Niets op aan te merken. Alleen SiSow lag eruit ten tijde van de betaling, maar daar heeft NFC-Store niets mee te maken. Topwinkel dus! Verzendkosten zouden echter nog iets omlaag kunnen. V... Toon meer
Aangenaam Verrast. Een vrijdag-bestelling gedaan op een tijdstip dat bijna iedereen thuis is of huiswaarts gaat. Op dat tijdstip had ik de eerst komende dinsdag in gedachten. Maar de volgende dag (zat... Toon meer
Ik heb een aantal NFC tags besteld bij NFC-Store. De beschrijving op de website was duidelijk, zodat ik zeker wist dat ik de goede tags bestelde. De levering was goed en snel. Een nadeel is dat... Toon meer
Kievit 9, 5575AR, Luyksgestel, Nederland
- sales@nfc-store.nl
- nfc-store.nl
Makkelijk te bestellen en snel…
Makkelijk te bestellen en snel geleverd.
Top!!
geen klantenservice
universele kaart gekocht maar ze waren niet compatible .Ik informeerde bij de klantenservice maar kreeg geen gehoor .

Antwoord van NFC-Store.nl
Snelle levering, nette prijs
Heb hier een aantal tags gekocht. Scherpe prijs en de levering was snel
Van scan naar fan.
Wil je van je pin geen scan word dan NFC-Store fan,
bestel een hoes voor je card
en je bent veel meer waard.
goed product ondersteuning kan beter
De bestelde tags werken als een trein. Alleen heb ik moeite met het programmeren van de tags. Hier is volgens mij geen gids voor op de website.
Eenvoudig en vlot.
Bestelling was eenvoudig en de bezorging was vlot en simpel met de briefpost.
prima service
correcte afhandeling van de bestelling en kwaliteit van het bestelde product voldoet aan de verwachtingen...
snelle en goede service
Een perfecte service en feedback waar bestelling is. Levering was er al in 1 dag. Netjes en alles werkt wat geleverd is. Volgende keer bestel ik hier weer.
Product goed ontvangen en werkt goed
Het product is in goede staat ontvangen en was goed verpakt.
Het product werkt goed.
Fantastische producten voor een spotprijs.
Bij de aankoop van de tags wordt er zoveel info meegegeven zodat je exact weet of dat de tags werken voor jouw smartphone. Het is dan ook super dat wanneer je de tags thuis krijgt ook alles werkt zoals zij het weergeven. Geen risico, geen vraagtekens.
Maar het plezanste was dat ik woensdagavond na 18u mijn bestelling plaats en deze maandag morgen (in België!!) al afgeleverd wordt door mijn postbode.
Fantastische producten met een fantastische service voor een spotprijs.
Waren alle online winkels maar zoals deze.
Goed en snel
Top, makkelijk en snel besteld goede prijs. Mobiele website kan wat gebruiksvriendelijker
Uitstekende webwinkel
Na mijn bestelling van NFC-tabs heb ik enkele dagen nadien de levering ontvangen in perfecte staat. Een aanrader!
Goed, snel en eenvoudig
Heb mijn bestelling keurig op tijd ontvangen en alles werkt naar behoren. Dit was overigens ook de goedkoopste website die ik heb gevonden.
NFC Tags
Order was snel en goed afgehandeld. Netjes verpakt en geen problemen achteraf. Perfect!
Goede prijs en snelle levering
Ik had de stickers de volgende dag al in huis. Top!
correct en vlot!
duidelijke beschrijving, vlotte bestelling en goede info via mails. Werkt perfect.. zeer tevreden!
Goede prijs/kwaliteit verhouding!
Sta ervan versteld dat ondanks de lage prijzen en verzendkosten ik hierboven op nog een coupon van 10% korting op de eerstvolgende levering krijg, of het alleen is omdat ik nieuwe klant ben weet ik nog niet, maar dit is wel erg goede service!
Wordt netjes in een bubbel envelopje verpakt.
Erg goed!
snelle en correcte levering
NFC store levert snel en correct de zending af. Tags zijn niet te duur