Niche Parfum Decants Reviews 23

4,5

Top service! En hele snelle levering. De flesjes zijn van topkwaliteit en handig mee te nemen voor onderweg. Ik raad de shop aan voor iedereen die van niche parfums houden.

Weer een aantal exclusieve geuren uitgeprobeerd. Top om via de website duidelijke omschrijvingen te lezen & nieuwe geuren te ontdekken die bij mijn voorkeuren passen. Snel geleverd, ideaal!

1. Parfumerie

Niche Parfum Decants maakt luxe niche parfums toegankelijk voor iedereen. Wij bieden 10 ml decants aan, handgevuld vanuit 100% originele parfumflessen van erkende niche merken zoals Xerjoff, Nishane, Amouage en meer. Elke bestelling wordt met zorg gevuld, nauwkeurig gelabeld en snel verzonden binnen Nederland. Met eerlijke prijzen, een transparante werkwijze en persoonlijke service helpen wij klanten exclusieve geuren te ontdekken zonder direct te investeren in een dure full bottle.

4,5

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Top service

Ik raad de shop aan voor iedereen die van niche parfums houden.

29 maart 2026

Antwoord van Niche Parfum Decants

Hi Dyaj. Wederom bedankt voor de mooie bestelling. En de mooie woorden natuurlijk!

Aanrader!

26 maart 2026

Antwoord van Niche Parfum Decants

Hey Patrick. Top dat je op deze manier nieuwe geuren hebt kunnen vinden die bij jou passen, zonder meteen een full bottle aan te schaffen. Geniet van jouw nieuwe aanwinst!

Goed geregeld.

12 maart 2026

Antwoord van Niche Parfum Decants

Hi S. Ermis. Bedankt voor het vertrouwen. Geniet van More Than Words (= één van onze persoonlijke favorieten). En hopelijk zien we je weer terug :)

ZEER TEVREDEN

Altijd vriendelijk en een snelle service, top kwaliteit en de keuze is reuze !! Zeer tevreden !

2 maart 2026

Thanks weer voor de bestelling Esron! Tot snel

Nep misschien

Is niet echt gewoon namaak denk ik

16 februari 2026

Hi Mustapha,

Wij herkennen ons niet in deze claim. Niche Parfum Decants werkt uitsluitend met originele parfums die rechtstreeks uit authentieke flessen worden gevuld. Nep- of namaakproducten maken geen onderdeel uit van onze werkwijze.

Je hebt vooraf geen contact met ons opgenomen om een eventuele klacht met ons te bespreken. We nodigen je alsnog uit om dit via e-mail te doen met je ordernummer, zodat we inhoudelijk kunnen meekijken.

Voor volledige transparantie delen wij via onze Instagram regelmatig beelden van de originele flessen waaruit onze decants worden gevuld. Grote kans dat je daar ook de fles terugziet waar jouw decant uit afkomstig is.

Ongefundeerde beschuldigingen nemen wij serieus en zullen wij indien nodig laten beoordelen door Trustpilot.

Niche Parfum Decants

Super!

Super fijne service, snelle reactie en goed advies voor als je een keer iets nieuws wil proberen!

2 februari 2026

Antwoord van Niche Parfum Decants

Wederom bedankt Nina! En geniet van jouw nieuwe ontdekking (Vanilla Powder) die as we speak naar jou onderweg is ;)

Top parfums en top service.

Top parfums en top service.

7 januari 2026

Antwoord van Niche Parfum Decants

Dank voor de bestelling van jouw Niche Parfum Decants Sara! Geniet ervan en hopelijk tot snel :)

Uitzonderlijke service op het hoogste niche-niveau

Als iemand die al jaren thuis is in de wereld van niche parfumerie, ben ik zelden echt onder de indruk maar dit is zo’n uitzondering.

De selectie getuigt van kennis, visie en een duidelijke liefde voor parfum als luxueuze kunstvorm.

De decants zijn onberispelijk: perfect afgemeten, stijlvol gelabeld en verpakt met een aandacht voor detail die je normaal alleen bij high-end boetieks ziet. Alles ademt zorg, authenticiteit en respect voor het product.

