Newcandle B.V. Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Fijne duidelijke communicatie, net werk afgeleverd. wij blij met de nieuwe apparatuur. je mag alles vragen en ze komen graag nog extra uitleg geven. kortom zeer tevreden

We zochten een groot scherm voor video conferencing en presentaties in een grote ruimte. Lennart heeft ons van uitstekend advies voorzien en we hebben uiteindelijk een 98 inch Ultra display aangescha... Toon meer

We doen al jaren zaken met Newcandle en we hebben altijd prettige ervaringen met het bedrijf gehad. Onlangs voor het eerst een Videoconference bar besteld en we kregen onmiddelijk en goede aanbieding.... Toon meer

Wij zijn heel blij met Newcandle, inmiddels ons 2e mediaboard laten plaatsen en eerlijk is eerlijk alles is gewoon goed! Snelle offerte, prima prijs en zeer snelle levering. Montage ging zoals het hoo... Toon meer

1. Elektronicabedrijf

Vergaderen, presenteren en informeren doen we iedere dag. Wij zorgen ervoor dat technologie een praktische tool is voor jouw organisatie om beter en makkelijker te communiceren. We adviseren de juiste audiovisuele oplossing op de juiste plek. Duurzaam, strak, stabiel en gebruiksvriendelijk! Onze specialisten voorzien vergaderruimtes, bedrijfsruimtes en klaslokalen van de benodigde audiovisuele producten. Via eigen montage teams installeren wij displays, touchscreens, videoconference oplossingen en meer in jouw bedrijfspand. Wij zijn de partij die bereid is om net die stap extra te zetten. Met audiovisuele specialisten, eigen installatieteams en een helpdesk voor technische én praktische vragen staan wij klaar om van jouw audiovisuele vraagstuk een succes te maken! We zijn gespecialiseerd in het gebruiksklaar opleveren van hoogwaardige audiovisuele middelen. En we ontwikkelen slimme vergader-& presentatieoplossingen met de beste gebruikerservaring. Onze uitdaging is om alle audiovisuele middelen zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, zodat jouw organisatie sneller, makkelijker en doeltreffender kan communiceren.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

22 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snelle levering komen afspraken na

Snelle levering komen afspraken na, en de servicemedewerkers zijn zeer behulpzaam

28 september 2023

Beste G. Siegers,

Hartelijk dank voor de mooie review en fijn om te lezen dat jullie onze service als positief hebben ervaren. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe producten.

Oplossing precies zoals gevraagd

Offerte kwam zeer vlot, telefonisch ook duidelijk toegelicht waarom ze welk product kozen. Oplossing sluit volledig aan bij wat we vroegen.

Ik mis wel een beetje documentatie: alles is nu mondeling uitgelegd en een link naar de website met beperkte info, maar ik zou toch liever een aantal technische handleidingen hebben als naslag.
Edit: ondertussen documentatie ontvangen waarvoor dank!

2 oktober 2023

Beste Gast,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de oplossing en we willen je bedanken voor je review. Over de documentatie hebben we graag nog even contact, zodat we deze nog toe kunnen sturen.

Team Newcandle.

Ik kreeg een advies op maat passend bij…

Ik kreeg een advies op maat passend bij mijn wensen. Offerte ontving ik zelf, adequate afhandeling, snelle levering en goede installatie service met nazorg.

22 september 2023

Hallo Conny,

Fijn dat het allemaal naar wens verlopen is. Hartelijk dank voor de mooie review en we wensen jullie veel plezier met de nieuwe producten!

Top service

Top service.
Zowel de sales als het montage team levert goed en net werk.
Zeker aan te bevelen.

8 september 2023

Hoi Edwin,

Bedankt voor de mooie review en de aanbeveling.

Goede service!

We gebruiken ons presentatiescherm nu bijna een jaar tot volle tevredenheid. Ook goede service toen we een klein probleem met de ingebouwde pc hadden. Het probleem was snel opgelost.

23 augustus 2023

Beste Jan Bakker,

Leuk om te lezen dat jullie het presentatiescherm tot volle trevredenheid gebruiken en dat we jullie hebben kunnen helpen met de ingebouwde pc.

We wensen je veel plezier met het scherm en willen je bedanken voor je revieuw.

Topservice voor een touchscreen

Vóór de aankoop touchscreen al fijn en goed advies gekregen welk touchscreen het beste voor ons zou zijn. Er werd goed meegedacht. De montage ging super vlot en de mannen werken erg netjes. We gebruiken het touchscreen nu een jaar en zijn erg tevreden. Al met al alleen maar positief en zou zo hier weer een aankoop doen!

22 augustus 2023

Hoi Gooitske,

We vinden het erg leuk om te lezen dat je ervaring met ons positief is en dat jullie het touchscreen naar tevredenheid gebruiken. Bedankt voor de mooie woorden.

