neurostudent.nl Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Zeer waardevolle training gehad van Koen. Hij heeft mij stap voor stap uitgelegd hoe ik mijn leertechnieken kan verbeteren. Het resultaat bleek ook direct bij mijn volgende tentamens. Met minder... Toon meer

Mijn ervaring is dat ik heel nuttige handvatten aangereikt heb gekregen, die ik vanaf nu zelf kan gaan uitproberen. Inderdaad: je krijgt geweldige tips & tricks, maar je bent en blijft op jezelf aange... Toon meer

Ik deed mee aan de cursus, omdat ik meer context nodig heb voordat ik iets begrijp. Ik moet weten waar het vandaan komt (in dit geval hoe hersenen werken) voor ik mijn aanpak erop kan baseren. D... Toon meer

1. Les

Coaching en training

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Het was een hele nuttige cursus, erg praktisch ingesteld waardoor ik sneller de drempel overkom. De online materie is erg makkelijk (misschien wat te simpel) uitgelegd.
Stapsgewijs leer je structureel te werk te gaan en je succes te vieren in plaats van je tekortkomingen.

18 maart 2021

Hele goede cursus

Hele goede cursus, met nog betere begeleider! Heb er echt wat aan gehad. Alles werd goed uitgelegd en was daarom ook goed te volgen. Ik zou het zeker aanraden!

17 maart 2021

Leerzame cursus!

Ik heb de afgelopen periode veel geleerd tijdens deze cursus. Ik heb nieuwe inzichten gekregen op mijn manier van leren en hoe ik die kan verbeteren. Tijdens deze cursus krijg je naast het leren hoe je moet leren ook handvatten over het maken van verslagen. Ik zou het iedereen zeker aanraden!

17 maart 2021

Prima cursus

Als wat oudere deeltijd student merkte ik dat 't studeren niet vanzelf ging, ik wilde wel veel doen maar werkte vrij ongericht. Door de cursus heb ik op een aantal essentiele vaardigheden leren reflecteren, keuzes maken die mijn proces absoluut ten goede komen!

16 maart 2021

Hele praktische tips

Ik heb nooit geleerd hoe ik effectief maar ook efficiënt kan leren. Vorig jaar begonnen aan een deeltijdstudie waar ik echt tegen problemen aanliep. Met de tips en trucs van Neurostudent heb ik nu een strategie voor mijzelf gevonden die werkt!

4 februari 2021

Helemaal top

Hele fijne adviezen! Ik heb normaal niet echt problemen met leren en haal goede punten maar haal voor mijn gevoel niet alles uit mezelf. Met deze concrete handvaten heb ik weer het gevoel mijn eigen ontwikkeling in de hand te hebben.

1 januari 2021

Heel erg leerzaam

Het was een hele leuke en vooral erg leerzame training. Er worden handige tips en tricks gedeeld en voorbeelden die voor mij herkenbaar waren of hoe ik het gemakkelijk kan omzetten naar de bezigheden in het dagelijks leven. De lessen zijn productief en goeie evaluatie momenten samen met de groep. Ook zorgt de groep voor een fijne motivatie en stimulatie om door te gaan.

17 december 2020

Aanrader

Ik heb veel geleerd, vriendelijke begeleiders die aandacht naar je verhaal luisteren en jou proberen te helpen.

17 december 2020

Het was heel leerzaam

Het was heel leerzaam. Fijne tips en tricks gehad. De uitleg is helder en video's zijn duidelijk. Een aanrader voor iedere student die leren moet leren.

10 december 2020

Goeie handvatten om mijn leer en…

Goeie handvatten om mijn leer en focustechnieken te verbeteren. Daarnaast is het fijn dat we ook van elkaars ervaringen kunnen leren. Soms had ik het idee dat sommige bijeenkomsten iets te kort waren.

10 december 2020

Afgelopen weken heb ik een aantal…

Afgelopen weken heb ik een aantal trainingen van Leren moet je leren gevolgd. Super goeie uitleg en video’s. Veel van geleerd. Dit is echt een aanrader voor iedereen.

8 december 2020

Leerzame ervaring

Het was een erg leerzame ervaring. Ik heb handige tips gekregen die ik gelijk kan toepassen bij het leren. Bedankt voor deze leerzame ervaring!

29 oktober 2020

De video's die we keken zijn erg…

De video's die we keken zijn erg duidelijk en hebben ook zeker geholpen tijdens het leren. Ik heb nog niet alle strategien kunnen toepassen, maar voor een volgende tentamen week ga ik dit zeker gebruiken.

29 oktober 2020

Super ervaring!

Ik vond het een leerzame ervaring, Ik heb veel geleerd en ik heb door deze cursus weer motief gekregen om beter me best te doen. Ik heb ook meer zelfvertrouwen in mezelf gekregen door alle nieuwe studie methodes die ik tijdens deze workshop.

22 oktober 2020

De afgelopen weken heb ik deze cursus…

De afgelopen weken heb ik deze cursus mogen volgen. Dit heb ik gedaan, omdat ik erg vast loop bij hoe ik moet leren. In de cursus zijn verschillende strategieën uitgelegd en een daar van pas ik nu enkele toe. En hopelijk zie ik resultaat in mijn cijfer.

Ik zou het aanraden vooral als je hulp nodig hebt bij plannen of als je nieuwe leer strategieën wilt leren.

20 oktober 2020