NH Motorcycles Reviews

TrustScore 4 uit 5

Bedrijfsgegevens

1. Motorfietsreparatie

Geschreven door het bedrijf

Hos NH Motorcycles handler det om godt håndværk, ærlig rådgivning og en passion for motorcykler. Vi ønsker at være det værksted, du trygt kan overlade din motorcykel til – uanset om den skal have et almindeligt serviceeftersyn, en reparation eller et større projekt. Vores mål er at levere et resultat, vi selv kan stå inde for, og give dig en god oplevelse fra første kontakt, til motorcyklen er klar til vejen igen. Vi tilbyder service, reparation, fejlfinding, vedligeholdelse, klargøring, specialbyg og salg af motorcykler. Vi servicerer og reparerer de fleste motorcykelmærker og modeller – fra klassiske cruisere og touringmotorcykler til moderne naked bikes, adventure-, street- og sportsmotorcykler. Hver opgave udføres med fokus på kvalitet, grundighed og løsninger, der giver mening både teknisk og økonomisk. Hos NH Motorcycles tror vi på, at tillid skabes gennem ærlighed og god kommunikation. Derfor har du altid direkte kontakt med den person, der arbejder på din motorcykel. Vi tager os tid til at gennemgå opgaven, forklare eventuelle fejl og rådgive om de løsninger, der passer bedst til både dig og din motorcykel. Du skal vide, hvad der bliver lavet, hvorfor det bliver lavet, og hvad du kan forvente – uden overraskelser. Vi arbejder primært efter aftale, så vi kan afsætte den nødvendige tid til hver enkelt kunde og opgave. Det giver ro til at udføre arbejdet ordentligt og sikrer en mere personlig oplevelse. Værkstedet ligger i området omkring Roskilde og Lejre, hvor vi hjælper både lokale motorcyklister og kunder fra resten af Sjælland. NH Motorcycles er en virksomhed i udvikling med ambitionen om at skabe et moderne motorcykelværksted, hvor kvalitet, faglighed og personlig service går hånd i hånd. Vi udvikler løbende vores kompetencer og investerer i udstyr, så vi kan tilbyde endnu bedre service og flere muligheder til vores kunder. Hvis noget er værd at gøre, er det værd at gøre ordentligt – og den tilgang præger alt, hvad vi laver. Uanset om du har brug for service, reparation, fejlfinding, klargøring, hjælp til køb eller salg af en motorcykel eller ønsker at realisere et custom-projekt, er du altid velkommen til at kontakte NH Motorcycles. Vi ser frem til at hjælpe dig med at holde din motorcykel i topform og gøre det nemt, trygt og professionelt at være kunde hos os.

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik lavet anlæg og skiftet batteri

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Jeg fik monteret et nyt anlæg og skiftet batteriet på min motorcykel, og hele oplevelsen var fantastisk fra start til slut Resultatet er blevet præcis, som jeg havde håbet. Anlægget spiller fantastisk, og alt fungerer perfekt. Det er rart at finde et værksted, hvor man kan stole på både håndværket og servicen.

17 juli 2026

Skift af diverse filter

Fik lavet service til en meget billigere pris end hvad jeg kunne finde hos andre værksteder, servicen var i top og man kunne mærke at der var en fagperson der havde styr på motorcykler så man var i trygge hænder

16 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået lavet service og batteri…

Jeg har fået lavet service og batteri skift. Alt gik efter aftale, og prisen var super, i forhold til andre tilbud jeg havde indhentet. Jeg har også fået et tilbud på lettere ombygning på min motorcykel, som jeg ser frem til at få lavet til vinter, 5 stjerner herfra!

6 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig godt motorcykelværksted med god…

Rigtig godt motorcykelværksted med god service og en imødekommende tilgang. De er ærlige omkring, hvad der skal laves, og man føler, at de giver en fair vurdering uden at sælge unødvendige reparationer. Det er et værksted, jeg trygt kan anbefale.

6 juli 2026