Skrev till Erik mitt i semestertider då dotterns kameralins krossats. Fick snabbt svar och hjälp med att byta det trasiga. Väldigt trevlig och snabb service! Kan varmt rekommenderas! ⭐️
Lees wat reviewers zeggen
Vilken otroligt superproffsig, kompetent och serviceminded person! Jag befann mig i ett nödläge och ringde. Fick omedelbart hjälp att reparera min krossade telefon, inom en timme och det till ett väld... Toon meer
Snabb service och trevligt bemötande. Vid kontakt med säljaren av mobilen fick jag beskedet att det skulle kosta mer att laga mobilen än att köpa en ny. Det stämmer inte, nu är mobilen nästan som ny... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Byte skärm på en iphone första gången, var lite orolig men de har en instruktions video som verkligen visar alla stegen i detalj. Hade en fråga och de återkom med svar med i princip vändande mejl. Bät... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
- Mobiele telefoon reparatiewinkel
- Mobiele telefoon winkel
- Elektronische onderdelenwinkel
- Gereedschapwinkel
Geschreven door het bedrijf
NejNejWorkshop™ drivs av mig, Erik. Jag har arbetat med iPhone-reparationer och teknisk problemlösning sedan 2014. Det började i verkstaden – och det är fortfarande där allt grundas. Här handlar det inte om att sälja mest. Det handlar om att saker ska fungera – i vardagen, i arbetet och över tid. Jag hjälper privatpersoner och företag med: • iPhone-reparationer • felsökning och bedömning • ärliga råd om det är värt att laga – eller inte Utöver verkstaden utvecklar jag även Snush® och ProLab™ – material och system som vuxit fram ur verkliga behov i reparationer. Allt bygger på samma princip: Funktion före trend. Struktur före genvägar. Ärlighet före försäljning. Sedan starten har hundratals kunder lämnat 5/5-omdömen. Det är jag tacksam för – och försöker leva upp till varje dag. Det börjar oftast med ett samtal. – Erik
Contactgegevens
Samtingstorget 4, 645 33, Strängnäs, Zweden
- +46 73 - 657 28 98
- kontakt@nejnejworkshop.se
- nejnejworkshop.se
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mycket trevligt bemötande
Mycket trevligt bemötande, snabb service och humant pris. Kan starkt rekomendera detta, jag fick min skärm bytt på en Samsung S8+

Proffsig service
Erik är mycket professionell och är snabb med att ge service. Jag är otroligt nöjd med det arbete han utförde. Rekommenderar starkt!

Antwoord van nejnejworkshop.se
Så oerhört snabb på att nå och leverera…
Så oerhört snabb på att nå och leverera service. Bra kommunikation och trevlig. Sist men INTE minst kunnig i området.

Pålitlig
Pålitlig, snabb och noggrann. Erik är dessutom mycket trevlig och lätt att ha att göra med. Rekommenderas varm!
/Susanne

En räddare i nöden
En räddare i nöden, alltid snabb och proffsig och med perfekt resultat. Så glad att han finns i stan!

Tack!
Tack!
Nytt batteri till telefon som nu kan användas istället för att köpa ny!
Jättebra service till bra pris.

Pålitlig workshop
Trevligt bemötande, hjälpsam med lösningar och egna tankar att ge kunden samt engagerad i sin sak- pålitlig.

Antwoord van nejnejworkshop.se
Bättre service kan man inte få 🌟 Tusen…
Bättre service kan man inte få 🌟 Tusen tack 🙏

Fantastiskt bra service
Fantastiskt bra service! Det gick väldigt snabbt och jag fick ett trevligt bemötande 🤗

Bästa
Bästa , snabba svar och snabb service , trevlig och inget är omöjligt att fixa 🤩
Har lämnat in mobilen många ggr och fått tillbaka efter nån timme , inte många som har den servicen 👍🏻

Toppenbra service!
Hos Erik på NejNej Workshop har jag alltid fått väldigt bra service, hjälp med jag behöver och svar på mina frågor.

Snabbt och bra service
Snabbt, enkelt och suverän service. Har anlitats både privat och via företaget för reparation av mobiler. Rekommenderas till alla!

Antwoord van nejnejworkshop.se
Alltid snabb o proffsig service

Erik är otroligt hjälpsam
Erik är otroligt hjälpsam, tålmodig och snabb!
Bra att han följer upp hur det går!

Dit is Trustpilot