Nextloodgieters Reviews 17

1,7

Houd rekening met het volgende

1,7

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Veel geld en weinig toelichting

Wij kwamen via Nexgtloodgieters in contact met een lokale loodgieter. Bij binnenkomst gaf hij aan dat het starttarief vanaf €279 (dit is van de spoeddienst zelf) was en de voorrijkosten €50. Verder hing alles af van de reparatie zelf. Hij was binnen 30 minuten klaar en heeft wat lijkt goed werk geleverd. Jammer dat we daarna te horen kregen dat dit grapje €1000 kostte. Toen we de factuur ontvingen was deze erg algemeen en leken er dubbele kosten in rekening te zijn gebracht. Toen ik om een kosten specificatie vroeg was dit kennelijk erg lastig. De loodgieter in kwestie heeft het nog wel geprobeerd, maar duidelijk aangeven hoe alles was opgebouwd wist hij niet. Dit was een dure en pijnlijke les.

12 april 2026

Trap er niet in

Trap er niet in. Ik dacht dat ik echt geholpen werd, maar het bleek dat ik flink opgelicht ben. Hoe jullie mensen nog in de ogen kunnen kijken en rustig kunnen slapen, is voor mij onbegrijpelijk. Enjoy the money.

21 maart 2026

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring – zeer twijfelachtige werkwijze.

Dit bedrijf werd ingeschakeld voor een loodgietersprobleem, en vanaf het begin was er een duidelijk gebrek aan transparantie. Er werd geen duidelijke prijsopgave gegeven vóór de werkzaamheden, alleen een vaag of onvolledig document zonder totaalprijs.

Na een relatief kleine reparatie werd er een extreem hoog bedrag in rekening gebracht (ongeveer €1500), veel hoger dan normaal voor dit soort werk. De situatie voelde gehaast en er werd direct om betaling gevraagd.

Ook de betaalmethode riep vragen op, aangezien er betaald moest worden naar een Revolut-rekening in plaats van een duidelijk identificeerbare bedrijfsrekening.

Pogingen om achteraf contact op te nemen en om verduidelijking te vragen waren niet succesvol, wat de zorgen over de werkwijze van dit bedrijf alleen maar vergroot.

Als u een soortgelijke ervaring heeft gehad, overweeg dan om dit te melden bij:
- Politie
- Fraudehelpdesk
- ConsuWijzer
- Uw bank (vraag om een fraudemelding of recall)

Gebruikte bedrijfsnaam: Loodgieter- en Installatiebedrijf MT
KVK: 97395765
Vermeld adres: Energiestraat 4, Deurne

Dit mag niet genegeerd worden.

Wees zeer voorzichtig met dit bedrijf.

24 maart 2026

Mensen trap hier niet in

Mensen trap hier niet in! Was bij mij bijna gebeurt.. Oplichters eerste klas!! Zijn aan de deur geweest. Wilde eigenlijk niet open doen maar zat met een lekkage dus dacht tsja doe toch maar open. Eenmaal binnen ging meneer aan de slag.. Toen ik zei dat het ‘bedrijf’ heel erg slechte reviews heeft proefde hij nattigheid..begon te stamelen. Ik zei sorry maar hier doe ik niet aan mee. He wordt bezeikt waar je bij staat! Dit heeft me een heleboel geld bespaart! Dat dit zomaar kan!!

18 maart 2026

Oplichtersbedrijf – Pas op voor deze bende! // Fraudulent Company – Beware of This Gang

Ze zijn een schandelijke bende oplichters die zich voordoen als een bedrijf en systematisch de problemen van mensen uitbuiten om hen te bedriegen. Ze zeiden dat ze mijn waterlekprobleem zouden oplossen en vroegen om de helft van de betaling vooraf. De volgende dag verscheen er niemand op het afgesproken tijdstip. Toen ik opnieuw belde, zeiden ze dat ik het volledige bedrag moest betalen en beweerden dat ze zouden komen voor de reparatie als ik dat deed. Ze behandelden me als een idioot, spotten met me, alsof ze me opnieuw konden oplichten. Dat was het exacte moment waarop ik besefte dat het zeker oplichters waren. Wat een stomme fout van mij.

