1,7

Zeer slecht

Uiterst en uiterst triest

Uiterst en uiterst triest. Zijn oplichters!!!

Komen netjes en snel langs en alles is verder goed tot op het uitvoeren na. Renovatie dakkapel - meer lekkage dan ervoor. Dakleer was niet goed vastgezet, achterstand was lager dan voor - ONMOGELIJK! De zijkanten tussen dakkapel en dak zelf zaten gewoon gaten tussen en was niet gedicht. Gigantische lekkage gehad. Na bijna een maand contact gezocht te hebben zijn ze eindelijk weer langs geweest en alleen wat dakpannen vernieuwd. Afvoer oude troep bleef liggen (tot ze weer langs geweest waren) ondanks betaling voor het opruimen ervan. Bedrijf geeft totaal geen gehoor aan brieven/telefoon/mail. Aansprakelijk gesteld voor de schade, maar niets te horen van hen. Wel 8 dakdekkers volgens de website - is er maar 1...... en 1 dame op kantoor die gelijk ophangt bij telefoongesprek.

1 januari 2024

Next Step Dakwerken zijn bedriegers

Ga niet met Next Step Dakwerken in zee!! Het zijn oplichters die volgens de KvK failliet zijn verklaard, maar dus nog wel doorgaan met hun werkzaamheden.

Next Step Dakwerken heeft hun werk uitermate beroerd uitgevoerd en we hebben nu zelfs meer lekkages dan ervoor. Ze liegen en bedriegen en als puntje bij paaltje komt komen ze niet opdagen (zonder afmelding) op het tijdstip dat we hebben afgesproken.

Dakdekker Jeffrey en Susan de la Croix geven geen gehoor meer op onze verzoeken om de boel te herstellen. In de voorwaarden staat 10 jaar garantie, dat is dus ook een leugen.

Het is echt intens triest dat dit soort mensen zoals Jeffrey en Susan de la Croix bestaan. Ga dus niet met Next Step Dakwerken in zee.

8 april 2024

Dit zijn oplichters!

Doen hun werk niet goed (zeer amateuristisch) en zijn daarna zeer onvriendelijk, komen niet meer opdagen/zeggen steeds kort van te voren af en zijn daarna nooit meer te bereiken. Wij moeten ons dak helemaal opnieuw laten doen, zo beroerd hebben ze hun werk gedaan. Na een ingebrekestelling werd er eindelijk weer eens contact met mij opgenomen en hadden we een afspraak gemaakt. Uiteraard kwam de dakdekker voor de zoveelste keer niet opdagen. Gebruikte smoezen zijn: dakdekker ziek, dakdekker met pech langs de weg, dakdekker sleutels van zijn bus kwijt.
Ik ben hier al zo lang mee bezig. Al meermalen verzocht ons geld terug te storten, maar nog geen cent gezien. De eigenaar van het bedrijf, Nordien Benhaddi, reageert ook nergens op.
Gezien de vele andere reviews is dit gewoon hun werkwijze en het is gewoon pure oplichterij. Hoe kunnen ze überhaupt nog werk hebben?
En blijkbaar kunnen ze er gewoon mee wegkomen. Misschien moeten we kijken of we wat kunnen organiseren? Iemand ideeën? Zijn er al mensen die een juridisch proces hebben opgestart? Ik ben benieuwd.

3 maart 2024

Pure oplichting

Pure oplichting, prutswerk afgeleverd, vervolgafspraken niet nakomen, Ze hebben mij uiteindelijk met meer schade achtergelaten. Het bedrijf wat me uiteindelijk wel goed heeft geholpen vroeg nog ik de dakbedekking zelf had gedaan. Al met al een hele vervelende ervaring en het heeft me een hoop geld gekost.

5 januari 2024

Oplichters vervangen alles, waarna meer schade dan voorheen

Na een lekkage in mijn huiskamer kwam ik na meerdere bedrijven benadert te hebben, bij dit bedrijf terecht. Met een keurmerk op hun website en in eerste instantie geen negatieve reviews (toen was ik nog niet op deze site terecht gekomen) en de mogelijkheid om het probleem op korte termijn op te lossen met hen in zee gegaan.

