Na vijf jaar gaven vijf van mijn zeven Netatmo-rookmelders een melding dat de batterij bijna leeg was. . Ik had verwacht dat dit een langdurige discussie zou worden, maar niets daarvan. Robert v... Toon meer

Gisteren ongeveer 5 uur uitval van hun server wegens problemen. Dit volgens de Netatmo support site op Twitter. Kan gebeuren, vind ik zelf niet zo een ernstig probleem, zolang het bedrijf de moeite... Toon meer

Ik heb een bestelling op 24-11-2022 bij netatmo.com geplaatst, pakket is nooit ontvangen. Netatmo zelf is niet bereikbaar. Er wordt niet gereageerd op e-mail verzoeken. Ik heb veel producten van n... Toon meer

3,3

Gemiddeld

9K reviews

Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord

Na een update neemt de video deurbel in…

Na een update neemt de video deurbel in 'fisheye' en dus onduidelijk/onherkenbaar op. Dit probleem reeds een maand geleden gemeld. Teruggekoppeld gekregen dat het een software issue is. Nog steeds niet opgelost. Hierdoor is het een waardeloos product geworden.

@Netatmo, dank voor jullie reactie. Heb al tweemaal contact opgenomen met jullie helpdesk. De reactie blijft hetzelfde, helaas het Fisheye beeld bij weergave van de video helaas ook, niet bij bepaalde situaties maar alle opnames, nu al meer dan een maand.

5 maart 2026

Hallo,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide bericht.

We begrijpen uw bezorgdheid over de vervorming die u ziet in opgenomen video's in vergelijking met de liveweergave.

Dit gedrag is vastgesteld als een softwareprobleem dat van invloed kan zijn op de weergave van opnames in bepaalde situaties. De liveweergave blijft ongewijzigd.
Als u feedback heeft of als uw product niet goed functioneert, neem dan contact met ons op via helpcenter.netatmo.com. We helpen u graag verder.
Dank u voor uw begrip.

klantensservice

2 weken een mail gestuurd, met een vraag. Geen reactie terug gehad ook niet in "ongewenste mail". Wel veel FAQ maar mijn vraag en antwoord kan ik niet vinden. Slechte tot matige klanten service en bereikbaarheid. Ook de installateur had geen antwoord op mijn vraag. Geen telefoonnummer beschikbaar voor hulp en of technische ondersteuning.

19 februari 2026

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. Er zijn geen ondersteuningsverzoeken gevonden onder uw naam of het e-mailadres dat u via het Trustpilot-formulier heeft verstrekt.

Dit is niet de ervaring die wij u willen bieden. Neem contact op met ons supportteam via helpcenter.netatmo.com om technische ondersteuning te ontvangen. Selecteer uw product, zoek het artikel dat bij uw situatie past en klik onderaan op “Een aanvraag indienen”.

Wij verzekeren u dat wij ons best zullen doen om u te helpen deze situatie op te lossen, zodat u optimaal van uw product kunt genieten.

Klantondersteuning/ klantenservice zeer…

Klantondersteuning/ klantenservice zeer slecht.

Slimme rookmelder gekocht en deze bleek na 3,5 jaar een defecte batterij te hebben. Verkooppunt AMAC raadt aan om zelf contact op te nemen met Netatmo omdat het anders er lang kan duren.

Dat lang duren klopt. Contact met Netatmo is nagenoeg onmogelijk. Na het inschieten van een ticket op 3 oktober 2025 wacht ik op 21 januari 2026 nog steeds geen reactie.

Het zijn mooie producten, maar bij de hoge prijzen mag je als klant ook goede ondersteuning verwachten. De ondersteuning is echter zwaar ondermaats.

Ben overgestapt naar Aqara, veel goedkoper, verwisselbare batterij en een klantenservice die wel bereikbaar is en met oplossingen komt.

3 oktober 2025

Bedankt voor uw beoordeling.

Dit is niet de ervaring die we u willen bieden. Na controle hebben we u op 15 oktober een nieuwe code gestuurd. Het lijkt erop dat u geen reactie van ons heeft ontvangen.
Kunt u dit alstublieft verder controleren?

We hebben u op 23 januari een nieuwe e-mail met de promotiecode gestuurd. Controleer uw e-mailinbox en uw spammap.

