NewFysic - Nijmegen Reviews 18

4,5

Van Welderenstraat 23, 6511 MB Nijmegen, Gelderland, NL

Fijne, directe en motiverende begeleiding op de weg naar mijn streefgewicht. Het is een manier van afvallen die ik goed te doen vond. Geen rare ingrediënten en heerlijke recepten.

1. Centrum voor gewichtsbeheersing

NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.

NewFysic is er voor jou!

al meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Of je nu man of vrouw bent? Student of levensgenieter? Alleen woont of met een gezin? Samen met je (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie.

• Van Welderenstraat 23, 6511 MB, Nijmegen, Gelderland, Nederland

• +31883230033

4,5

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

De compleetheid

De compleetheid

14 juli 2025

Antwoord van NewFysic - Nijmegen

Wat fijn dat je tevreden bent Susanne, dank voor je prachtige review!

Goede begeleiding

Goede begeleiding, makkelijk te volgen en duidelijk resultaat

21 juni 2024

Antwoord van NewFysic - Nijmegen

Miranda, hartelijk dank voor je mooie review, wat fijn dat je mooi resultaat behaald!

ik ben tevreden ik ben blij sta…

ik ben tevreden ik ben blij sta inmiddels op mijn bereikte gewicht al een aantal jaren ja super super dankzij jullie en natuurlijk mijn begeleidster Karin

14 december 2023

Antwoord van NewFysic - Nijmegen

Hi Riet, wauw wat super dat je jouw streefgewicht hebt behaald! Dank je wel voor het delen van jouw ervaring.

Fijne consulente

Fijne consulente. Het heeft mij goed op weg geholpen naar een gezonde leefstijl

9 oktober 2023

Antwoord van NewFysic - Nijmegen

Hi Tom, dank je wel voor je fijne review!

super

ben goed afgevallen. onder goede begeleiding van Carin

27 augustus 2023

Antwoord van NewFysic - Nijmegen

Hi Walda, heel erg bedankt voor je review!

Perfecte begeleiding

Perfecte begeleiding. Altijd vriendelijk en denken met je mee.

27 juli 2023

Antwoord van NewFysic - Nijmegen

We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent Wendy.

Fantastische begeleiding door Carin

Fantastische begeleiding door Carin, het is helder en duidelijk wat je wel en niet moet eten. Goed vol te houden door de supplementen. Je krijgt er weer energie door! Geen moeilijke recepten maar makkelijk te maken en nog lekker ook!
Ook naar de persoon zelf word gekeken wat reëel is hoeveel iemand moet afvallen.
En niet onbelangrijk nog betaalbaar ook! Top!

9 maart 2023

Antwoord van NewFysic - Nijmegen

Wat goed om te horen dat je zo'n prettige ervaring hebt gehad met NewFysic en met jouw coach Carin.

Goed vol te houden met lekkere recepten!

Ik ben ambassadeur en ben erg enthousiast over de methode. Vooral de recepten zijn heerlijk! het eten is erg goed in te passen met een gezin en een druk bestaan. Het wekelijkse bezoek aan mijn coach is fijn, merk dat ik die stok achter de deur toch nodig heb. Als je wat kilo’s kwijt wilt raad ik het zeer aan!

29 november 2022

Ik ben nu bijna 20 kg kwijt dankzij een…

Ik ben nu bijna 20 kg kwijt dankzij een geweldige coach Carin Wilmink. Heb er wel een jaar over gedaan maar er lag totaal geen druk op gelukkig. Ze geeft goede adviezen in een heel ontspannen sfeer. Ik zou New Fysic iedereen aanraden die wat beter in hun vel willen zitten. En een gezonde leefstijl wilt iedereen toch?

15 februari 2022

Mijn ervaring met New Fysic

Mijn ervaring met New Fysic

Alles loopt wel goed, maar aanvankelijk had Carin weinig oog voor mijn specifieke situatie nl. dat ik een stoma heb. Ik kan ook geen sterk gekruid voedsel eten.

4 december 2021
Reviews in alle talen tonen. (18 reviews)