Daar heb ik enorme spijt van gehad. Ik wilde de lekkage snel laten verhelpen om ergere schade te voorkomen. Maar na hun werkzaamheden was de schade alleen maar erger geworden. Een paar voorbeelden:
- regenpijp was niet aangesloten aan nieuwe dakgoot waardoor het water niet weg kon lopen
- nieuwe dakgoot was verkeerd formaat, hierdoor gaten bij aansluiting met buren
- dakpan gebroken en niet gemeld
- koepel op aanbouw flink beschadigd en niet gemeld
- bitumen op zinken dak geplakt, bobbels erin met water eronder
En ga zo maar door. Na herhaaldelijke telefoontjes en pogingen voor nieuwe afspraken om te herstellen kwamen ze telkens niet opdagen. Op een gegeven moment werd mijn nummer geblokkeerd en namen ze de telefoon dus niet meer op. Ze hebben ook nooit meer contact opgenomen om de schade te herstellen ondanks dat ze op de website melden dat ze 24 uur bereikbaar zijn en garantie bieden.

Voor mij werd al redelijk snel duidelijk dat het oplichters zijn die amateur werk leveren en zomaar wat adviseren. Het zijn geen deskundigen en misschien dat het bij sommige mensen toevallig goed uitpakt, maar ik heb uiteindelijk een andere, echte, vakman moeten laten komen en was opnieuw 2500 euro kwijt waarbij de schade aan het dak van mijn uitbouw nog niet eens hersteld is. Meerdere bedrijven heb ik langs laten komen en die gaven allemaal aan dat alles overnieuw gedaan moest worden. Ik kon helaas alleen de schade van mijn dakgoot goed laten herstellen en verder was mijn spaargeld op nu.

19 januari 2024

Het begon allemaal goed

Het begon allemaal goed, snelle offerte, alle werkzaamheden gedaan. Daarna helaas nog steeds lekkage. De nokvorsten die erop liggen vond ik al erg bijzonder maar goed je gaat uit van iemands expertise.. Contact gehad en zijn 1 keer terug geweest en hebben ff snel wat dichtgesmeerd. Het dak moet mijn inziens opnieuw gedaan worden (de nok) want zoals ze het nu hebben gedaan is gewoon niet zoals het hoort. Dit gaf die dakdekker toen ook aan dat het misschien een fabrieksfout was en niet goed hechte.
Nu probeer ik ze al een week te pakken te krijgen via app, telefoon, mail etc. maar geen reactie. Sowieso moest je al continu om bevestiging vragen van afspraken wat heel vervelend is! Ik zie nu helaas reviews van mensen met hetzelfde probleem. We hebben een hoop geld betaald en nu zitten we met de narigheid. Ik hoop dat dit bedrijf mij spoedig belt om met een oplossing te komen anders ga ik serieuze stappen ondernemen want ik vind het niet normaal dat je zo omgaat met je klanten.
Dus ook mijn advies NIET MET DIT BEDRIJF IN ZEE GAAN!!!!

20 maart 2024

EEN VERSCHRIKKELIJK SLECHTE ERVARING

We zijn al maanden bezig een lekkend dak gerepareerd te krijgen. Een dakdekker van NextStep is al enkele keren geweest. En ook gewoon niet op komen dagen bij afspraken die al wekenlang gepland stonden. Het werk is nog steeds niet af.
Hij laat zijn spullen (inclusief lege (??) gastanks, bezem) op ons dak liggen waar ze er bij de een storm vanaf kunnen waaien. Een keer liet hij een open, sissende gastank aan het snoer naar beneden zakken vanaf het dak. De dakdekker heeft een mobiel nummer dat hij elke paar weken verandert. Een zeer vage, onbetrouwbare figuur die herhaaldelijk niet terugbelt en afspraken meermaals niet nakomt.

Het klantencontact met het kantoor is dramatisch slecht. Ze zeggen zonder opgave van reden af. Reageren niet op mails. Het werk is al maanden niet af. En als je er wat van zegt, wordt je afgesnauwd.
Zelfs op een officiële ingebrekestelling wordt niet gereageerd.

Wees gewaarschuwd! NextStep komt voor nieuwe klanten heel snel een offerte maken, en een eerste keer ‘werken’. Als het werk dan niet af is, dan kan je fluiten naar de rest. Het gaat niet gebeuren.

Bovendien doet NextStep aan valse reclame: NextStep plaatst op hun website het logo van Keurmerk Kwaliteitsvakman en van erkend leerbedrijf te zijn, dat zijn ze niet! Bevestigd door beide organisaties.