Het Netatmo-team

Het ontvangen product is kapot

Het ontvangen product is kapot. Terugsturen kan niet, want volgens Netatmo klopt onze postcode niet. De postcode klopt wél en staat ook zo gekoppeld aan ons account. De klantenservice reageert niet. Waardeloze service. Als ze niet kapot zijn, op zich prima producten. Wel echt een nadeel dat ze alleen af te lezen zijn in verschillende apps, sommige meters voor in huis gaan via de app van netatmo, andere kunnen daar weer niet aan worden gekoppeld.
Onderstaande reactie van Netatmo klopt niet, helaas. Ik heb deze maand al twee keer gemaild en heb gisteren weer reactie gehad. Helaas opnieuw met enkel de link hoe je kunt terugsturen. Aangezien onze postcode niet wordt geaccepteerd, kan dat niet. Jammer dit. Netatmo: blijkbaar vinden jullie het ticket niet als ik jullie het bestelnummer geef van het product waar het over gaat. Stuur me nog een verzoek, dan stuur ik het ticketnummer door.

13 december 2025

Hallo,

Bedankt voor het verstrekken van uw gegevens.

We hebben slechts één ondersteuningsverzoek gevonden, gedateerd 14 januari. Er is geen recenter ondersteuningsverzoek aan uw account gekoppeld. Kunt u uw opmerking "Klantenservice reageert niet. Verschrikkelijke service" nader toelichten door meer details te verstrekken?

Om uw aanvraag te verifiëren, hebben we het e-mailadres nodig waarmee u contact met ons hebt opgenomen, of het referentienummer van uw aanvraag.

server problemen bij Netatmo

server problemen bij Netatmo, waardoor je verwarming niet meer functioneert, worden niet op hun site gemeld, de help service is verstopt op hun site, het is heel lastig om tot een oplossing te komen, ik zou nog even verder kijken voor ik weer iets van ze ga kopen

18 november 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling.

Dit is niet de ervaring die we u graag zouden willen geven. Neem contact op met ons supportteam via helpcenter.netatmo.com voor technische ondersteuning. Selecteer uw product, zoek het artikel dat bij uw situatie past en klik onderaan op 'Een aanvraag indienen'.

We doen ons best om u te helpen deze situatie op te lossen, zodat u optimaal van uw product kunt genieten.
Serverproblemen kunnen af ​​en toe voorkomen en onze excuses voor het ongemak. Wanneer dit het geval is, communiceren we dit altijd via een banner in ons Helpcentrum :

Het Netatmo-team

Uitstekende service van Netatmo!

Ik had verwacht dat dit een langdurige discussie zou worden, maar niets daarvan. Robert van Netatmo pakte mijn klacht meteen op en loste alles binnen 24 uur volledig naar tevredenheid op.
Dit is service zoals je hoopt dat het gaat: snel, eerlijk en zonder gedoe.
Netatmo en Robert verdienen hiervoor een dikke 10

13 november 2025

Ondersteuning Netatmo presesence installatie

Wat een goede service van Netatmo, een nieuwe camera aangekocht, maar konden deze niet aan ons account toegevoegd krijgen (constant foutmelding). Contact gelegd met Netatmo (Magnus), die heeft ons prima door het installatieproces heen geholpen en op afstand de nodige handelingen verricht, zodat wij de camera aan ons account konden toevoegen. GEWELDIGE SERVICE!! Een zeer tevreden klant!

9 oktober 2025

Rookmelders levensduur batterij

Dure rookmelders gekocht met een batterij duur van 10 Jr.
Na 4 jaar batterij leeg!
Gekocht bij Tink.nl, die geeft niet thuis en verwijzen je door naar de leverancier Netatmo. Factuur en alle info verzonden, maar helaas nog geen reactie.

22 september 2025

Hallo,

Bedankt voor uw feedback.
Na controle van uw dossier kunnen wij bevestigen dat uw verzoek momenteel wordt behandeld door ons ondersteuningsteam, dat u zojuist heeft gevraagd om uw aankoopfactuur te bezorgen. Dit document is noodzakelijk om u een passende oplossing voor te stellen.

Wij nodigen u vriendelijk uit om uw feedback aan te passen, aangezien deze de huidige status van uw dossier niet weerspiegelt.

Alvast bedankt voor uw begrip.

Het Netatmo-team

Geen goed instalatie beschrijving meewerkt gewoon niet…

Geen goed instalatie beschrijving mee geleverd.
Kreeg via de app niet op wifi geinstaleerd .
Leverancier gebeld voicemail geen reacie, mail gestuurd geen reactie. Retour gestuur als reactie

8 september 2025

Hallo,

Het spijt ons uw feedback te lezen.
We hebben tot nu toe geen ondersteuningsverzoek van u ontvangen.
U kunt contact opnemen met ons ondersteuningsteam via helpcenter.netatmo.com
Selecteer daar uw product, zoek het artikel dat aansluit bij uw situatie en klik onderaan op "Een verzoek indienen".

Wees gerust, ons team zal er alles aan doen om u te helpen dit probleem op te lossen, zodat u opnieuw optimaal van uw product kunt genieten.

