Jeg bestilte Rittersport sjokolade og Haribo godteri 29. april, men har fortsatt ikke mottatt varene og i dag er det 22. juni. Har blitt trukket for bestillingen, og får ikke noe svar hverken på telef... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg likte faktisk de varene som ble solgt da noe av dem blir ikke solgt i Norge, MEN bestilt mange ganger varer. Får beskjed at bestilling er kansellert. That is!!! uten noe forklaring eller kommenta... Toon meer
Aldri fått varene (bestilt i slutten av feb.2026), får ikke svar på verken epost eller telefon. Abonnemenetet ble nok kansellert. Fikk svar på epost en av alle gangene der de skyldte på Bring og papir... Toon meer
Veldig gode priser selv uten medlemsskap, og ble levert innen den tiden som det stod i butikken. Det eneste problemetvar at varene ikke var pakket inn særlig bra for de produktene eg kjøpte (hobbym... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
500.000 produkter til innkjøpspris Nemdag.no er en medlemsklubb som sikrer medlemmene høye rabatter på kjente merkevarer innenfor blant annet husholdningsprodukter, bleier, kosmetikk, parfymer, leketøy, hobbyartikler og mye mer. Når du er medlem av nemdag.no kan du kjøpe mer enn 500.00 produkter til innkjøpspris, dette gjelder for 80% av produktene. Det koster 129 NOK per måned å være medlem hos Nemdag.no, vi lover at du vil spare mye penger.
Contactgegevens
Noorwegen
- +47 37715095
- info@nemdag.no
- nemdag.no
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Dessverre er det lenge siden det har…
Dessverre er det lenge siden det har vært et variert tilbud på artikler med klesvask. Når jeg ble medlem var det mye å velge i, finner ikke det jeg ble så glad i å bruke lengre.

Antwoord van Nemdag NO
Har fått ødelagt varer under levering…
Har fått ødelagt varer under levering ellrs v ar fornøyd med ordrer jeg har bestilt. Ikke så fornøyd med levering, pga har fått ødelagt vare.
Mvh. Elizavera

Antwoord van Nemdag NO
Jeg liker veldig å handle hos dere
Jeg liker veldig å handle hos dere, men må dessverre gi dere færre stjerner igjen- grunnen: manglet av varer😔. Ofte står det at varene er på lager, men i virkeligheten er de utsolgt.

Antwoord van Nemdag NO
Bsillig produkter og rask levering og…
Billig produkter og rask levering og topp supert fornøyd

Produktene er ikke orginale
Produktene er ikke orginale.
Dårlig kunde service .
Kjøpte 6 stk wella hårspray den er ikke orginal. De sier vi kan ikke retunere varene etter 14 dager.
Hva med reklamasjon ?
Jeg må kaste alle spray i søpla .

Alltid gode priser
Alltid gode priser, fine, gode produkter og god service! Lett å si opp abonnement om man ønsker det! Bare positive tilbakemeldinger fra meg!

Det går rask og greit
Det går rask og greit, men jeg har et ønske egentlig det er å vite hva er ikke i tilgjengelig før jeg betaler. Noen ganger jeg er her for å kjøpe noe spesielt og kjøper andre ting i tillegg. Men hvis den hoved ting er ikke tilgjengelig så hovedsakelig trenger jeg ikke de andre.

Uslåelig på pris
Uslåelig på pris og de har nesten overgått seg selv i rask ekspedering 😀Bestilte på tirsdag og fikk varene mine etter 2(!) dager

Antwoord van Nemdag NO
Veldig gode priser, dårlig innpakning.
Det eneste problemetvar at varene ikke var pakket inn særlig bra for de produktene eg kjøpte (hobbymaling). Det var egentlig bare kastet oppi en boks med litt papir, der andre butikker gjerne pakker malingen inn i bobleplast. Det var et ganske stort hull i ytterboksen, men heldigvis ser ingenting ut til å være skadet.
Bestiller gjerne fra nemdag igjen, men håper de skjerper seg på innpakningen.

Antwoord van Nemdag NO
Billige og gode produkter. Super fornøyd
Billige og gode produkter.

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.