Ik heb mijn doel behaald in 4 weken tijd , Ben jaren geleden begonnen met het regulieren programma maar dat was niks voor mij , Vorige maand begonnen met saxenda en een goede coache erbij het stimul... Toon meer
Afgelopen 8 maanden het traject doorlopen van Newfysic met elke week een weging met de consulent op de locatie. Erg fijne begeleiding en uitleg en een stok achter de deur om te blijven presteren. Ben... Toon meer
Suzy was een prettige begeleider én dat maakte het afvaltraject zeer plezierig. Veel nuttige tips en natuurlijk ook de resultaten.
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
Breedstraat 14, 3603 BA, Maarssen, Utrecht, Nederland
Vraagt klanten om een review
Goed bedrijf, je moet wel echt zelf goed aan de bak anders werkt het niet. Zodra je dat doet gaat het goed. Wel prijzig.
Ik ben zo’n 10 kilo afgevallen,zonder honger of moeite,en ik blijf keurig op gewicht. Maar ik had ook een geweldige coach nl : Ilona van de vestiging in Maarssen.

Antwoord van NewFysic - Maarssen
Ik heb in Maarssen een hele fijne & duidelijke begeleiding gehad. Ik zit nu in het schakel programma. Ik ben ruim 18 kilo afgevallen met behoud van 30 kilo spiermassa. (Ik train 3 x per week) De supplementen maken het dat je minder honger hebt. Alleen vindt ik de vitamine supplementen heer duur in verhouding met de hoeveelheid verder was het goed te doen.

Ik heb mijn doel behaald in 4 weken tijd ,
Vorige maand begonnen met saxenda en een goede coache erbij het stimuleerde me enorm ben in 4 weken tijd 6 kg kwijt geraakt ben zo trots op mezelf dankzij new fysic dank jullie wel ik zit weer heerlijk in mijn lijf

Antwoord van NewFysic - Maarssen
Duidelijk en simpel: ik het overgewicht en Ilona de oplossing. Zij leerde mij super snel en goed wat ik moest doen en wat niet. Als ik een keer toch niet (genoeg) was afgevallen waren er voldoende tips. En iedereen heeft vriendinnen, tantes en buurvrouwen met tips en ik heb ook al zelf genoeg geprobeerd.
Maar de stok achter de deur en het daadwerkelijke willen in combinatie met het dieet en de ondersteuning werkt! Maar je moet het wel willen (doen)!
Nu “zelfstandig” eten. Ik ga zeker een keer de mist in maar gelukkig kan ik 1x per maand terugkomen voor de weegschaal en tips.

Antwoord van NewFysic - Maarssen
Mijn begeleiders waren heel deskundig, ook behulpzaam ook op slechte momenten. Hun ondersteuning heeft mij geweldig geholpen. Zij hebben mij leren nadenken hoe ik mijn eetgewoontes naar het positieve kon veranderen en toch ten volle kon genieten

Antwoord van NewFysic - Maarssen
en natuurlijk ook de resultaten.

Antwoord van NewFysic - Maarssen
De 1e keer dat een afvalprogramma voor mij echt heeft gewerkt. Laagdrempelig en een zeer professioneel.De wekelijkse weeg momenten en de gesprekken met de coach waren zeer prettig.

Antwoord van NewFysic - Maarssen
Fijne ontvangst met een duidelijke uitleg. Totaal geen druk opgelegd gekregen, rust om zelf beslissingen te maken.
Alle begeleidingsmomenten voelden goed, prettig en veilig.
Coaches zijn betrokken, rustig en met een respectvolle benadering. Kunnen goed enthousiasmeren, motiveren en stimuleren.
Programma wordt duidelijk uitgelegd, app werkt ook fijn en helpt in mijn geval ook echt bij het afvallen omdat het het proces inzichtelijk maakt.

Antwoord van NewFysic - Maarssen
Een fijne manier om af te vallen zonder schaamte. Ik ben 15kg kwijt geraakt met de hulp van de super lieve coach Ilona bij NF Maarssen.
Ik hoop je niet terug te zien Ilona 😉 maar als het wel weer zover komt dan zal dat met veel plezier zijn. Groetjes, Marleen

Antwoord van NewFysic - Maarssen
Intake, uitleg en de coaching is goed. Afvallen gaat prima zo. Geen hongergevoel en je blijft lekkere verse dingen eten. Een aanrader.

Ik heb een fantastische coach Ilona 👌🏻
Ik had me er een beetje bij neergelegd om weer strijd met de kilo's aan te gaan ! Ben 11 weken bezig en 10 kg kwijt ! Dacht dat ik alles wel geprobeerd had ( ben 57) maar dit is zo'n fijn cocept op naar de volgende 10 💪🏻

Perfecte coaching,
Tip en trics, bijzondere motiverende woorden op de app na de weegsessie.
Voedingsspan werd aangepast, meer eten om meer af te vallen en spiermassa behouden.