Dit is geen standaard decant-service, maar een platform voor de veeleisende parfumliefhebber die kwaliteit en discretie verwacht. Ideaal om op een verfijnde manier te ontdekken, te vergelijken en te verdiepen vóór een full bottle-aankoop.

Een absolute aanrader voor wie alleen genoegen neemt met het beste binnen niche parfums.

24 oktober 2025

Antwoord van Niche Parfum Decants

Wij zijn bekend met jouw kennis (en collectie) van niche parfums Clifton! Dat jij af en toe ook nog gebruik maakt van onze services betekent voor ons dus veel. Thanks voor de mooie woorden!

Authentieke luchtjes

Authentieke luchtjes, handig om mee te nemen voor elke gelegenheid

Antwoord van Niche Parfum Decants

Thanks Robin! Er komen nog genoeg gelegenheden aan :))

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring. Snelle service en de producten waren zoals getoond, mooi verpakt en ook de kwaliteit van de flacons is erg goed. Er komt een behoorlijk sterke spray vanaf die goed dekt. Kortom, erg tevreden!

Antwoord van Niche Parfum Decants

Dank je Richard! Sinds kort zijn de decants van nog betere kwaliteit. Dezelfde flesjes andere/betere leverancier. Iets steviger en nog fijnere spray :)

Niche parfums decants zijn een ideale…

Niche parfum decants zijn een ideale manier om exclusieve geuren te ontdekken zonder meteen een volle flacon te kopen. Ze zijn betaalbaar, handig om mee te nemen en perfect om een parfum echt goed te testen over meerdere dagen. Zo leer je een geur kennen op je huid én in verschillende situaties, voordat je beslist of hij het waard is. Ideaal voor liefhebbers die graag experimenteren met bijzondere parfums.

Antwoord van Niche Parfum Decants

Hi Rick. Dank voor jouw review. Dit is inderdaad waar wij voor staan! En natuurlijk ook dank voor jouw bestellingen.

Superservice

Goede service, snelle verzending, duidelijke productomschrijving en zeer prettige manier van omgang

23 december 2025

Antwoord van Niche Parfum Decants

Dank je voor jouw eerlijke review Osvaldo. En natuurlijk voor het vertrouwen!

Heel fijn bedrijf voor parfum decants!

Vlotte communicatie, snelle levering en transparant over de wijze van decanteren e.d. Ook goed verpakt en goed werkende sprays die niet lekken, heel fijn!

27 mei 2025

Antwoord van Niche Parfum Decants

Thanks voor het vertrouwen in Niche Parfum Decants en natuurlijk voor jouw bestelling!

Uitstekende ervaring met Niche Pardum Decants!

Eerlijk, reageert snel en geen onzin. Prijzen voor decants zijn goed en kwaliteit is netjes. Betrouwbaar bedrijf, zeker een aanrader.

19 december 2025

Antwoord van Niche Parfum Decants

Thanks voor jouw bestellingen en vertrouwen in Niche Parfum Decants Mert!

Ik koop hier altijd mijn geurtjes en…

Ik koop hier altijd mijn geurtjes en ben elke keer weer tevreden. Het is superhandig dat de parfums in een lang en dun flesje zitten waardoor je ze makkelijk in de auto kunt bewaren. Daarnaast zijn ze ook nog eens betaalbaar. Je krijgt altijd een goede en duidelijke uitleg over welke geuren wel of niet bij je passen waardoor je met een parfum naar huis gaat dat echt bij je hoort. Zeker een aanrader.

19 december 2025

Antwoord van Niche Parfum Decants

Thanks voor de mooie woorden Eusebio. Je vat goed samen waar wij voor staan ;)

Maak kennis met unieke parfums

Top om op laagdrempelige wijze kennis te maken met verschillende Niche Parfums. Ideaal om af te wisselen & makkelijk voor onderweg!

8 november 2025

Antwoord van Niche Parfum Decants

Thanks Patrick! We konden zelf niet beter samenvatten :))

Betaalbare diversiteit aan geuren

Het onbetaalbare, betaalbaar maken en echte designer parfum dragen met de beste service is goud waard!

27 december 2025

Antwoord van Niche Parfum Decants

Thanks Mathew en tot snel! :)