verademing na een slechte ervaring bij…
verademing na een slechte ervaring bij comfortklimaat.
de bestelde rotenso warmtepomp vlot geleverd.
prima bedrijf en klantvriendelijk
Uw leverancier voor voordelig en duurzaam verwarmen | Buffervaten | Warmtepompen | Boilers | Official partner of SPRSUN, RMRB , ALSAVO/ZEALUX. Worldwide high-end manufacturer of HVAC Equipment. Zakelijke korting mogelijk voor grotere hoeveelheden neem daarvoor contact op met ons team.
Wagnerstraat 4, 5171 CG, Kaatsheuvel, Nederland
verademing na een slechte ervaring bij comfortklimaat.
de bestelde rotenso warmtepomp vlot geleverd.
prima bedrijf en klantvriendelijk
Op New-Heating vond ik een voordelige Haier 150ltr Warmtepomp Boiler. Reviews en prijs was goed. En over die reviews niks gelogen. New-Heating regelde het gratis transport waar helaas wel wat mis ging wat eindigde in een forse val van de warmtepomp boiler. Die problemen werden bij de melding zeer snel en zorgvuldig opgepakt door Nick van New-Heating. Tot het allerlaatste pas wanneer het probleem opgelost was, was de communicatie en hulpvaardigheid groot. Aan dat soort service herken je een goed bedrijf vaak al snel. Dat soort ervaring heb ik opgedaan zowel privé maar vooral ook zakelijk met mijn bedrijf imaat en imaatverhuur nl.
Een warmte pomp boiler is overigens een super makkelijke oplossing om voordelig en snel hybride te gaan verwarmen. Een hybride warmtepomp voor de CV is veel duurder, lastiger en werkt niet in je saldering van je zonnestroom. Zeker in het licht van afschaffing saldering regeling is juist je tapwater voorziening elektrisch maken met een warmtepomp een uitkomst. Want warm water gebruik je heel het jaar en vooral ook in de zomer, CV hybride verwarming alleen in de winter als zonnestroom nauwelijks wat oplevert. Als je op zolder ruimte hebt (of garage, ingebouwde berging etc.) dan kan je als je handig bent deze zelfs zelf installeren. Kijk dan wel goed naar je trapgat want zo'n ding is groot, onhandig te tillen en super zwaar. Eerst 200ltr overwogen maar dat had nooit naar zolder gekomen, de 150ltr ging net met onze grote trapgaten en redelijk rechte trappen.
Wat ook een plus is..ik merk nu al dat de zolder koeler blijft. Ik heb de lucht aan en afvoer zonder aansluiting gelaten en dat betekend dat de warmte pomp warme lucht in huis verbruikt en koelere lucht uitblaast. Dit werkt zomers in je voordeel maar kan in de winter nadelig worden. Dat ga ik nog zien of dat sterk merkbaar is en anders pas ik de lucht uitvoer aan naar buiten in de winter.
Overigens kan je ook al lang je huis verwarmen met airco unit(s). Dat werkt uitstekend. Ik heb er een paar en als eerste in de woonkamer. Hoewel een CV comfortabeler is, is de airco snel en goedkoop in verwarmen. Goed voor het milieu denk ik, in ieder geval nu bijna gasloos.
Alleen in de late herfts gaat de CV nog in het stopcontact tot begin lente als bijverwarming in echte koude perioden.
Voor de rest hoop ik met de nu geplaatste warmtepomp boiler al het warme tapwater te maken.
De CV dient ook als backup voor als de boiler het begeeft, d.m.v. van kogelkranen kunnen we snel overschakelen in het watersysteem van WPboiler naar CV tapwater en visa versa. Handig bij storing zoals in de beginfase bij ons.
Een simpele Hotfill boiler van Pflieger in de, ver weg van de boiler, keuken verwarmt dat stukje nu ook snel met slechts 450W vermogen en geeft na al die gemiste jaren van lang wachten op warm water nu gelijk ook warm water daar.
De hotfill word gevuld met de warmtepomp dus groener word het niet bijna.
En voordelig i.v.m. saldering en later ook als de saldering verdwijnt.
Naar wat ik begrijp plaatst New-Heating dat alles ook netjes en vertrouwd.
Dus ook al heb ik mijn airco elders vandaan (tip: ga voor goed merk zoals mitsubishi heavy industries want vooral ook de binnen unit uitgebreide instellingen maken een groot verschil heb ik gemerkt na boven voor een goedkoper merk gekozen te hebben dan in de woonkamer) en alleen de warmtepomp boiler aangeschaft bij New-Heating.
Met mijn ervaring en de andere reviews zou ik zeker vertrouwen hebben om ook de plaatsing door New-Heating te laten uitvoeren mocht dat nodig zijn.
Supersnel, netjes gewerkt, deskundig en laat alles netjes achter! Vriendelijk en betrokken.
Denkt mee met de oplossingen!
Wil nooit geen andere loodgieter meer!
hoi,
wij zijn super tevreden een warmtepompboiler 300l geplaatst daarbij een remeha cv ketel!!erg tevreden alles werkt naar behoren!! ik zou zeker voor newheating kiezen!! keurig geholpen werken erg netjes!
mvg Rob de Jong
2 weken geleden een warmte pomp besteld ik ben erg tevreden over het product en de service! Netjes een trace&trace code ontvangen en goed gecommuniceerd vanuit new heating.
De warmtepomp ook netjes geleverd binnen de aangegeven datum. Een absolute aanrader!
Paar weken geleden hebben wij de warmtepomp hier gekocht, netjes binnen de aangegeven verzendtijd geleverd, track&trace konden alles nakijken en werden ook goed geholpen met alle vragen die we hadden, waren zelfs buiten de aangegeven tijden beschikbaar, 5 sterren 👍

Antwoord van New-Heating
Tot op heden perfect geholpen zowel met technische info als ook prijzen.
Zeer vriendelijk meedenkende mensen.

Antwoord van New-Heating