijd rondloop met rode vlekken, een droge huid en er gewoon écht niet uitzie.
Deze gezichts olie heeft me letterlijk rechtgezet. Na een maand gebruik draag ik nu praktisch alleen nog concealer, en ik krijg constant de vraag: “Wat gebruik jij in godsnaam?!”
Oprecht een dikke aanrader én de service was ook nog eens super!
Top product, maakt m'n huid zacht en krijg complimenten voor de glow en hoe net m'n huid eruit ziet!
Zeker aan te raden 😁
Hele fijne ervaring met het serum gehad. Na 10 dagen was er al resultaat te zien en was mijn huid flink hersteld van allerlei oneffenheden. Eindelijk een product wat ook echt de oneffenheden weg laat!
Ik heb altijd in de knoop gezeten met mijn huid en niks werkte. Ik heb crèmes van de huisarts voorgeschreven gekregen en allerlei producten die ik verder kon gebruiken voor mijn acne, eczeem en verdere onzuiverheden alleen verergerde dit mijn huid alleen meer en meer. Ik droeg elke dag make-up, zelfs op dagen waar ik niet echt iets deed, omdat mijn huid zo erg impact had op hoe ik mij voelde over mezelf. Uiteindelijk heb ik de stap gemaakt om de cactus olie van NAWSER uit te proberen en ben ik blij dat ik dat gedaan heb, want het heeft mijn huid en mijn zelfvertrouwen volledig veranderd. Ik kan eindelijk naar buiten gaan zonder dat ik elke keer mezelf hoef te bedekken met make-up, ik voel me zelfverzekerd voor het eerst en mijn doffe onzuivere huid is nu gehydrateerd en schoon.