Jeg er lidt træt af at have brugt tid på at bestille varer, inde på deres hjemmeside, når butikken åbenbart er lukket, for snart et år siden. Man kan hverken kontakte dem på tlf eller mail, som er op... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har den seneste måned to gange købt legetøj hos Nicko-leg i Vordingborg og begge gange blevet betjent af Niclas. Han er en super vejleder. Giver sin ærlige mening til kende og er meget hjælpsom. B... Toon meer
Super god service! Gode priser og varen jeg bestilte var hurtig klar til afhentning + fik hjælp til indpakning da jeg afhentede varen i butikken, selvom jeg havde glemt at bede om det ved bestilling �... Toon meer
Jeg bestilte gaven online, til afhentning i butikken. Får efter en dags tid eller to tilsendt en mail med at min pakke er klar til afhentning. Afsted til butikken og hente pakken som selvfølgelig... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Velkommen hos Nicko-Leg.dk som er en rigtig børnebutik med legetøj og børnetøj. Vi byder på et stort online univers men endnu større fysisk univers i vores butik i Vordingborg hvor vi har et lille Barbie museum, lille Legeland og KÆMPE udvalg og legetøj og børnetøj så er du på Sydsjælland så kig endelig forbi :) Hos Nicko-Leg går vi højt op i personlig og god kundeservice og tilbyder bl.a. gratis indpakning og hurtig levering Vi fører alle de største Brands som Lego, Barbie, Hot Wheels, Avengers, Brio, og meget meget mere
Contactgegevens
Algade 78, 4760, Vordingborg, Denemarken
- kontakt@nicko-leg.dk
- nicko-leg.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Altid fantastisk god betjening
Altid fantastisk god betjening. En skøn butik med leg i fokus. Deres webshop fungere super godt. Altid hurtig levering og ved den mindste reklamation findes der en løsning på Ingen tid. Kan varmt anbefales😊

Antwoord van Nicko Leg.dk
Hurtig levering og alt var perfekt
Hurtig levering og alt var som beskrivelse - både i størrelse og udseende

Den bedste legetøjsforretning
Der er altid hurtig ekspedition og hjælp at hente fra meget flinke og smilende medarbejdere.
Click og Collect virker rigtig godt 👍🏼

Antwoord van Nicko Leg.dk
Pakken hurtig fremme og i fin stand.
God og hurtig betjening
God og hurtig betjening.
Altid sødt personale når man kommer ind i forretningen.
Super hurtig levering
Super hurtig levering og fine priser. Desværre var der en del der ikke var på lager
Altid en fornøjelse at besøge !
God service ved returnering af vare.
Altid god og hurtig service!
God service og fin tilbagemelding
Hurtig levering og altid god service
Hurtig levering og altid god service. Der er også tit tilbud, hvilket man bestemt ikke kan klage over. Derudover støtter de lokalområdet, der hvor deres fysiske butik ligger.
Bestilte hurtigt og nemt og fik det…
Bestilte hurtigt og nemt og fik det også ret hurtigt derefter :) er sikker på min nevø bliver glad for hans gave
Virkelig god service !!!
Virkelig god service !!!! Vi handler helt sikkert hos jer igen 👍🏼