Fijne begeleiding, dit is echt een stok achter de deur.
Betrokken gastvrije medewerkers en eerlijk advies. Er wordt goed geluisterd naar wat je doelstelling is van het afvallen. Door de weging krijg je goed inzicht in niet alleen de kg's maar ook je spi... Toon meer
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
NewFysic is er voor jou!
- al meer dan 100.000 mensen gingen je voor
- Of je nu man of vrouw bent? Student of levensgenieter? Alleen woont of met een gezin? Samen met je (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie.
Ginnekenweg 64, 4818 JH, Breda, Noord-Brabant, Nederland
- +31883230016
Persoonlijke begeleiding en aanleren…
Persoonlijke begeleiding en aanleren van een nieuwe gezondere levensstijl

Betrokken gastvrije medewerkers
Betrokken gastvrije medewerkers en eerlijk advies.
Er wordt goed geluisterd naar wat je doelstelling is van het afvallen. Door de weging krijg je goed inzicht in niet alleen de kg's maar ook je spiermassa, vetgehalte e.d.
Ik voelde me meteen op mijn gemak en had niet het gevoel dat ze me producten wilden aanpraten.

Antwoord van NewFysic - Breda
Er is altijd positieve feedback
Er is altijd positieve feedback, nooit negatief. Denken met je mee en geven goede adviezen, Heel blij mee.
Heel vriendelijke consulenten.

Erg tevreden
Erg tevreden! Door de goede begeleiding in Breda en met de supplementen lukte het mij om in ruim 4 maanden 14 kg af te vallen. Het voedingsplan met recepten op de app is goed vol te houden en ik voel me echt veel beter. 👍👍

Antwoord van NewFysic - Breda
Super goede ondersteuning en er kan ook…
Super goede ondersteuning en er kan ook nog gelachen worden.

Ze doen wat ze beloven
Ze doen wat ze beloven. In een prettige omgeving met veel goede adviezen ben ik afgevallen. Voor heen ,wat ik ook deed, lukte mij dit niet.

1op 1 aandacht
Altijd iemand die met je meedenkt. Zeker als er onderliggende probleempjes zijn. Ineke van Elten weet daar altijd goed de vinger op te leggen. Denkt mee en is een goed luisterend oor.

Heel goed geholpen in Breda door Ineke
Heel goed geholpen in Breda door Ineke, de wekelijkse bezoekjes waren een stok achter de deur .
Je kan zelf bepalen wat je eet zolang het maar in je eetplan past en ook op een feestje kan je af en toe meedoen . Ik ben in maart begonnen en 12 kilo afgevallen en zit nu weer op een gezond gewicht en heb weer een normale bloeddruk. Heel blij mee !

Fantastisch
Fantastisch! Gewoon 12 kilo afgevallen in 3 maanden.
Ik ben nog voor 2 kilo extra gegaan, omdat het zo makkelijk vol te houden is. Het is gewoon mijn nieuwe levensstijl geworden. Van 73,5 naar bijna 60 kilo.
Weer wat ik was voor mijn zwangerschappen. had dit niet durven dromen

Ik ben echt super blij met New Fysic
Ik ben echt super blij met New Fysic. Het is goed vol te houden, je mag echt veel en lekker eten. Door de goede steun en adviezen van mijn coach (bedankt Ineke) in combinatie met de supplementen ben ik in 21 weken 15,5 kg kwijtgeraakt.
Ook de app is super handig, ik heb veelvuldig gebruik gemaakt van de heerlijke recepten. Ik mag nu gaan afbouwen en blijf zeker het balans programma volgen voor dat beetje extra steun. Kan het iedereen aanraden, je voelt je er echt super goed bij!

Op verantwoorde wijze afvallen
Afvallen gaat volgens plan en krijg goede tips en steun bij wekelijks weegmoment

Antwoord van NewFysic - Breda
Sneller op gewicht dan verwacht!
Ik ben veel sneller op gewicht dan verwacht. Ik was best wel sceptisch daar ik verschillende andere diëten heb geprobeerd zonder resultaat. Ik ben altijd heel erg vriendelijk geholpen en superblij met het resultaat!

Elma is een topper
Elma is een topper. Heel blij met haar. Geeft goed advies en denkt met alles mee.
Streefgewicht gehaald, superblij
Doelgerichte methode en vol te houden.
De methode is zeer goed vol te houden en het enthousiasme van Elma, mijn coach, maakte t extra plezierig. De app is fijn om de recepten te vinden om zo lekker te variëren.
Kan het iedereen aanbevelen.
Heerlijke recepten
Heerlijke recepten, geen honger en top resultaat behaald van -15 kilo Daarnaast werd ik super fijn begeleid door Ineke.
In 4 maanden tijd 11 kg afgevallen
In 4 maanden tijd 11 kg afgevallen. Ik vond het niet moeilijk om het dieet vol te houden. Het is geen eenzijdig dieet, waardoor tijdens een dieet tekorten ontstaan; na zo’n dieet wil het lichaam de tekorten aanvullen. Daar is bij NewFysic geen sprake van, dat vind ik positief.ik kan het aanbevelen.
Blij dat ik het gedaan heb
Geweldige stimulans door de lekkere recepten en richtlijnen. De wekelijkse weging was ieder keer weer een verrassing. Heel blij dat ik het gedaan heb. Na 6 weken waren de 5 kilo er af, nu houden zo. Ook daarbij word ik geholpen, als ik dat wil. Heel tevreden.
Hele leuke begeleiding
Hele leuke begeleiding, makkelijk te volgen dieet en je valt makkelijk af maar je moet even de tijd nemen. In 3 maanden viel ik 7 kilo af en omdat je dit eetpatroon kunt blijven volgen denk ik dat je én gezonder eet én niet aankomt!