17 februari 2024

Pas op oplichters

Dit bedrijf verdient niet eens een ster, het zijn oplichters met een mooie website. Na hun eerste bezoek om een offerte te maken huren zij ZZPers in om het werk te doen. Dit word dan slecht en half gedaan. Omdat de ladder verkeerd is geplaatst zijn er twee ruiten van een glazenbalustrade op het balkon gebarsten. Maar nu word de telefoon niet meer opgenomen en worden we meteen door geschakeld naar voicemail, maar niemand belt terug. Op het adres van het bedrijf zitten meerdere bedrijven maar er is niemand aanwezig. Ik hoop U hier mee te waarschuwen en te beschermen zoek een ander bedrijf om uw probleem op te lossen.

8 december 2023

Slecht amateuristisch bedrijf

Na hun zeer fraaie internet site, met super reviews, bekeken te hebben besloten we met Nextstep in zee te gaan om ons kleine platte dak te repareren. We vonden de prijs wel wat aan de hoge kant. Hierna volgen onze bevindingen.
1 Het sloopafval was niet afgevoerd, maar werd in de bosjes van de buren gegooid. Nextstep beloofde meerdere keren dat het opgehaald zou worden maar dat is niet gebeurd.
2 De HWA buis van het boven dak werd niet door de dakdekker gemonteerd, Zodat het regenwater nu van grote hoogte op het net gerepareerde dak klettert.
3 Nextstep nam meestal niet de telefoon op en soms belden ze ons terug. Bij deze gesprekken spraken ze wel hun verbazing uit en beloven dan veel maar ondernamen niets.
4 Na de reparatie van het dak wilde de dakdekker niet eerder vertrekken dan dat het hele bedrag aan Nextstep betaald zou worden. Hij mocht de HWA buis niet aansluiten, maar dat zou een loodgieter voor ons doen. Die zou met ons contact opnemen en een afspraak maken. De dakdekker zou zelf contact opnemen met een loodgieter om de HWA buis te monteren. Op mijn vraag of ik Nextstep Dakwerken moest bellen, zei hij dat ik dat niet hoefde te doen. Ik voelde mij wat onder druk gezet en heb In goed vertrouwen het hele bedrag betaald.
5 Tot overmaat van ramp bleek na een regenbui het platte dak niet afwaterend door Nextstep gemaakt te zijn, terwijl tijdens reparatie daar door ons wel naar gevraagd was.
6 Op de site staan mooie reviews, die waarschijnlijk door hunzelf geplaatst zijn, want zelf kan je geen review op hun site plaatsen.
7 Al met al voelen we ons slecht behandeld.

10 maart 2024

Oplichters

Firma Nextstep dakbewerking,
Kom voor mij niet geloofdwaardig over.
3 keer toe werd mijn afspraak geannuleerd.
Dan zijn hun auto's stuk of ze zijn overbelast.

Dus GEEN zaken doen met dit bedrijf.

5 maart 2024

Garantie stelt niets voor.

De werkzaamheden zijn niet conform de offerte uitgevoerd. De belangrijkste lekkage is niet verholpen en bij beroep op de garantie zeggen ze de afspraken steeds op korte termijn af met smoesjes.

2 maart 2024

Beunhazen, oppassen

Mijn ervaring met dit bedrijf: 1 uur op het dak voor 2500 euro. Er wordt op het dak nog onderhandeld over cash betalingen. Ze waren langsgekomen en hadden de situatie beoordeeld en offerte gemaakt. Op de dag van reparatie zouden ze in de ochtend komen (offerte 2200 euro). Uiteindelijk komen ze opdagen op vrijdag middag 1500 uur in januari, het wordt donker om 16.30). Na opnieuw bevestigen over gedane afspraken offerte wordt nog eens op het dak onderhandeld over extra cash betalingen. Uiteindelijk is de lekkage niet verholpen, je moet direct betalen. Pas op met dit bedrijf.

19 januari 2024

Slecht bereikbaar en niet vriendelijk

Slecht bereikbaar en niet vriendelijk. 3 afspraken afgezegd op het laatste moment. Totaal geen communicatie.
Uiteindelijk overgestapt naar een ander bedrijf, waar we binnen een week geholpen zijn.

12 januari 2024

Amateurs. Heeft ons veel geld gekost.

