Northern Garden Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi blev mødt af en venlig og professionel håndværker.” Kommunikationen var tydelig og vi følte os godt informeret hele tiden. Arbejdet blev udført grundigt og efterlader et pænt resultat. Vi kan v... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

NG kom hurtigt til assistance og til den tid, der var aftalt. Opgaven blev udført meget tilfredsstillende og efterfølgende oprydning var ok. Prisen var rimelig i forhold til arbejsindsatsen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Reel og venlig behandling og flot resultat. Tilbuddet var fint, så vi er glade for det udførte arbejde. Vi kan på bedste anbefalede Northern Garden.

Bedrijfsgegevens

1. Tuin

Geschreven door het bedrijf

Northern Garden er din professionelle partner inden for haveservice på Sjælland. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder græsslåning, hækklipning, træbeskæring, gødning af græsplæne, snerydning og saltning. Uanset om du er privatperson eller virksomhed, står vi klar til at vedligeholde din have året rundt.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

36 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kunne man give nul stjerner

Kunne man give nul stjerner, ville det være min vurdering.

Til den første aftale mødte ingen op, og jeg modtog ingen besked. Jeg kontaktede selv firmaet for at sikre mig, at det ikke var mig, der havde misforstået aftalen, hvorefter en ny tid til besigtigelse kom i stand. Forklaringen på udeblivelsen var travlhed – åbenbart i et omfang, hvor der heller ikke var tid til at sende en sms eller foretage en kort opringning.

Arbejdet blev efterfølgende på flere punkter ikke udført som beskrevet i det tilbud, jeg havde accepteret. Det fremgik eksempelvis, at ukrudtet først skulle sprøjtes og afbrændes på et senere tidspunkt. I stedet begyndte medarbejderne straks at brænde ukrudtet. Da jeg spurgte til den manglende sprøjtning, fik jeg at vide, at den alligevel ikke var nødvendig. Ni dage senere var ukrudtet tilbage i fuldt flor.

Flere af de opgaver, der var beskrevet i tilbuddet, blev slet ikke udført. Derudover blev flere flerårige planter efter min vurdering skamferet, beskadiget eller fjernet. Da jeg gjorde indsigelse, blev jeg mødt med, at haven jo havde været meget tilgroet. Firmaet havde imidlertid selv foretaget en grundig besigtigelse af netop denne have, inden tilbuddet blev afgivet.

Efter min reklamation har firmaet skriftligt erkendt, at aftalte arbejder ikke blev udført, og at planter blev fjernet ved en fejl. Først tilbød firmaet genplantning og afhjælpning. Dette tilbud blev efterfølgende trukket tilbage, da jeg bad om en præcis beskrivelse af, hvilke planter de ville genplante, samt hvilken jord, behandling og øvrig afhjælpning de konkret tilbød.

Jeg bestrider fortsat, at den reduktion, firmaet har foretaget, dækker mit tab, manglerne ved arbejdet og værdien af de planter, hvis mange års vækst jeg i sagens natur ikke kan få tilbage.

Forløbet er dokumenteret gennem tilbud, billeder og skriftlig korrespondance.

Har du din have kær, vil jeg anbefale, at du kigger andetsteds.

21 juli 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God oplevelse!

21 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot arbejde og god service

Vi blev mødt af en venlig og professionel håndværker.”
Kommunikationen var tydelig og vi følte os godt informeret hele tiden.
Arbejdet blev udført grundigt og efterlader et pænt resultat.
Vi kan varmt anbefale Northen Garden
Hans & Randi

6 juli 2026

Hedges cut and trimmed

We had our hedges cut and trimmed, which was done really well. The guy from Northern Garden did a very thorough and professional job and he cleaned up all the branches and dried up fallen leaves from the autumn afterwards. Very much recommend using their service :)

29 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionelt arbejde og god kommunikation

Super god service! Det var nemt og hurtigt at komme i kontakt, få et tilbud og få arbejdet udført. Hækklipningen blev lavet professionelt og med stor omhu, og resultatet blev rigtig flot. En rigtig positiv oplevelse – kan varmt anbefales.

26 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot arbejde udført til rimelig pris

Flot arbejde udført til rimelig pris. Fik klippet 40m hæk, som både er høj og dyb, samt beskåret 5 store buske. Kommer som aftalt, til tiden, og rydder pænt op efter sig. Helt klart vores nye faste valg fremover når vi har brug for hjælp i haven.

2 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Leveret til punkt og prikke

Jeg har læst alle anmeldelser og besluttet mig for Northern Garden og har ikke fortrudt. Gartnerne har leveret til punkt og prikke. Jeg fik på relativ kort tid leveret en hæk; alt har fungeret fra et kort formøde, rådgivning om planteudvalg, prissætning, fjernelse af den gamle og plantning af den nye hæk. Kan varmt anbefalet holdet.

16 mei 2026

Jeg kan kun anbefale Northern Garden

Jeg kan kun anbefale Northern Garden - er meget tilfreds med deres arbejde.
Jeg skrev en forespørgsel via hjemmesiden på beskæring af i alt 7 buske, som var blevet alt for høje samt beskæring af mit gamle æbletræ.
Fik besøg af Vladimir et par dage efter som kiggede og tog billeder af buskene og fik meget hurtig et tilbud til en god pris.
De ville sende en gartner på selveste Kristi Himmelfarts dag. En venlig og imødekommende gartner Eugene (håber jeg fik rigtig fat i navnet) mødte op. Han var meget omhyggelig og fik klippet buskene nøjagtig som jeg havde ønsket. Ligeledes var han meget omhyggelig med oprydningen efterfølgende.
Beskæring af min forsythia og æbletræ (som også er inkluderet i tilbudet) finder sted senere på året,
Charlotte, Ballerup

14 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt et hus med en del roser

Jeg har købt et hus med en del roser, der ikke har været passet, og jeg var i tvivl. Der kom en og så det og jeg fik et tilbud, som jeg synes var meget rimeligt. Og det var det, for nu ser det hele meget bedre ud, rigtig fin og god betjening, godt arbejde, og alt haveaffald blev taget med. Dem bruger jeg igen og har har allerede rost dem for naboerne.

30 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er meget tilfredse med deres…

Vi er meget tilfredse med deres arbejde. De udførte opgaven inden for aftalt tid, og rydningen efter beskæringen blev også gjort meget omhyggeligt. Vi vil helt sikkert fortsætte med at bruge deres services igen i fremtiden.

29 maart 2026