Genial service. Jeg skulle bare kigge på et par discs og fik en god sparring om hvilke jeg burde vælge. Og så fik jeg en grundlæggende viden om kasteteknik og en hurtig lektion i hvordan man putter.... Toon meer
Fedt udvalg af discs og altid god service. En kæmpe anbefaling til at komme forbi shoppen i Hørning og mærke den lækre plastik, imens man nyder en kop kaffe. Så kan man også lige benytte lejlighede... Toon meer
Fed taske, fed disc. Hurtig og gratis levering og cute at de tilføjer en mini disc og keyhangers til pakken gratis. Rigtig god oplevelse ♥️
Super fast turnaround time on my order. One of the discs was sold out, but not updated on the site, and Philip made the executive decision to choose a replacement color. He sent a return shipping labe... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Se Danmarks største udvalg af MVP & Axiom disc golf udstyr. Se altid de nyeste disc hos os Gør dit Disc Golf-spil til en oplevelse med MVP's top udstyr. Opnå dit fulde potentiale!
Skanderborgvej 19, 8362, Hørning, Denemarken
- info@newdisc.dk
- newdisc.dk
Kan kun få de bedste anbefalinger
Billig - hurtig og super betjening.
Stort udvalg af MVP -Axiom og Streamline.
Nem og overskuelig hjemmeside- samt fint showroom med gode råd, lånedisc, mulighed for udvikling af dit kast etc.
En fornøjelse både at handle og besøg
De yder god service
Jeg tror faktisk, at jeg er rigtigt tilfreds med dem, men desværre bruger de PostNord som transportør, så jeg har endnu ikke modtaget mine varer!
Har været i telefonisk kontakt med Philip, og vi har fundet en løsning fremadrettet på leveringerne.
Så jeg synes det er en rigtigt fin service man får hos dem. Men desværre ikke hos PostNord.
Jeg anbefaler andre denne webside 😊
Jeg fik en disc i en god tilstand og som tilføjekse har jeg også fået en lille bolsje og en nøglering, så det var rart. Tak for en god service 😊
Quick delivery and the frisbee came as…
Quick delivery and the frisbee came as it were in the website and i also got some freebies some kind of towel, cupholder, keychain and marker disc! I am very satisfied with my order i will definitely buy stuff from here again!
Philip😁 god mand
Hurtig levering og altid det på lager…
Hurtig levering og altid det på lager som jeg skal bruge 👏🏻
Hurtig kompetent service og altid nye…
Hurtig kompetent service og altid nye fede varer på lager 👍
Har fået lige det der var bestilt
Har fået lige det der var bestilt, og det blev leveret til tiden.
HURTIG LEVERING
Hurtig levering👍 lige inden onsdags…
Hurtig levering👍 lige inden onsdags spil i Hedensted
Blev hurtigt sendt og godt udvalg
Lees meer over geverifieerde reviews.