Zeer tevreden

Zeer positieve ervaring gehad met Newcandle BV. Het Ctouch Riva scherm werd snel geleverd in Brussel. Goede communicatie en efficiënte afhandeling.

3 maart 2023

Beste Geoff,

Fijn dat we je op deze manier hebben kunnen helpen en bedankt voor de mooie review. We wensen je veel plezier met de Ctouch Riva.

Fijn scherm

Fijn scherm, makkelijk te bedienen en goede service vanuit NewCandle!

14 augustus 2023

Hoi Willeke,

Bedankt voor het vertrouwen en voor de mooie review. We wensen je veel plezier met het nieuwe scherm.

Team Newcandle

Goede service en kwaliteit!

Zeer tevreden! De monteurs hebben snel en goed hun werk gedaan!
Daarnaast ook duidelijke en snelle communicatie!

14 april 2023

Hoi Reinier,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent en we willen je bedanken voor je mooie review.

Team Newcandle

Dit is het 2e scherm die we hebben…

Dit is het 2e scherm die we hebben besteld. Zoals bij de eerste keer, top geregeld. Zeker een aanrader.

6 januari 2023

Hoi Lennaert,

Bedankt voor de review en de aanbeveling!

We zijn blij om te lezen dat je de samenwerking als positief hebt ervaren en dat jullie terug zijn gekomen om een tweede scherm aan te schaffen.

Veel plezier met het nieuwe scherm!

Team Newcandle.

Snelle levering en goede service.

Snelle levering en goede service.

Het touchscreen werkt goed en het team helpt snel wanneer je vragen heb.

1 augustus 2023

Hallo Sjoerd,

Het doet ons deugd te lezen dat je onze service fijn vindt en willen je bedanken voor het uiten van je waardering.

Super goede service!

Super goede service!
Kan niet anders zeggen, op alles fronten goed geregeld. Van eerste contact tot plaatsen, top!

10 juli 2023

Beste Peter,

Wat een mooie review, daar doen we het voor! Fijn om te lezen dat het allemaal naar wens is verlopen.

Team Newcandle.

Vriendelijke installateurs met kennis…

Vriendelijke installateurs met kennis en inzicht.

21 juni 2023

Beste Lapachamama,

Bedankt voor de complimenten. We zulleb het doorgeven aan de installateurs en wensen jullie veel plezier met de nieuwe producten.

Team Newcandle.

Duidelijke en correcte offerte…

Duidelijke en correcte offerte ontvangen en snel geïnstalleerd kunnen worden! Helemaal top!

19 juli 2023

Hoi Bart,

Hartelijk dank voor de mooie review, daar doen we het voor! Fijn om te lezen dat je onze service als positief hebt ervaren.

Team Newcandle.

Uitmuntende service, super duidelijke uitleg

De monteur kwam al heel vriendelijk binnen en ging direct aan de slag. Heel kundig en netjes werd het scherm aan de wand bevestigd en daarna volgde er een hele duidelijke en fijne uitleg hoe één en ander werkt. Bij een volgende aankoop, komen wij zeker bij jullie bedrijf terug.

27 juli 2023

Beste Koos Utrecht,

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met het scherm en ook in de toekomst zijn we je graag van dienst.

Team Newcandle.

Prettige communicatie en snelle…

Prettige communicatie en snelle levering van onze nieuwe Ctouch Riva R2. Goed advies gekregen en de installatie ging snel. Wij zijn erg blij!

7 augustus 2023

Hallo Bibi,

Fijn dat het allemaal naar wens verlopen is. Hartelijk dank voor de review en we wensen jullie veel plezier met de Ctouch Riva R2!

Prettige afhandeling

Afspraken keurig nagekomen, snelle levering en goede begeleiding.

26 mei 2023

Hallo Sander,

Bedankt voor de mooie review en we zijn blij om te lezen dat je de samenwerking als positief hebt ervaren.

Team Newcandle

zeer snelle en gemakkelijke regeling…

zeer snelle en gemakkelijke regeling (een paar mailtjes en het bord is perfect geplaatst) !

4 mei 2023

Beste Hans,

Fijn dat het allemaal naar wens verlopen is. Hartelijk dank voor de review en we wensen jullie veel plezier met de nieuwe bord!

Team Newcandle

Prima advies en goede service

Prima advies en goede service. Het installatieproces verliep wat rommeling, maar de probleempjes die ontstonden zijn uitstekend opgelost.

9 mei 2023

Hoi Jules,

Bedankt voor de geplaatste review en we zijn blij om te lezen dat je het advies en de service als positief hebt ervaren. We nemen de punten van feedback mee om dit in de toekomst beter te doen.