Fijne duidelijke communicatie, net werk afgeleverd. wij blij met de nieuwe apparatuur. je mag alles vragen en ze komen graag nog extra uitleg geven. kortom zeer tevreden
We zochten een groot scherm voor video conferencing en presentaties in een grote ruimte. Lennart heeft ons van uitstekend advies voorzien en we hebben uiteindelijk een 98 inch Ultra display aangescha... Toon meer
We doen al jaren zaken met Newcandle en we hebben altijd prettige ervaringen met het bedrijf gehad. Onlangs voor het eerst een Videoconference bar besteld en we kregen onmiddelijk en goede aanbieding.... Toon meer
Wij zijn heel blij met Newcandle, inmiddels ons 2e mediaboard laten plaatsen en eerlijk is eerlijk alles is gewoon goed! Snelle offerte, prima prijs en zeer snelle levering. Montage ging zoals het hoo... Toon meer
Vergaderen, presenteren en informeren doen we iedere dag. Wij zorgen ervoor dat technologie een praktische tool is voor jouw organisatie om beter en makkelijker te communiceren. We adviseren de juiste audiovisuele oplossing op de juiste plek. Duurzaam, strak, stabiel en gebruiksvriendelijk! Onze specialisten voorzien vergaderruimtes, bedrijfsruimtes en klaslokalen van de benodigde audiovisuele producten. Via eigen montage teams installeren wij displays, touchscreens, videoconference oplossingen en meer in jouw bedrijfspand. Wij zijn de partij die bereid is om net die stap extra te zetten. Met audiovisuele specialisten, eigen installatieteams en een helpdesk voor technische én praktische vragen staan wij klaar om van jouw audiovisuele vraagstuk een succes te maken! We zijn gespecialiseerd in het gebruiksklaar opleveren van hoogwaardige audiovisuele middelen. En we ontwikkelen slimme vergader-& presentatieoplossingen met de beste gebruikerservaring. Onze uitdaging is om alle audiovisuele middelen zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, zodat jouw organisatie sneller, makkelijker en doeltreffender kan communiceren.
Kringloopweg 42, 3343 LR, Hendrik-Ido-Ambacht, Nederland
- 0108009885
- info@newcandle.nl
- newcandle.nl
Uitstekende service en communicatie
Twee displays met conferencefaciliteit geleverd. Prettige en duidelijke offerte. Goede communicatie over de levering. Fijne monteurs. Een technische tegenslag bij installatie werd uitstekend opgelost. Newcandle neemt de volle verantwoordelijkheid voor een goede werking en gaat pas weg als je 100% tevreden bent. Aanrader.

Goede en snelle service
Wij hebben 2 CTouch Riva schermen in ons bedrijf laten plaatsen door Newcandle. In de toekomst zullen we 1 van de schermen gebruiken op een bouwplaats, waar we de tekeningen gemakkelijk kunnen presenteren.
Goede service en schermen worden op tijd geleverd door 2 vriendelijke monteurs.
verkoopafdeling was super behulpzaam en veel informatie. Ik wil Floris bedanken voor de goede en snelle service
Simpel om mee te werken.

Geweldige service
We hebben door Newcandle een 75" CTouch Riva scherm laten plaatsen in onze vergaderruimte. We zijn uitstekend geholpen bij het kiezen van de juiste producten voor onze toepassing. Een afspraak voor de installatie was zo gemaakt. Het scherm is volgens afspraak geplaatst door twee zeer goede en vriendelijke monteurs die alle kabels enz. netjes weggewerkt hebben en een korte instructie hebben gegeven. We hebben het scherm + toebehoren nu enkele maanden in gebruik en zijn zeer tevreden.

Antwoord van Newcandle B.V.
Snelle en perfecte levering en installatie
Na de aanvraag tot offerte werd er razendsnel gereageerd. De volgde dag hadden we de offerte en in diezelfde week werd het toestel geleverd en vlekkeloos geïnstalleerd. Met gratis levering van stroopwafeltjes!!

Antwoord van Newcandle B.V.
Efficiënt & professioneel tijdens demo en installatie
De ervaringen met Newcandle waren heel positief. Tijdens ons bezoek aan de showroom werden de mogelijkheden goed gesproken en werd er goed meegeluisterd wat we nodig hadden. Vervolgens werd er een goede demonstratie gegeven en konden we met onze eigen laptop ook het een en ander uitproberen. Het installeren verliep soepel en efficiënt. Helaas bleek wel dat we toch een muurlift nodig hadden, maar dit werd professioneel en goed opgelost zodat we heel tevreden waren. In gebruik is het scherm erg fijn en gemakkelijk. Het enige nadeel is dat we er maar eentje hebben. ;-)

Antwoord van Newcandle B.V.
Fijne service en prachtig product
Fijne service en prachtig product!
Klein nadeel is dat de producttoepassing iets minder gebruiksvriendelijk is dan van te voren gedacht.

Prima geholpen
Prima advies gekregen betreffende aanschaf van 86" Viewsonic display incl. touchscreenlift. Prettig geholpen en vlekkeloze installatie. Kortom aan te raden.

Antwoord van Newcandle B.V.
Prima service door vriendelijke mensen
Prima service door vriendelijke mensen. Komen afspraken na

Snelle service
Snelle service, goede montage en inmiddels is het 4e touchscreenscherm besteld.
Communicatie is ook snel.

Antwoord van Newcandle B.V.
Mega snelle levering met top kwaliteit…
Mega snelle levering met top kwaliteit en super service!

Heel tevreden
Snel geholpen, duidelijk, goede apparatuur en installatie. Alles werkt naar behoren en is makkelijk te besturen. Ook de medewerkers zijn erg toegankelijk en denken graag mee. Heel tevreden.

Top!
Wij zijn zeer tevreden over Newcandle!
De bestelling, levering en plaatsing verliep allemaal heel vlot! Ter plaatste hebben ze alles naar onze wens geïnstalleerd en hebben ze over alles een heel duidelijke uitleg gegeven. Ook konden ze een heel duidelijk antwoord geven op al mijn vragen.
Daarnaast zijn ze ook heel vriendelijk!

Antwoord van Newcandle B.V.
Goed geadviseerd en fijne uitleg op…
Goed geadviseerd en fijne uitleg op locatie.

Antwoord van Newcandle B.V.
De plaatsing is goed gebeurd
De plaatsing is goed gebeurd, tevens werd er ook een kabelgoot geïnstalleerd en werd er duidelijk uitgelegd hoe het systeem te gebruiken. De mensen waren zeer vriendelijk.

Fijn nieuw presentatiescherm!
Een nieuw presentatiescherm aangeschaft, goed van advies voorzien en installatie allemaal prima verlopen. We hadden om wat extra informatie/linkjes vooraf gevraagd zodat onze eigen programmering/installatie wat soepeler zou verlopen maar daar is helaas geen gehoor aangegeven.

Antwoord van Newcandle B.V.
Week na bestelling al binnen
Een week na bestelling staat het Digibord van CTOUCH hier al te shinen. Snel en kundig geholpen door de verkoper en de installatie en uitleg waren kundig.

IdentityWorkx Services BV
Via mijn netwerk bij de heren van Newcandle terecht gekomen. Prettig ontvangst op locatie, waar wij goed geïnformeerd zijn naar onze behoeften. Zeer te vrede over het presentatiescherm!

Fijn bedrijf
Fijn bedrijf, komt zijn afspraken na.
Na installatie goede uitleg, we konden er gelijk mee aan de slag.
Bedankt voor de service!