Toen ik zei dat ik hen bij de politie zou aangeven, blokkeerden ze mijn telefoon. Ik belde opnieuw vanaf een ander nummer, eiste mijn geld terug en waarschuwde dat ik juridische stappen zou ondernemen, maar ze blokkeerden me weer. Ik heb deze week een afspraak bij de politie en ik zal deze verachtelijke bende tot het uiterste volgen. Ze zijn zo brutaal en schaamteloos dat het telefoonnummer dat ze op hun nepwebsites hebben geplaatst nog steeds actief is en openlijk op nieuwe slachtoffers wacht, zonder enig gevoel van schaamte of terughoudendheid.

085 060 7693
============
They are a disgraceful gang of scammers posing as a company, systematically exploiting people’s problems to defraud them. They told me they would fix my water leak problem and asked for half of the payment upfront. The next day, no one showed up at the promised time. When I called again, they said I had to pay the full amount and claimed they would come for the repair if I did. They treated me like an idiot, mocking me, as if they could scam me again. That was the exact moment I realized they were definitely fraudsters. Foolish me. When I said I would report them to the police, they blocked my phone. I called again from another number, demanding my money back and warning I would take legal action, but they blocked me again. I have a police appointment this week, and I will pursue this despicable gang to the very end. They are so brazen and shameless that the phone number they listed on their fake websites is still active, openly waiting for new victims without any sense of shame or restraint.

085 060 7693

12 februari 2026

Ik raad Next Loodgieters ten zeerste…

Ik raad Next Loodgieters ten zeerste af. Ze kwamen om mijn toilet te repareren en hebben het uiteindelijk kapotgemaakt in plaats van het te herstellen. De wc is niet achtergelaten zoals het was (afwerking slordig, beschadigd en duidelijk slechter dan vóór hun “reparatie”).
Daarbovenop heb ik €3000 betaald voor iets dat, eerlijk gezegd, maximaal €1000 had mogen kosten. Dit voelt als pure oplichting: ik ben beroofd.
Toen ik ze daarna belde om het probleem op te lossen, hingen ze gewoon op. Geen verantwoordelijkheid, geen service, geen respect.
Onbetrouwbaar bedrijf. Ik vertrouw ze absoluut niet en ik waarschuw iedereen: blijf weg als je geen stress, schade en een lege portemonnee wilt. / I strongly do not recommend Next Loodgieters. They came to fix my toilet and ended up destroying it instead of repairing it. The toilet was not left as it was (poor finishing, damage, and clearly worse than before their “repair”).
On top of that, I paid €3000 for something that, honestly, should have cost at most €1000. This feels like straight-up fraud: I feel robbed.
When I called them afterwards to fix the issue, they simply hung up the phone. No accountability, no service, no respect.
Untrustworthy company. I absolutely don’t trust them, and I’m warning everyone: stay away if you don’t want stress, damage, and to waste your money.

2 februari 2026

Dit bedrijf is absoluut een schande

Dit bedrijf is absoluut een schande. Een factuur van ruim €1200 euro voor het ontstoppen van een leiding. Volgens hun site heeft het bedrijf ruim 17 jaar ervaring, maar volgens het uittreksel van de KvK bestaat het 1-mans bedrijf pas sinds juli 2025 en is de eigenaar 25 jaar. Om dan toch 17 jaar ervaring te hebben, benader je Mozart als wonderkind. De Trustpilot verwijzing op hun site geeft 5 sterren aan, die zie ik hier echter niet terug. Absoluut dit bedrijf vermijden.

28 januari 2026

Rekenen woekerprijzen en schade veroorzaakt

Rekenen woekerprijzen. Daarnaast bleek na de klus, de radiatorknop afgebroken te zijn en vol aan te staan. Hierover meerdere malen contact gehad dit te herstellen, worden beloftes gedaan maar nooit op komen dagen.

28 december 2025
Reviews in alle talen tonen. (17 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken