Lees wat reviewers zeggen
Jo mere info man har tilgang til jo mere tillid har man til et projekt/ firma. Hjemmesiden er nem at forstå og designet er uforstyrrede. Godt lavet. Jeg har brugt siden par gange før. I May lånte jeg... Toon meer
Very bad cant get them on contact emailed 10 times no reply and called like 50 times and thrown out of the line just wasted time and money.
Jeg har altid været tryg ved at bruge Netcredit , altid venligt personale , de giver sig tid til at lytte til en og hvis man er nødt til at springe en måned over er der ikke problemer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
NetCredit er en del af Finabay, som har udstedt over 1 000 0000 lån i 6 lande. NetCredit er en innovativ virksomhed, som ikke bange for at slå hårdere end vores vægtklasse. Hvis vi holdte os til den konventionelle visdom, ville vi være ingenting. Vores mod og stræb efter en bedre løsning er nøglen til vores vækst. NetCredit ApS tilbyder kortfristede "payday" lån i op til 30 dage til kunder, som har brug for lidt ekstra ressourcer før den næste lønseddel kommer. Vores kortfristede lån er et godt valg for kunder, som har en stabil indkomst. Lånet bliver behandlet, udstedt og overført til kundens konto på bare 15 minutter! Vores kundeservice er der for at hjælpe alle hverdage fra kl. 08.00 til kl.17.00.
Contactgegevens
Kronprisessegade 18, 1306, København K
- info@netcredit.dk
- netcredit.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Very bad cant get them on contact…
Rigtig dårlig oplevelse i starten gik …
Rigtig dårlig oplevelse i starten gik det godt så lige pludslig sidst i december har har de ikke registeret min indbetaling har ringet til dem 20 gange ingen svar har sendt fler mail til dem ingen svar. Nu bliver man truet med indkasso på trods,af man har betalt.har talt med ders bank som siger pengende er gået ind.men de bliver ikke regstret på min profil.lånet er taget igennem moneza som køre gennem netcredit.
Får beskder hver dag angå
ende manglende betaling.har sendt kopi af min indbetaling ingen svar
Kan ikke komme i kontakt med dem
Netcredit.dk
Har haft et lån ved Netcredit.dk.
Lånet er tilbagebetalt. Men alligevel sender firmaet rykkere ud.
Når man skriver til dem på e-mail får man intet svar, men en ny rykker fra samme..
Når man ringer bliver man kastet af, og dette uanset hvornår man ringer(man sidder i hold, og bliver så lagt på/smidt af).
Man håber egentlig bare på at det inkasso de truer med skriver, så man kan komme i kontakt med en eller anden
må sig de er god til og låne penge
må sig de er god til og låne penge
har flere gang lånt af dem og betalt til tiden
og OG LIGE MED ET SÅ KAN DU IKKE LÅNE
SÅ VED I DET FOLK
For dyrt, til gengæld også let.
For dyrt men til gengæld let.
Træg forretning
Det er altid dejligt, at nogen vil stå og låne dig til det du har brug for sidst på måneden. Sagen med Netcredit er bare, at det hele kører som en gammel rusten maskine. Ærgeligt, når det bare skal gå hurtigt.
Hvis man vil oprette et lån hos dem, laver de et sikkerhedscheck over telefonen. Fair nok. Men kan de så ikke skrive det man siger ned, til en anden god gang. Nej! Så skal vi møllen igennem igen. Tredje gang, så gider jeg ikke længere.
Godt, at der er andre, hurtigere udbydere.

Antwoord van NetCredit.dk
Hurtig og god service.
Det er hurtigt og nemt at låne hos NetCredit. Servicen er i Top.
Lyn hurtig udbetaling
Det bedste ved NetCredit er, at hvis man har behov for det kan betale lånet tilbage og låne igen samme dag :)
Mvh.
Søren
God og nem måde at låne penge på
Det er en nem måde at låne penge på og hurtig
Hurtig betjening
Jeg fik pengene ind på min konto inden for et kvarter.
Hurtig og rart
En god oplevelse der virkelig lever op til det der blir lovet. Kan varmt anbefale dette til andre.
Hurtig og god behandling
Jeg har kun godt at sige om den sagsbehandling jeg har fået en kvik kredit vurdering med rimelige vilkår selvfølgelig kunne man godt ønske sig en længere låne periode måske 60 dage uden at skal betale forlængelse gebyr

Antwoord van NetCredit.dk