Nest Makelaardij Reviews 19

TrustScore 4 uit 5

4,2

1. Makelaardij
  2. Makelaars

Wij zijn Nest Makelaardij, dé makelaar die jou volledig ontzorgt in het gehele aan- en verkoopproces. Wij staan voor persoonlijke aandacht, zijn (bijna) altijd bereikbaar, hebben kennis van de markt in jouw zoekgebied en ontzorgen je van A tot Z. Wij nemen je mee bij elke stap in het proces en adviseren je op elk vlak om voor jou de beste aan- en/of verkoop te realiseren. Wij zijn een full service makelaarskantoor en helpen je bij de aankoop van je nieuwe woning, het verkopen van je huidige woning en daarnaast kun je bij ons terecht voor hypotheekadvies, taxaties, bouwkundige inspecties en voor het stylen van je woning.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Micheal is echt een topper

Micheal is echt een topper! Hele lieve leuke man die jouw wensen voorop stelt. Hij ziet dingen, let op alles als je een huis gaat kopen. Mijn man die in de bouw werkt zag het niet eens. Bedankt Michael voor al je harde werk en inzet!

13 december 2024

Super makelaar!

Super makelaar! Heel transparant en snel in de communicatie. Dankzij Nest Makelaardij mijn droomhuis aan kunnen kopen.

20 februari 2024

Wij hebben via nest makelaardij een…

Wij hebben via nest makelaardij een huis aan gekocht.wij hebben een hele goede ervaring met Michael we konden met alle vragen bij hem terecht en het voelde gewoon heel goed ook na de aankoop nog contact gehouden met wat vragen. Echt een top makelaar wij raden hem aan

14 februari 2024

Gebrek aan transparantie en geen…

Gebrek aan transparantie en geen communicatie.

12 februari 2024

Antwoord van Nest Makelaardij

Goedemorgen Xyz, vervelend om te lezen dat dit je ervaring met ons kantoor is. Zou je zelf iets transparanter kunnen zijn en rechtstreeks contact met ons op kunnen nemen zodat we kunnen horen op welke manier we contact gehad hebben?

Uitstekende communicatie en begeleiding

Vanaf het begin goed contact tussen ons en Nest makelaardij. Voornamelijk contact gehad met Moos en dit ging altijd soepel en snel. Huis was binnen no-time verkocht en ook ondersteuning gehad bij de aankoop van onze nieuwe woning. Duidelijke afspraken gemaakt en die zijn ze altijd nagekomen.

In de toekomst zou ik weer gebruik maken van hun services.

18 september 2023

Antwoord van Nest Makelaardij

Super bedankt voor je feedback Terence! En nogmaals onwijs veel woongeluk in jullie nieuwe woning.

Snel schakelen is het codewoord bij Nest Makelaardij

Snel schakelen is het codewoord bij Nest. Moos reageerde altijd snel op onze vragen en hielp ons zelfs met het zoeken naar een huurwoning aan de andere kant van het land, extra service dus. Communicatief erg sterk wat wij zeer gewaardeerd hebben. Snelheid kan soms ook een struikelblok zijn omdat kleine zaken soms over het hoofd gezien werden maar altijd weer snel werden opgelost.

9 augustus 2023

Antwoord van Nest Makelaardij

Bedankt voor jullie mooie woorden en nogmaals heel veel geluk in jullie nieuwe omgeving!

Een zeer goede en eerlijke makelaar

Een zeer goede en eerlijke makelaar. Heeft mij erg goed geholpen om een huis te vinden binnen mijn krappe budget en daarna uitstekend onderhandeld zodat ik mijn prachtige huisje kon kopen!

8 augustus 2023

Antwoord van Nest Makelaardij

Bedankt Rosalie en heel veel geluk gewenst in je nieuwe huis!

Top begeleiding en advies!

Michael heeft ons bij de bouwtechnische keuring meegenomen en uitgelegd wat zijn bevindingen zijn. Hij gaf praktische oplossingen en eerlijke adviezen voor de toekomst.

6 maart 2023

Antwoord van Nest Makelaardij

Onwijs bedankt Nick, ik hoop dat het jullie geholpen heeft richting de verbouwingen.

Makelaar is telefonisch niet…

Makelaar is telefonisch niet bereikbaar! Interesse in een appartement, dit via Funda aan de makelaar laten weten. Van Funda netjes een mail gekregen dat de makelaar contact op zou nemen, maar helaas we wachten al anderhalve week. Zelf verschillende keren gebeld naar zijn gsm nummer, krijg je geen gehoor maar ook geen voicemail!

Slechte makelaar raad hem niet aan!

13 juli 2023

Beste Caroline,

Ik zie uw review binnenkomen maar ik kan de aanvraag die u gedaan heeft niet terugvinden vanuit Funda. Kunt u mij bellen op 0615005266 of een mail sturen naar info@nestmakelaardij.nl zodat wij u alsnog op de juiste manier kunnen helpen?

Hartelijke groet,
Michael

Mensgerichte en betrokken aanpak

Michael heeft ons geholpen bij zowel het aankoop- als verkoopproces. Hierbij zijn we op een professionele en betrokken manier geholpen. Door zijn kennis van de markt, mensgerichte aanpak en persoonlijke betrokkenheid heeft hij ons naar volle tevredenheid geholpen. Deze manier van werken heeft ons erg aangesproken en is mede de reden geweest voor de succesvolle aankoop en verkoop van ons huis.

Yuri van Eijden

12 juli 2022

Een oprechte makelaar, echt een aanrader!

Nadat wij Michael waren tegen gekomen bij een bezichtiging van een woning, wisten wij gelijk dat wij hem wilden als aankoop makelaar. Hij is altijd eerlijk geweest over de staat van een woning, maar ook realistisch over de mogelijkheden. De communicatie verliep altijd soepel en snel! Hij is oprecht onze rots in de branding geweest bij onze aankoop zoektocht.

13 januari 2023

Antwoord van Nest Makelaardij

Super bedankt voor jullie mooie woorden en het traject dat we samen doorlopen hebben. Ik wens jullie alle geluk in jullie nieuwe thuis en kom het resultaat van de verbouwing snel bekijken.

Hele fijne makelaar voor aankoop of verkoop!

Ik raad iedereen die een huis zoekt of verkoopt Michael aan. Hij heeft ons goed geholpen bij het aankopen van ons huis. Hij dacht goed met ons mee, de communicatie was altijd helder en snel en gaf goede adviezen voor bij het biedingsproces. Door Michael gingen we met vertrouwen de woningmarkt op in onze zoektocht naar ons huis. En met succes! Want door hem lukte het ons wel om snel een huis te kopen. Mochten we in de toekomst een nieuw huis kopen en ons huidige huis verkopen, weten we zeker dat wij daar Michael voor willen inschakelen!

6 september 2022

Antwoord van Nest Makelaardij

Hey Laura, dankjewel! Nog steeds een heerlijke woning en helemaal na jullie verbouwing! Het is echt prachtig geworden!

Nest Makelaardij: toppers!

Nest Makelaardij heeft ons geholpen met de verkoop van ons huis in Amsterdam. Waar wij de hoop af en toe opgaven, wist Michael ons weer moed in te spreken. Hij is behulpzaam en professioneel, maar tegelijkertijd zeer toegankelijk en laagdrempelig. Het maakt niet uit hoe laat je hem belt, hij staat altijd klaar.

Hij zette zich 100% in voor de verkoop van ons huis, waar wij hem nog steeds dankbaar voor zijn. Nu een nieuw mooi huis gekocht, maar mochten we ooit weer de stap zetten dan weten wij bij wie we weer moeten aankloppen!

2 februari 2023

Antwoord van Nest Makelaardij

Thanks Sara, ik ben blij dat ik een deel stress heb weg kunnen houden. Nu vooral heerlijk genieten met je prachtige gezin in jullie nieuwe thuis.

Een echte aanrader. Communicatief Ervaren en professioneel

Wij hebben ons huis gekocht en verkocht via Nest Makelaardij. Dit is ons super goed bevallen. Michael is snel en duidelijk in zijn communicatie en zeer behulpzaam. Door zijn snelle aanpak, goede prijs en kennis van de markt is ons huis voor een goede prijs snel verkocht. Michael is zeer ervaren en weet waar hij het over heeft. Ik kan het iedereen aanraden om te kopen en/of verkopen via Nest.

1 januari 2023

Antwoord van Nest Makelaardij

Dankjewel Tim! Het was ook echt een prachtige woning om te mogen verkopen en super leuk om met jullie te mogen werken.

De kortste route naar aan- of verkoop

In de zoektocht naar de spreekwoordelijke speld zochten wij al ruim 6 maanden in een overspannen doolhof. Als eenlingen (zonder hulp) voelden wij ons niet serieus genomen door een aantal makelaardijen.

Tot we een huis bezochten die Michael in de verkoop had. Hij begeleidde ons door het huis, nam de tijd en hielp ons opweg met simpele tips waar wij als leken nooit aan dachten (onderhoud, mogelijkheden). Helaas, was het huis niet voor ons bestemd.

Toen we een kleine maand later bij de voor ons pas volgende bezichtiging Michael weer tegenkwamen met mensen die hij hielp bij aankoop stelde hij voor om vrijblijvend met ons mee te lopen. De klik was er weer. Michael kenmerkt zich als een daadkrachtig en betrouwbare professional en een warm mens met humor.

We besloten na deze bezichtiging eens af te spreken om onze wensen te concretiseren. Michael is pragmatisch, doortastend en heeft een open vizier gericht op de mogelijkheden.

Michael ontzorgde ons en hield zijn ogen en oren gespitst. Door zijn professie waren we veel sneller op de hoogte van nieuwe en interessante objecten. Binnen een maand hadden wij een geaccepteerd bod op een nieuw huis waarbij hij ons weer volledig op de hoogte hield van onze mogelijkheden en ontzorgde met een aantal connecties.

Wij wonen inmiddels bijna 3 jaar in ons toen aangekochte huis. De praktische en bruikbare tips die Michael ons toen gaf hebben wij bijna allemaal toegepast, waardoor ons woongenot en geluk enkel is vergroot. Bij een volgende aan- of verkoop denken wij maar aan 1 man.

31 januari 2022

Antwoord van Nest Makelaardij

Super mooie woorden Giovanni. Het was ook oprecht een superleuk traject om jullie thuis te vinden en ik ben heel blij dat jij nog steeds met heel veel plezier daar wonen.

Supergoed geholpen!

Michael heeft ons geholpen met de verkoop van ons huis in Nederland. Doordat we gingen emigreren stond er aardig wat druk op de ketel. Michael heeft ons tijdens het hele proces uit de wind gehouden waardoor we echt geen enkele stress hebben ondervonden. Top geregeld door een topmakelaar. Dat meen ik serieus. Ik beveel hem zonder twijfel aan.

19 juli 2022

Antwoord van Nest Makelaardij

Bedankt dat ik dit traject met jullie door mocht en nogmaals heel veel woongeluk in Spanje!

Reviews in alle talen tonen. (19 reviews)