Nicci beauty Reviews

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är nöjd med kursen. Allt var pedagogiskt upplagt och lätt att följa. Varje moment förklarades steg för steg, vilket gjorde inlärningen smidig och tydlig. En stor fördel var att jag fick snabba och... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så otroligt bra utbildning. Tydlig och väldigt informativ med tydliga videor samt text under varje avsnitt. Snabb återkoppling gällande både frågor och svar på modellbehandlingar! Rekommenderar verkl... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

Geschreven door het bedrijf

Allt inom brow- & lashlift hittar du hos oss på Nicci beauty. Utbildningar och produkter inom skönhet till bra priser.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bäst

Bäst, snabbt hjälp ,ärliga och man får allt info man behöver
Bra kvalitit båda lärare och material

27 augustus 2023

Bra kursutbud, bortslarvat paket

Bra kursutbud, Postnord slarvade däremot bort mina produkter och kundtjänst tog tag i detta direkt och skickar ut ett nytt paket!
Trevlig kundtjänst, och pålitligt företag.

15 augustus 2023

Kanon utbildning

Superbra utbildning! Bra grundläggande teori och sedan genomgång av material och praktiskt utförande. Är en utbildning som är lika bra som om jag varit på plats. Snabb respons och svar på frågor och även på modelljobben. Bra råd och tips för framtida jobb!

22 mei 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Snabb leverans. Enkelhet är ett prio för mig då jag har en ganska stressig vardag. Och allt har varit enkelt med Nicci

11 april 2023

Bra upplägg

Väldigt pedagogiskt och bra upplägg. Superbra produkter, kan varmt rekommendera!!

29 januari 2023

Antwoord van Nicci beauty

Tusen tack för det fina omdömet. Vad roligt att du är nöjd med vår utbildning och produkterna.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hjälp vid alla lägen ! Super trevliga!

Snabb återkoppling, trevlig bemötande och hjälper till på studs ! 👍👍👍

30 maart 2023

Antwoord van Nicci beauty

Stort tack för att du tog dig tiden att skriva detta omdöme. Vi blir glada av att höra att ni uppskattar vår service!

Snabbt och bra ju

har inget att klaga över skitbra

2 februari 2023

Antwoord van Nicci beauty

Vad roligt att höra. Tack för recensionen!

Rekommenderar!

Bra bemötande, bra produkter. Riktigt bra utbildning som var lätt att följa med i och förstå!

30 januari 2023

Antwoord van Nicci beauty

Stort tack för att du tog dig tiden att skriva detta omdöme. Vi blir glada av att höra att du uppskattar vår utbildning och produkterna!

Bäst i mina test!

Jag är supernöjd med hela deras konsept från varor och video kurser. De erbjuder den bästa service och kvalite. Och snabb leverans är ju A och O när man har kunder på kö som väntar med deras behandlingar. 5 stjärnor av 5 ger jag er!!
Mvh Tamara Enbuska

14 februari 2023

Antwoord van Nicci beauty

Stort tack för att du tog dig tiden att skriva detta omdöme. Vi blir glada av att höra att du uppskattar vår utbildning och service!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra produkter och bra utbildning

Bra produkter och en bra utbildning.

22 maart 2023

Antwoord van Nicci beauty

Stort tack för att du tog dig tiden att skriva detta omdöme. Vi blir glada av att höra att du tyckte om vår utbildning!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Paketet kom i tid men franslimmet var…

Paketet kom i tid men franslimmet var otroligt irriterande. Jag kunde inte ens öppna förpackningen utan att det började svida i ögat och gav därför bort limmet till en kompis som länge använt franslim utan negativa reaktioner. Efter att ha använt ert franslim började hennes hud kring ögonen bli alldeles röd och flagna till en sådan nivå att hon inte kunde använda det övh.

22 maart 2023

Hej Teresa,
Tack för ditt omdöme och feedback.

Vi jobbar ständigt för att utveckla marknadens bästa produkter. Vi har hundratals terapeuter som använder våra franslim dagligen utan irritationer. Limmet som du har beställt är även framtaget för att vara så skonsamt som möjligt. En av våra produktutvecklare har alltid varit allergisk mot franslim och har varit med och tagit fram detta lim som hon idag använder dagligen.

Kan det möjligtvis vara så att limmet har kommit i kontakt med huden? Skulle så vara fallet är detta anledningen till att en irritation har uppstått.

Återkom gärna till oss med en kopia på ditt certifikat så att vi kan försäkra oss om att produkten har används korrekt. Då ser vi givetvis till att återbetala dig för detta lim.

Tveka inte på att höra av dig om det dyker upp några frågor!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så himla duktiga på att lära ut och…

Så himla duktiga på att lära ut och super trevliga och man känner verkligen att man har kontakt med läraren även om det är på distans och det är väldigt professionellt allt ihop.

7 maart 2023

Väldigt snabba på svara

Väldigt snabba på svara , super bra feedback, väll utformad kurs. Är jätte nöjd.

23 februari 2023

Antwoord van Nicci beauty

Stort tack för att du tog dig tiden att skriva detta omdöme. Vad roligt att du tyckte om vår service och utbildning.

Mycket lärorik

Har precis slutfört utbildningen för lashlift och browlift och den är väldigt lärorik, rekommenderas verkligen

7 december 2022

Dit is Trustpilot