Alting virkede bare ok. En af varerne jeg ledte efter var ikke i deres webshop. Mailede til dem om de havde den, svar næste dag om hvilke farve jeg ønskede, for så vil de bestille den. Samtidigt en e... Toon meer
Fantastisk service som man ikke skulle tro fandtes mere. Det gør det så hos B&O i Herning. Mega kompetente og høflige/præsentable medarbejdere, som er hjælpsomme med alt fra nedtagning og flytning... Toon meer
Fuldstændig fantastisk og aldeles uovertruffen service! Vi har købt flere produkter hos dem, senest en lille trådløs højttaler, som vi havde stort besvær med at få installeret på vores netværk. B&O... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
450 kvm magiske Bang & Olufsen oplevelser inden for design, billede og lyd. De 2 etager omfatter en bred vifte af Bang & Olufsen produkter. Den 31. januar 2014 åbnede vi vores nye flagskibsbutik Nexus på Torvet 20 i Herning. Butikken byder på 450 kvm magiske Bang & Olufsen oplevelser inden for design, billede og lyd. De 2 etager omfatter en bred vifte af Bang & Olufsen produkter. Vi har over 25 års erfaring med salg og servicering af Bang & Olufsen produkter, og har igennem tiden tilegnet os en omfattende viden om vores produkter. En viden som vore kunder kan drage nytte af dagligt. Vi sætter bl.a. en ære i at integrere ældre produkter med helt nye modeller samt at rådgive om morgendagens udviklingen inden for musikstreaming, netværk, SMART-TV og intelligente BeoLiving løsninger.
Torvet 20, 7400, Herning, Verenigde Staten
- 97 12 43 44
- herning@beostores.dk
- nexusherning.dk
Sådan B&O i Herning 💪
Hold da k… hvor en fed oplevelse.
Bestilte, betalte i går modtog i dag.💪
Verdensklasse service.
Verdensklasse service.
Havde en beo stage som drillede mig, Kenneth tog lynhurtig sig tid og jeg var forbi butikken. Det vidste sig at være kablet, så jeg fik et ny kabel uden beregning og sendt godt hjem igen.
Det var en god oplevelse for en “lille” kunde som jeg.
Fantastisk oplevelse da jeg købte nyt…
Fantastisk oplevelse da jeg købte nyt TV, men.... da jeg fik problemer blev den gode købsoplevelse afløst af mangel på interesse i at yde en top service, i stedet oplevede jeg at "... kan vi ikke bare sende dig en ny fjernbetjening, så kan du selv se om du kan løse problemet..."
Ikke lige den service jeg fik stillet i udsigt da jeg købte et byt B&O fjernsyn.
Jeg har talt med 3 forskellige personer på 3 dage og alle 3 har stillet samme 25 spørgsmål...
De er bare gode
De er bare gode! God service i butikken, god forståelse og hjælp med opsætningen. Mine bedste anbefalinger herfra.
Super god oplevelse med opsætning af…
Super god oplevelse med opsætning af nyt TV.
Der var tænkt over alle de små detaljer i montagen.
Emil gjorde et fremragende stykke arbejde med montage og opsætning af TV’et.
B&O Herning "Nexus" - an outstanding experience
This B&O store is absolutely worth to visit. In center of Herning is the innovative "Nexus" situated. It shows the breathtaking world of B&O with all products in a nice atmosphere. The staff and the owner - all are very professionaly, friendly and nothing is impossible in this B&O-world. You have to visit Nexus !!
Havde en rigtig god oplevelse i B&O…
Havde en rigtig god oplevelse i B&O butikken i dag i Herning, og rigtig god service af Sebastian Eggertsen.
Meget venlig og hjælpsom!
5 ud af 5 stjerner herfra😁
Fantastisk salgs rådgivning service og…
Fantastisk salgs rådgivning service og endnu bedre service i installation - bedste oplevelse 🙏🙏
Fantastisk service som man ikke skulle…
Mega kompetente og høflige/præsentable medarbejdere, som er hjælpsomme med alt fra nedtagning og flytning til gode løsninger når noget ikke passer. Og med en omhyggelighed i monteringsdetaljer som sjældent set.