Blijkbaar mag iedere amateur met een ladder zich dakdekker noemen. Nextstep heeft minder dan een jaar geleden de onze dakbedekking vervangen, maar het was prutswerk: slechte aanhechting met de dakrand, lekkage bij de schoorsteen, etc. Kortom veel kosten door waterschade. De telefoniste van Nextstep stuurde ons telkens met een kluitje in het riet: volgende week komt er iemand langs. Dat gebeurde nooit. Nog geen half jaar later hebben we het allemaal opnieuw moeten laten doen, door een derde partij, die wel verstand van zaken heeft. We zijn nu al maanden bezig de kosten hiervoor, en de kosten voor de lekkageschade bij hen te verhalen. Ze zeggen "uit te gaan zoeken" hoe ze ons gaan vergoeden, maar ik vrees dat we opgelicht zijn.

Dus pas op, werk niet met dit bedrijf!

6 juni 2023

Nextstep: slordig werk en komt afspraken niet na

De eerste ervaring was positief (lekkage, snel offerte, snel 1e afspraak), maar ik moest wel in 1 keer betalen terwijl ze het werk niet af hadden. Les geleerd: dat doe ik dus echt nooit meer. Vervolgens heb ik 8x (!) met zeer grote moeite een nieuwe afspraak gemaakt, die dan telkens niet werd nagekomen. Uiteindelijk is na 2 maanden het werk afgemaakt, en was ik superblij dat ik van ze af was.
Nu is het 6 maanden later, en lekt hetzelfde dak volop. Het werk is niet alleen haastig, maar blijkbaar ook slordig gedaan. Volgens de voorwaarden heb ik 10 jaar garantie, maar mijn emails en telefoontjes leiden niet tot enige reactie. Ik heb nu maar een andere dakdekker gezocht, ik heb geen zin om nog iets met dit bedrijf te maken te hebben, ook al kost het me nu extra geld. Advies aan iedereen: vermijd dit bedrijf.

9 december 2023

Mooie praatjes, weinig daadjes. Wees gewaarschuwd.

Klantenservice is uitermate slecht bereikbaar, bellen nagenoeg niet terug, ook niet bij voicemail. Ik ben weggedrukt, hoorn opgenomen en direct er weer opgegooid, direct naar voicemail, eerst een wachtdeuntje en dan naar voicemail. Als ik wat wil weten, hang ik de hele dag aan de lijn voor ik iemand te spreken krijg. Dan kan ik eindelijk aangeven dat ik teruggebeld wil worden door mijn contactpersoon, en die laat ook pas van zich horen als ik zelf blijf aandringen bij het kantoor.

Afspraken worden gewoon niet nagekomen. Wordt er weer eens gezegd dat ik later op de dag wordt teruggebeld met een update...nee hoor radio stilte. Ik wordt niet op de hoogte gehouden van stand van zaken.

Bij escaleren naar een leidinggevende blijkt die ook niet bereikbaar en die schuift het simpelweg af naar de telefoniste om op te lossen. Ongelooflijk. je weet in ieder geval wel dat je als klant nergens op hoeft te rekenen, want het interesseert ze blijkbaar niets.

Inmiddels zit ik al 6 weken met een half afgemaakt schuurdak van 13x7meter, wat ik nota bene in de stromende regen en storm Poly zelf nog heb moeten afdekken met 4 grote zeilen. Het was open achter gelaten, want ze dachten een paar dagen later terug te komen. Maar ik moest wel alvast alles betalen. Alles zeiknat eronder. En op de bewuste dag dat het afgemaakt zou worden kwam er niemand opdagen, maar denk maar niet dat iemand je dat laat weten. Inmiddels al 4x een afspraak waarop niemand langskomt.

Er ligt dus ook al 6 weken een berg puin onder de carport, waar ik mijn auto niet meer kwijt kan.

Ik moet overal zelf achteraan. Schuld wordt steeds bij iemand anders gelegd. Ik heb immens veel spijt dat ik al betaald heb. Ik had vertrouwen in de dakdekker zelf, maar voel me echt oliedom. Daarna begon het gezeik. Wees gewaarschuwd.

Er wordt gewerkt met beschadigde materialen, enorm bezuinigd op materiaal waardoor je met allemaal halve, aan elkaar gemaakte balken eindigd en afwerking is om te huilen. Dakbedekking in dwarse stroken, lengte stroken en 2 kleuren. Het is een uitermate onplezierige situatie en ronduit onprofessionele behandeling en afhandeling.

Met een grote boog om dit bedrijf heen gaan.

30 juni 2023
Toon reviews in alle talen. (19 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken