Netcom gaf zelf aan dat we konden besparen door onze contracten te herzien. Het werk hiervoor werd ons door Netcom uit de handen genomen, zodat wij enkel ons akkoord moest geven en de nieuwe sim kaa... Toon meer
Al jaren werken we met Steven samen, hij is een ondernemer die perfect weet hoe hij met klanten moet handelen. Meedenken maar vooral zijn degelijke en snelle feedback helpen ons. We hopen nog lang op... Toon meer
De perfecte oplossing voor je bedrijf. Ze denken zakelijk mee en zoeken samen met jou de beste oplossing op maat. De service achteraf en opvolging verlopen zeer vlotjes. Deze mensen weten met wat... Toon meer
NetcomMobile is een zakelijke telecomprovider die zich richt op flexibiliteit en betrouwbaarheid. We bieden mobiele abonnementen via meerdere netwerken voor optimale dekking, data- en eSIM-oplossingen die meegroeien met uw bedrijf, en vaste internetverbindingen zonder onnodige bundels of verborgen kosten. Met één aanspreekpunt en transparante service zorgen we ervoor dat bedrijven altijd verbonden blijven en hun telecomkosten onder controle hebben.
Booiebos 8a, 9031, Destelbergen, België
Ik ben nog steeds heel tevreden van de dienstverlening. Steeds bereikbaar en 100% betrouwbaar. Gaan pro-actief op zoek naar de beste telecom-oplossingen op vlak van prijs/kwaliteit. Daarom werken we al meer dan 5 jaar samen.

Antwoord van Netcom Solutions
In de wereld van de telecom ben je meestal maar een nummer. Maar niet bij netcom solutions. Steeds snel en correct geholpen.

Antwoord van Netcom Solutions
Vlot en duidelijk contact, super vriendelijk, betrouwbare partner

Antwoord van Netcom Solutions
Netcom gaf zelf aan dat we konden besparen door onze contracten te herzien.
Het werk hiervoor werd ons door Netcom uit de handen genomen, zodat wij enkel ons akkoord moest geven en de nieuwe sim kaarten moesten inbrengen.
Top service en correcte afhandeling!!

Antwoord van Netcom Solutions
Zeer tevreden van de service. 2 weken na de bestelling werd de laadrobot geplaatst. Ook steeds bereikbaar, zelfs tijdens het weekend wordt er gereageerd op vragen per sms, whatsapp, ... !!!
prima service, vlot contacteerbaar, duidelijke communicatie!
Zeer snelle reactie op vragen. Goede service. Aanrader
Steven is een perfecte gids in de zoektocht naar een nieuwe energieleverancier. Transitie ging naadloos, snelle opvolging en duidelijke communicatie. Heel blij mee!
altijd zeer snelle en zeer correcte service!!
Bedankt Cihan voor de vriendelijke en
vlotte klantenservice! Zeer tevreden!
Het bedrijf mag blij zijn met iemand als jou in het team! Geweldige service.
Groetjes, Leen

Antwoord van Netcom Solutions
Bij het porteren van mijn mobiel nummer waren er wat problemen. Netcom heeft dit perfect opgevolgd, ook al lag het probleem niet meteen bij hen. Top service!

Antwoord van Netcom Solutions
Topservice - al jaren bezorgen zij ons super kwaliteit in een mum van tijd - alles netjes geregeld - ook voor after service een topper

Antwoord van Netcom Solutions
Zeer goede opvolging van ons dossier

Antwoord van Netcom Solutions
Altijd een goeie service en correcte afspraken. Fijne samenwerking!
Ongelooflijke snelle en prima service . Heel erg aan te bevelen . Dank je wel