Niebla Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,9

Fijn product tegen een scherpe prijs. Met persoonlijke aandacht verpakt en Verzonden. Zelfs een handgeschreven bedankbriefje erbij. Hoe je met een klein beetje persoonlijke aandacht je k... Toon meer

Contact met bedrijf prima in orde. Douchekop bevalt niet om volgende vier redenen: 1: verneveling zorgt in open badkamer voor waterballet 2: Je krijgt makkelijker water in je ogen 3: waterbespar... Toon meer

Ik heb met enige scepsis bij Niebla een waterbesparende regendouchekop gekocht omdat mijn huidige regendouche 16 ltr per minuut verbruikt. Was toch een beetje bang dat ik comfort zou inleveren en... Toon meer

Goed product erg tevreden mee. Enkel werd er gezegd dat er een groene bezorging met een fietskoerier zou plaatsvinden. Werd echter met een ronkende diesel bestelbus geleverd. Voor mij geen proble... Toon meer

1. Sanitairwinkel

Haal het wellness gevoel in huis met de beste energiebesparende douches! Door het innovatieve ontwerp, waarbij de waterstralen op elkaar botsen en vernevelen, verbruiken ze slechts 5 tot 5,5 liter water (en verwarmingskosten) per minuut. Dat is 30% minder dan een reguliere ‘waterbesparende’ douchekop en 60% minder dan een normale douchekop. Daarom verdien je de waterbesparende douchekop zo terug. Niet tevreden? Geld terug.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fijn product tegen een scherpe prijs.

Fijn product tegen een scherpe prijs.

Hoe je met een klein beetje persoonlijke aandacht je klanten blij kunt maken.

Promiss a lot and deliver more.

Keep up the good strategy.

Wij raden Niebla zeker aan!

Liefs, Familie Schreur uit Blaricum

16 april 2022

Prima product

Het door mij bestelde product, een waterbesparende douchekop, werd al na een paar dagen per fietskoerier bezorgd. Super milieuvriendelijk, net als de douchekop die heel goed bevalt.

13 april 2022

Douchekop werkt goed

Douchekop werkt goed, slang had wel iets langer gemogen. Stang was makkelijk te bevestigen.

Bestelling en bezorging ging goed, was snel geleverd door een fietsbezorger. Product goed verpakt.

4 april 2022

Ik heb douchekop besteld waar ik niet…

Ik heb douchekop besteld waar ik niet tevreden over was mail gestuurd, met waarom kreeg een andere op gestuurd zonder vooruit te betalen om te proberen en deze werkt prima andere terug gestuurd binnen 2 dagen mijn geld terug en de andere douchekop netjes betaald.
Prima bedrijf alles is netjes geregeld zeker aan te bevelen
Melvin

16 maart 2022

Fijne douchekop

Douchekop ziet er mooi uit en het belangrijkste hij is zuinig met water.straal is goed niet hard maar meer soft regen even wennen maar het is lekker.geen spijt.
Afleveren ging op tijd.

12 maart 2022

Prima douchekop

Snel geleverd, we moesten wel even wennen aan de douchekop, maar na een tijdje merk je het verschil niet echt meer. Of het daadwerkelijk bespaard kunnen we nog niet zeggen op deze termijn

12 maart 2022

Perfecte douchekop

Perfecte douchekop. Wij hebben de “standaard” 5l/uur. Het ding werkt echt uitstekend.
Prima service van Niebla. Snel geleverd. Leuk begeleidend schrijven erbij.

5 maart 2022