1. Lagers leverancier

Neita is de leverancier van lagers voor de industriële markt en transportwielen voor intern transport. Neita levert een uitgebreid assortiment van lagers voor de industriële vervangingsmarkt en is exclusief distributeur van Koyo lagers. Om topkwaliteit transportwielen te leveren voor intern transport is Neita tevens officieel distributeur van Tellure Rôta, de leidende producent in Italië. In onze webshop vind je een ruim assortiment van onze producten in de categorieën lagers en transportwielen.

4,3

Uitstekend

Geweldig meedenkend bedrijf

Ze geven ontzettend goed advies nemen de tijd voor je en niks is teveel ik moest passend materiaal hebben voor nieuwe zwenkwielen voor mijn stoelen en als ze iets niet hebben geven ze ook het advies om iets bij hun concurrent te bestellen.
Top bedrijf en vooral bas dikke complimenten

17 februari 2026

Goede service, sympathieke mensen, overzichtelijke website, geweldig bedrijf.

4 september 2025

Dit bedrijf verdiend een pluim

Dit bedrijf verdiend een pluim
Vanmorgen via chat contact gehad met dit bedrijf en overgegaan op telefonisch contact binnen twee minuten.
Na zoeken in samenwerking met mijn man kreeg ik via de chat de juiste lagers. Deze direct besteld en zelfs net al afgeleverd.
Medewerkers van neita super bedankt voor de zeer snelle levering 👌👌👌

11 juli 2024

Service perfect

Na een nieuw setje zwenkwielen voor onder mijn stoelen besteld te hebben bleken deze niet soepel te rollen op mijn laminaatvloer. Het contact met de klantenservice was zeer vriendelijk en behulpzaam betreft het uitzoeken van geschikte zwenkwieltjes. Het retouren van de niet geschikte wieltjes ging zonder problemen. Zojuist de nieuwe zwenkwieltjes geplaatst en werken uitstekend !
Bedankt Lex en Stein voor de goede service,bereikbaarheid en het fijne meedenken. Neita krijgt van mij een dikke 10 !
Groet, Miranda van Loon.

11 juli 2023
Logo Neita Techniek B.V.

Antwoord van Neita Techniek B.V.

Bedankt voor de feedback. We zijn blij dat de nieuwe zwenkwielen uitstekend werken!

Neita Techniek

Perfecte service

Op woensdagavond (11-01-2023) rond 20 uur 2 setjes lagers besteld via de website. Er stond duidelijk voor 15:30 uur besteld volgende dag geleverd. Ik ging er dus ook vanuit dat ik ze vrijdag pas zou kunnen verwachten. Tot mijn grote vreugde kreeg ik ze donderdagavond (12-01-2023) al in de brievenbus.

Grote service. Van mij krijgen ze een dikke 10+

Groet Ed

11 januari 2023

Wielen

Ik heb wielen besteld op deze site. Ik geef per ster even korte uitleg. Service ligt het niet aan. Ze waren erg vriendelijk, alleen de levering duurde in mijn ogen te lang. DHL is vaker dan nodig langs geweest, maar niet geleverd. Na een telefoontje + retour is het uiteindelijk alsnog geleverd. Mijn tip aan jullie: Ga overstappen naar Post NL. Zij leveren wel op tijd en op afgesproken datum. Wielen opzich niet zoveel op aan te merken.

10 juni 2021
Logo Neita Techniek B.V.

Antwoord van Neita Techniek B.V.

Beste Kevin,

Bedankt voor je review. Het is jammer te horen dat de levering door onze vervoerder niet goed is gegaan. Helaas gaat er wel eens iets mis bij onze vervoerder en dat is hier zeker het geval geweest. Gelukkig gaat het overgrote deel van de zendingen wel goed, wij monitoren dit en indien dit meer problemen oplevert zullen wij zeker onze opties bekijken.

Wij hopen wensen je desondanks de trage levering veel plezier van de geleverde wielen en staan in de toekomst graag voor je klaar.

Neita Techniek

Uitstekende kennis, geweldige service.

Geweldige service.

Mijn projectgroep had wielen nodig voor een project, en hiervoor gingen wij bij Neita informeren over wat volgens hen het beste zou werken in dit geval. Hierbij zijn we op twee verschillende sets uitgekomen, die Neita binnen 2 dagen bij ons op de deurmat had geleverd!

Ik kan het niet anders zeggen: Uitstekende service, klantvriendelijk en ze doen goed hun best om je te helpen.

Bedankt Lex en Andre!

30 maart 2021