1. Neonbordenwinkel

Neonshark ontwerpt en maakt neonborden op maat voor bedrijven, interieurs en events. We werken met onze eigen BrightLEDs™ en produceren alles in eigen beheer. Van het eerste ontwerp tot de levering heb je direct contact met ons team. We denken met je mee, geven eerlijk advies en zorgen dat het eindresultaat precies past bij jouw stijl of merk. Inmiddels hebben we meer dan 3000 tevreden klanten wereldwijd geholpen. Denk aan horeca, salons, winkels, evenementen en ook particulieren die iets unieks voor thuis zoeken. Elk bord is uniek, met de hand gemaakt en bedoeld om sfeer en beleving toe te voegen. Wat klanten waarderen? De snelle communicatie, het persoonlijke contact en het feit dat we doen wat we beloven. Geen standaardoplossingen, geen gedoe. Gewoon vakwerk, op maat, geleverd met zorg. Of je nu een subtiel accent zoekt of een echte eyecatcher: wij zorgen voor licht dat bijblijft.

4,3

Uitstekend

Ik heb een neontekst laten maken als…

Ik heb een neontekst laten maken als cadeau voor een vriendin die ging samenwonen. Het was even puzzelen met het juiste lettertype en kleur, maar daar kreeg ik goed advies over. Alles verliep soepel en het resultaat was top. Ze was er superblij mee en het hangt nu in hun woonkamer. Leuk dat je zoiets echt persoonlijks kunt geven.

2 juli 2025

We waren op zoek naar iets opvallends…

We waren op zoek naar iets opvallends voor in onze horecazaak en kwamen via een collega bij Neonshark terecht. Het hele proces van ontwerp tot levering was goed geregeld. Wat ik vooral waardeer is dat ze echt meedenken over wat past bij je merk en ruimte. Sinds het bord er hangt, zien we duidelijk meer interactie op social media. Mooie kwaliteit ook, nier zo een goedkoop flikkerend ding.

12 juni 2025

Wat ik fijn vond

Wat ik fijn vond: je hoeft niet alles zelf te bedenken. Ik gaf een idee door en zij kwamen met een ontwerp dat spot-on was. Het eindresultaat klopt gewoon. Klanten vragen waar ik het vandaan heb. Blij mee.

30 juni 2025

Uitstekende service en kwaliteit bij Neonshark: zeer aanbevolen!

Mijn ervaring met Neonshark is zeer positief! Het hele proces, van ontwerp tot levering, verliep soepel en professioneel. Het team van Neonshark zorgde er echt voor dat het neonbord volledig aan mijn wensen voldeed. Eventuele aanpassingen die ik vroeg, werden snel doorgevoerd.

Ik had het neonbord op korte termijn nodig, en ze deden er alles aan om het neonbord op tijd te leveren – zelfs door het persoonlijk te overhandigen!

Het bord is van uitstekende kwaliteit en het is fijn dat je een afstandsbediening meegeleverd krijgt, wat het product erg gebruiksvriendelijk maakt! Kortom: zeer professionele service met neonsigns van uitstekende kwaliteit! Zeker een aanrader!

4 maart 2025

Ik heb dit neon bord gekocht voor een…

Ik heb dit neon bord gekocht voor een vriend, en hij vond het geweldig! Het is super helder en de mogelijkheid om de licht sterkte aan te passen is echt handig. De installatie was eenvoudig en de kabel is lang genoeg om de bord te bevestigen. Snelle verzending en geweldige communicatie met het team! Ik ben ontzettend blij met deze aankoop!

26 februari 2025

Ik heb ontzettend veel complimenten…

Ik heb ontzettend veel complimenten ontvangen. Gezien de scherpe prijs vraag je je misschien af hoe de kwaliteit is… maar die is echt 10/10. Uitstekende kwaliteit! Dit is een absolute must have voor elk klein bedrijf. Het trekt veel aandacht en ik krijg constant complimenten.

18 januari 2025

Prachtige neonbord

Prachtige neonbord. Vanaf begin tot eind ben ik goed begeleid en op de hoogte gehouden van mijn verlichting! Voor mensen die nog op zoek zijn voor een sfeer verlichting raad ik dit bedrijf aan!

22 november 2024

Ik heb een op maat gemaakte neonbord…

Ik heb een op maat gemaakte neonbord besteld, en ik ben onder de indruk hoe ze mijn logo hebben weten om te toveren tot een echte blikvanger. Mijn complimenten naar de heren voor de communicatie en snelle levertijd.

17 december 2024

topbedrijf

Dit is in topbedrijf. Levert snel. Binnen de aangeven tijd op hun site. Het is ook nog eens van topkwaliteit. Er valt niks anders te zeggen over dit bedrijf. Perfect 👏

3 december 2024
Reviews in alle talen tonen. (14 reviews)