Het Netatmo-team

Op 3 adressen Netatmo Security camera’s…

Op 3 adressen Netatmo Security camera’s geïnstalleerd. 3 verschillende maar goed functioneert wifi netwerken. Wat absoluut niet goed en betrouwbaar functioneert zijn de Netatmo Security camera’s! Op iedere locatie steeds weer uitval wifi verbindingen. Zelfs als accespoint maar paar meter van camera verwijderd is zonder tussenliggende barrières. Installatie van de camera’s is ook een omslachtig proces. Als test wifi camera’s van een concurrent in zelfde netwerk gehangen. Installatie in enkele minuten en geen enkel probleem met wifi verbindingen , werken stabiel. Ik raad aanschaf van Netatmo Security camera’s dan ook af . De wifi verbinding kwaliteit is onbetrouwbaar.

28 augustus 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling.

Dit is niet de ervaring die we u graag zouden willen meegeven. Neem contact op met ons supportteam via helpcenter.netatmo.com voor technische ondersteuning. Selecteer uw product, zoek het artikel dat bij uw situatie past en klik onderaan op 'Een aanvraag indienen'.

We zullen ons best doen om u te helpen dit probleem op te lossen, zodat u optimaal van uw product kunt genieten.

Het Netatmo-team

Teveel automatische mailen en…

Teveel automatische mailen en uiteindelijk geen terecht antwoord, want mijn defecte rookmelder blijkt niet voorradig.

9 juli 2025

Hallo Patrick,

Hartelijk dank voor uw feedback.

Inderdaad, de Slimme Rookmelder is momenteel niet op voorraad. We hopen ze over een paar weken weer op voorraad te hebben, we nodigen je uit om elke paar dagen een kijkje te nemen in onze winkel.

Steeds weer terugkomende problemen

Steeds weer terugkomende problemen, Camera's die uitvallen zonder reden, deurslot waar ik geen connectie meer met kan maken. producten maximaal 1 jaar oud en geen helpdesk. TRIESTIG BEDRIJF

30 mei 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor uw feedback.

Dit is niet de ervaring die we voor u wensen. We nodigen u uit om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam via onze helpdesk op helpcenter.netatmo.com. Selecteer uw product, zoek het artikel dat overeenkomt met uw situatie en klik onderaan de pagina op "Een aanvraag indienen". Vul het formulier in en beschrijf uw probleem zo nauwkeurig mogelijk. Ons team zal u per e-mail antwoorden. We verzekeren u dat we u zullen helpen deze situatie op te lossen, zodat u optimaal van uw product kunt genieten.

Duidelijke en efficiënte klantenservice

Mijn zending was verloren gegaan. Dit gemeld aan de klantenservice. Die heeft onmiddellijk een onderzoek bij de transporteur ingesteld.
Na afloop van de door de leverancier ingestelde onderzoekstermijn heb ik een vervangende zending toegestuurd gekregen.
Alle lof voor de klantenservice van Netatmo voor de begeleiding in deze.

23 mei 2025

Na 3 jaar stoppen we definitief met Netatmo – systeem is niet betrouwbaar

We zijn 3 jaar geleden gestart met het Netatmo-beveiligingssysteem. Op het eerste gezicht: slim, mooi design, en een gebruiksvriendelijke app. Maar na verloop van tijd werd duidelijk dat dit systeem niet gebouwd is op duurzaamheid of betrouwbaarheid.

Na herhaalde uitval van een van de camera’s en een lange reeks niet-werkende 'oplossingen' via de klantendienst, zijn we er helemaal klaar mee. Alles werd geprobeerd — stap voor stap, zoals gevraagd — maar de camera werkt nog steeds niet.

En dit staat niet op zichzelf. Een tweede indoor camera had van bij de start regelmatig beeldproblemen. Ook de buitenunit hebben we na een tijd moeten vervangen vanwege structurele kwaliteitsproblemen. We hebben daar toen geen supportticket voor geopend, maar vandaag blijkt overduidelijk: het hele systeem houdt op langere termijn gewoon geen stand.

De klantendienst is vriendelijk, maar blijft hangen in herhalende scripts zonder echte diagnose of oplossingsgericht denken.

Voor ons is de conclusie duidelijk: we ontmantelen het hele systeem en stappen over naar een alternatief waar betrouwbaarheid en veiligheid wél primeren. We hebben het lang genoeg geprobeerd — dit was onze les.

19 mei 2025

Beste Niels,
Bedankt voor uw feedback.

We begrijpen uw frustratie en het spijt ons dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldoet.

Uw camera valt nog steeds onder de 4 jaar garantie, waarmee u rechtstreeks bij uw verkoper recht heeft op een vervanging. Daarnaast staat ons supportteam klaar om u te blijven begeleiden bij het oplossen van dit probleem.

Onze prioriteit is uw tevredenheid en de betrouwbaarheid van uw Netatmo-systeem.