Precies zoals omschreven. Je merkt dat dit product echt bedoeld is om levens te redden. Zeer tevreden

Via een kennis kreeg ik Neontheway aangeraden terwijl ik al een offerte had staan bij een andere partij. Hier bleek het iets goedkoper en het eindresultaat was opzekers naar verwachting. De levering... Toon meer

Super goed contact, ik had aan het begin een beetje twijfels maar ik werd goed begeleid door de medewerker waardoor in toch hier heb gekocht en niet bij hun concurrenten. Leuk jong levendig bedrijf d... Toon meer

We hadden een hik up in de drukke kerst tijd maar dat werd zo ongelofelijk goed opgelost , attent en snelle reactie echt super. Product is beter dan verwacht dus al bij al een echte aanrader!

Onze webshop biedt op maat gemaakte neonverlichting, waarmee je elke ruimte kunt personaliseren en verlichten. Of je nu op zoek bent naar een uniek ontwerp voor je huis, bedrijf, of speciale gelegenheid, wij maken het mogelijk. Met hoogwaardige materialen en vakmanschap creëren we neonborden die perfect passen bij jouw visie. Van het ontwerpen tot het leveren van jouw neon, zorgen we voor een probleemloze ervaring met uitstekende service en snelle levering. Laat je creativiteit stralen met onze 100% gepersonaliseerde neonproducten!

4,4

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Heel blij met mijn neon sign

Heel blij met mijn neon sign! De kleuren zijn helder, de kwaliteit voelt stevig en de service was top.

16 augustus 2025

Antwoord van Neontheway

Wat fantastisch om te lezen dat je zo blij bent met je neon sign! 💡

✨ We doen ons uiterste best om zowel de kwaliteit als de service top te houden, dus jouw woorden maken ons enorm trots.

Heel erg bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je nieuwe eyecatcher! 🙌

Wauw

Heel blij met mijn persoonlijke tekst in neon. Geeft sfeer en ziet er mooi uit in een donkere kamer!

21 augustus 2025

Antwoord van Neontheway

Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met je persoonlijke neon tekst. Het maakt ons extra trots dat het zo’n mooie sfeer geeft in de kamer. Bedankt voor je vertrouwen en heel veel plezier met je unieke neon sign!

Perfecte ervaring van begin tot eind

Perfecte ervaring van begin tot eind. Snelle levering en een schitterend bord

20 augustus 2025

Antwoord van Neontheway

Wat fijn om te lezen dat alles van begin tot eind naar wens is verlopen. We streven er altijd naar om onze klanten een snelle levering en een prachtig eindresultaat te bieden. Bedankt voor je vertrouwen en heel veel plezier met het nieuwe neon bord!

Super blij mee

Super blij mee, mooie kwaliteit echt een aanwinst!

Antwoord van Neontheway

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je neon sign! Kwaliteit staat bij ons altijd centraal en het is geweldig dat dit zo wordt ervaren. Heel veel plezier met deze mooie aanwinst!

GE-WELDIG!

Werd netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling en het resultaat is geweldig!

15 augustus 2025

Antwoord van Neontheway

Wat fantastisch om te lezen dat je zo enthousiast bent! We vinden het belangrijk dat klanten goed op de hoogte worden gehouden en blij zijn met het eindresultaat. Bedankt voor je vertrouwen en heel veel plezier met je neon sign!

Service top en resultaat fantastisch

Service is top en het resultaat is fantastisch. Ik ga zeker nog eens bestellen.

14 augustus 2025

Antwoord van Neontheway

Wat fijn om te horen dat zowel onze service als het eindresultaat zo goed bevallen zijn. Het is geweldig dat je al aangeeft in de toekomst opnieuw bij ons te willen bestellen. Bedankt voor je vertrouwen en alvast veel plezier met je neon sign!

Netjes ontvangen en perfect verpakt

Netjes ontvangen en perfect verpakt. Bord hangt inmiddels schitterend in mijn kantoor.

Antwoord van Neontheway

Wat mooi om te horen dat alles netjes en goed verpakt is aangekomen. Geweldig dat het bord inmiddels schittert in je kantoor! Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je nieuwe neon sign.

“Mooi product

“Mooi product, helder licht en een prachtig design. Ik ben supertevreden.”

Antwoord van Neontheway

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je neon sign. Helder licht en een mooi design zijn precies de kwaliteiten waar we trots op zijn. Bedankt voor je vertrouwen en heel veel plezier met je nieuwe aanwinst!

Resultaat is prachtig geworden

Resultaat is prachtig geworden, top kwaliteit. Erg tevreden mee!! En ook snel geleverd.

Antwoord van Neontheway

Wat mooi om te horen dat het resultaat helemaal naar wens is. We zijn blij dat de kwaliteit en de snelle levering zo goed zijn bevallen. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je nieuwe neon sign!

Uitstekende service

"Hartelijk dank voor de uitstekende service. We stellen het zeer op prijs!"

13 juli 2025

Antwoord van Neontheway

Wat mooi om te horen dat onze service zo gewaardeerd wordt. Bedankt voor dit fijne compliment en voor het vertrouwen in ons. We wensen je heel veel plezier met je neon sign!

Perfect

Perfect. Zo prachtig en mooi ik had het niet verwacht. Ik ben sprakeloos. Super verpakt en een 30% korting op een volgende bestelling is helemaal een klapper. Ik had een opdracht uit staan bij de concurrent maar die kon niet leveren wat neontheway levert. Alle credits voor jullie.

14 juli 2025

Antwoord van Neontheway

Wat geweldig om te lezen dat je zo blij bent met je neon sign en onze service. Het doet ons goed dat alles, van de verpakking tot de kwaliteit je zo positief heeft verrast. Extra bijzonder om te horen dat we meer konden leveren dan de concurrent. Bedankt voor je mooie woorden en heel veel plezier met je neon sign!