Tak til Ralf og Emil for hjælpen.
Virkelig god service og alt ialt…
Virkelig god service og alt ialt rigtigt god oplevelse at handle der :)
PHENOMENAL PRODUCT Beoplay motion 8 earbuds
OK. hear me out here, i got B&O beoplay motion 8 an it took me a while to get used to its phenomenal technology but when i got used to it, it felt celestial. i dropped in in the toilet water twice and the charging box got ran over by a car and still working. its crazy, you cant break this product, it will withstand time, this is the Rolls Royce of Earbuds. i love Bang & Olufsen so bloody much. their customer support is so quick and classy. ALSO. the high quality of the sound of earbuds is UNMATCHED and its app adjustment is pretty cool. THE APP is pretty simple and beautifully designed. the charging box is so high tech and looks and feels ultra expensive.
Fantastisk betjening i B&O herning
Fantastisk betjening i B&O herning
I fortjener 5+ stjerner for den professionelle behandling og service.
Kommer helt klart igen.
Jeg har kun gode ting at sige om B&O i…
Jeg har kun gode ting at sige om B&O i Herning, da jeg fik en god og professionel behandling da jeg ringede - fik et godt tilbud, og derefter en rigtig god vejledning og service.
Dejligt at mærke at de virkelig ved alt om B&O, og at de giver deres viden og vejledning videre til kunderne, og det er heller ikke ligegyldigt at man ligeledes kan mærke en rigtig god stemning i butikken
Mvh Hans Ole Lund
Blændende god betjening
Hvad end det drejer sig om rådgivning, salg, service eller blot teknisk hjælp, så er Beoherning helt "Outstanding" i sin betjening, hvilket gør, man vender tilbage igen og igen til dem i Herning!
Rigtig god service
Rigtig god service. Holder hvad der loves. 👍👍
Service helt i top
Rigtig god og venlig service.
Kunne ikke få højtaleren i sort, som jeg havde bestilt, men jeg valgte den så i blå.
Derfor var der afslag i prisen. MEGET VENLIG BETJENING. TAK
god opfølgning på varer
Fuldstændig fantastisk og aldeles…
Fuldstændig fantastisk og aldeles uovertruffen service!
Vi har købt flere produkter hos dem, senest en lille trådløs højttaler, som vi havde stort besvær med at få installeret på vores netværk. B&O Herning lyttede, kom med løsningsforslag og kontaktede endda B&O´s egen support samt vores netværksleverandør! Her fandt de ud af, at den router, som vores fiberleverandør har, er problemet.
Jeg har aldrig oplevet en bedre eller mere professionel og imødekommende service, som rækker langt ud over, hvad man med rette kunne forvente!
Alting virkede bare ok.
Alting virkede bare ok.
En af varerne jeg ledte efter var ikke i deres webshop. Mailede til dem om de havde den, svar næste dag om hvilke farve jeg ønskede, for så vil de bestille den. Samtidigt en estimeret leveringstid. Bestilte samme dag, næste dag kontaktet via telefon vedrørende mine valg. Alt leveret til tiden, plus en personlig meddelelse fra medarbejderne. Alt i alt 5 store velfortjente stjerner. Vil klart anbefale dem til andre.
Særdeles tilfreds
Jeg må indrømme, at jeg er særdeles tilfreds med den oplevelse jeg fik i Bang & Olufsen Herning. Jeg købte får et år siden en Beoplay A9, som var en stor ting for mig, da jeg er studerende. Jeg blev vist rundt i deres flotte butik, som er et besøg værd alene i selv selv. Jeg hørte forskellige højtalere, og fandt frem til at BeoPlay A9 passede bedst til mig. Sidenhen har jeg købt flere produkter ved dem, trods jeg kommer fra Århus af. Har købt Beoplay A2, og Beoplay H4 til min kæreste.
Super betjening og fantastisk butik.
Lees meer over geverifieerde reviews.