Er wordt goed gecommuniceerd over de levering van de bestelling. Bestelde kleur was niet verkrijgbaar en ik kreeg daar een berichtje over. Inmiddels de 2 stoelen in huis, ze zien er goed en stabiel ui... Toon meer

We hebben de stoeltjes kort voor onze vakantie ontvangen. Verschillende keren gebruikt oa op het strand. Als bijstoeltjes fantastisch en makkelijk op te bergen. In eerste instantie hikten wij aan tege... Toon meer

Vrijdag besteld en maandag al binnen, top. Het product is lekker licht en ideaal om mee te nemen. Gebruik de stoel om te fotograferen, omdat ik al een rugzak draag met mijn fotospullen heb ik een ka... Toon meer

Nadat ik de rug verlenging had gevonden zat de stoel uitstekend voor het beoogde doel

1. Kampeerwinkel
  2. Fietsaccessoirewinkel
  3. Meubelaccessoires
  4. Algemene winkel
  5. Reisartikelenwinkel
  6. Tuinmeubelwinkel

Nedergear is er voor de echte outdoorliefhebber. Wij geloven dat tijd doorbrengen in de natuur je dichter bij jezelf brengt. Daarom bieden we comfortabele en hoogwaardige outdooroplossingen die jouw avonturen nog aangenamer maken. En voor wie dat buitengevoel ook thuis wil ervaren, brengen we de natuur naar binnen met producten die je een gevoel van rust en vrijheid geven, waar je ook bent.

4,4

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Gemak 5/5. Comfort 3/5.

Gemakkelijk in en uit te klappen. Helaas is hij niet zo comfortabel als ik had gehoopt.

17 juni 2024

Antwoord van Nedergear

Hi Wesley, dank je wel voor je eerlijke feedback. Fijn dat je het gemak van het in- en uitklappen waardeert. Jammer dat het comfort niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. We nemen je opmerkingen ter harte en blijven ons best doen om onze producten te verbeteren. 😊

Persoonlijke benadering

Wat een professionele aanpak! Na bestellen direct gebeld worden dat de kleur momenteel een probleem is maar volgende week geleverd wordt. En ook gewoon doen. De stoel is overigens zijn geld waard. Lekker handig en klein om mee te nemen op de fiets.

11 juni 2024

Antwoord van Nedergear

Hi Adriaan, dank je wel voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je onze persoonlijke benadering waardeert. En natuurlijk fijn dat de stoel zo goed bevalt. Veel plezier ermee! 😊

Snel en goed geleverd!

Snel en goed geleverd!
Prima product, nog niet buitenshuis gebruikt. Nog niet mee rondgesjouwd.

8 juni 2024

Antwoord van Nedergear

Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel en goed was. We hopen dat je veel plezier hebt van het product zodra je het buitenshuis gebruikt. 😊

Uitstekende attente en persoonlijke…

Uitstekende attente en persoonlijke benadering door Nedergear.
Stoel nog niet uitgebreid kunnen uitproberen maar eerste indruk is 👍🏼

3 juni 2024

Antwoord van Nedergear

Hi Harry, dank je wel voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je onze persoonlijke benadering waardeert. We hopen dat de stoel je goed bevalt als je hem verder uitprobeert. Veel plezier ermee! 👍🏼😊

Mooi, klein en comfortabel stoeltje

Goed op de hoogte gehouden van de bezorging. En het is een heel mooi, klein en comfortabel stoeltje!

11 juni 2024

Antwoord van Nedergear

Hi Nico, dank je wel voor je fijne review! Super om te horen dat je tevreden bent met de bezorging en blij bent met de stoel. Veel plezier ermee! 😊

Kleur.

Ik had wat vragen over een bepaalde kleur. Ik kreeg heel snel een concreet antwoord. Daarna volgende er nog een conversatie. Heel correct en helder.
Ben heel blij met de aankoop.

8 juni 2024

Antwoord van Nedergear

Hi Marian, fijn om te horen dat je snel en duidelijk antwoord kreeg op je vragen. We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop. Veel plezier ermee! 😊

Bijzonder mooi afgewerkt en stevige…

Bijzonder mooi afgewerkt en stevige constructie met uitzonderlijk makkelijke uit en in opvouwbare gebruiks gemak.

14 juni 2024

Antwoord van Nedergear

Hi Bert, dank je wel voor je positieve review! Geweldig om te horen. Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer! 😊

Uitstekende service, Innovatief product en het geld meer dan waard!

Zowel de bestelling als (de vertraging in) de levering werden op zeer correcte en vriendelijke manier gecommuniceerd en afgehandeld.
Het opzetten van de opvouwstoel is eenvoudig al kost het wat extra kracht om de stangen aan de rugzijde de laatste paar milimeter van de volledige ontplooiïng te laten "locken"

5 juni 2024

Antwoord van Nedergear

Hi Guodo, bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en het product. We waarderen je feedback over het opzetten van de opvouwstoel en nemen dit mee. Dank je wel en veel plezier met je aankoop! 😊

Makkelijk, handig, zit lekker.

Vlotte levering, makkelijk mee te nemen, eenvoudig uit te klappen (net als een opvouwbare paraplu), eenvoudig weer in te pakken. En, ook belangrijk: zit lekker.

3 juni 2024

Antwoord van Nedergear

Hi Elly, dank je wel voor je fijne review! Super om te horen dat je zo blij bent met onze producten en service. Hopelijk tot snel! 😊

Goed contact en snelle levering

Goed contact en snelle levering, stoeltje alleen iets groter en zwaarder dan verwacht.

16 mei 2024

Antwoord van Nedergear

Dank je wel voor je feedback! Fijn dat je tevreden bent over het contact en de snelle levering. We waarderen je opmerking over het stoeltje en nemen dit mee. Tot de volgende keer! 😊

Topservice

Zondag iets besteld en maandag een belletje dat het dinsdag geleverd zou worden. Voor mij (deze keer) te laat aangezien ik dan zou vertrekken. Nedergear zette alles op alles en heeft het toch maandagavond nog bij me geleverd. Top service!

6 mei 2024

Antwoord van Nedergear

Hi Francisca, bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat we je bestelling nog op tijd konden leveren. We doen graag ons best voor tevreden klanten. Graag gedaan en tot de volgende keer! 😊

Reviews in alle talen tonen. (75 reviews)