Fijn product tegen een scherpe prijs. Met persoonlijke aandacht verpakt en Verzonden. Zelfs een handgeschreven bedankbriefje erbij. Hoe je met een klein beetje persoonlijke aandacht je k... Toon meer
Contact met bedrijf prima in orde. Douchekop bevalt niet om volgende vier redenen: 1: verneveling zorgt in open badkamer voor waterballet 2: Je krijgt makkelijker water in je ogen 3: waterbespar... Toon meer
Ik heb met enige scepsis bij Niebla een waterbesparende regendouchekop gekocht omdat mijn huidige regendouche 16 ltr per minuut verbruikt. Was toch een beetje bang dat ik comfort zou inleveren en... Toon meer
Goed product erg tevreden mee. Enkel werd er gezegd dat er een groene bezorging met een fietskoerier zou plaatsvinden. Werd echter met een ronkende diesel bestelbus geleverd. Voor mij geen proble... Toon meer
Haal het wellness gevoel in huis met de beste energiebesparende douches! Door het innovatieve ontwerp, waarbij de waterstralen op elkaar botsen en vernevelen, verbruiken ze slechts 5 tot 5,5 liter water (en verwarmingskosten) per minuut. Dat is 30% minder dan een reguliere ‘waterbesparende’ douchekop en 60% minder dan een normale douchekop. Daarom verdien je de waterbesparende douchekop zo terug. Niet tevreden? Geld terug.
Vechtplantsoen 20, 3554 TB, UTRECHT, Nederland
- 030 - 781 0041
- info@niebla.nl
- niebla.nl
Super snel
Super snel, vriendelijk met een zeer goed advies geholpen. We zijn heel blij als gezin met drie pubers dat we overgestapt zijn naar de waterbesparende douchekop. Prima straal, en ziet er netjes uit. Aanrader voor iedereen, niet alleen de douchekop maar ook de service!!
Een hele mooie douchekop ontvangen
Een hele mooie douchekop ontvangen, met een zuinig, zachte en nevelende straal. We hebben alleen een douchekophouder moeten aanschaffen omdat de straal zo de badkamer in spoot. Maar nu zijn we tevreden.
Snelle levering en fijne douche
Snelle levering en fijne douche. Ik heb getest en geeft echt maar 5 liter per mimuut ipv 11.
Wel is het ff wennen aan de stralen die tegen mekaar aan botsen en zo een volledige douche ervaring geven.
Hele fijne douchekop die ook zeer…
Hele fijne douchekop die ook zeer zuinig is. Snelle bezorging met persoonlijke touch.
Snelle reactie bij gedeeltelijk…
Snelle reactie bij gedeeltelijk vergeten levering. Dus ook snel opgelost. Producten zijn super!
De douchekop die ik heb besteld is erg mooi maar voldoet niet helemaal aan mijn wensen. De manier waarop dat is opgelost is erg plezierig en snel!
Wat een top filtertjes voor de kranen
Wat een top filtertjes voor de kranen. Zowel in de keuken als in de badkamer enorm blij mee. Fijne douch straal en toch enorm besparen op water.
Fijne douchekop
Fijne douchekop
De kop laat echt maar 5 liter water door en geeft toch het gevoel onder een volwaardige douche te staan, geen (zoals men dat zegt) pisstraal ;)
Snel geleverd, super douchekop met laag verbruik
Snel geleverd met persoonlijk kaartje. Het douchen met deze douchekop is fantastisch en op mijn slimme gasmeter zie ik meteen een duidelijk verschil in verbruik!
Geleverde artikelen voldoen aan de…
Geleverde artikelen voldoen aan de omschrijving en doen wat ze moeten doen.
Zo (h)eerlijk kan duurzaam zijn
Een supersnelle en persoonlijke reactie op mijn bestelling. Wat een eerlijk bedrijf. Enthousiast over de kwaliteit van de producten en de eigenaar.
Ik ben tevreden met de douchekop
Ik ben tevreden met de douchekop, jammer genoeg is de houder te klein waardoor het niet goed op zijn plek zit. Ik zal contact opnemen met de team van Niebla, hopelijk vinden we een passende oplossing hiervoor ;)
De douchekop is idd zuiniger maar
De douchekop is idd zuiniger maar de manier van vernevelen valt tegen
Goede service goede levering
Nette en snelle service
Nette en snelle service, en een hele fijne douchekop. Een aanrader...
Levering is keurig verlopen
Levering is keurig verlopen, snel, goed verpakt. Kortom oké.
De douchekop bevalt ook prima.
Fijne service
Fijne service, kreeg netjes updates over mijn bestelling en het is goed aangekomen.
Keurig netjes en snel Zeer goed bedrijf…
Keurig netjes en snel Zeer goed bedrijf een aanrader
De waterbesperende douchekop keurig…
De waterbesperende douchekop keurig aangeleverd met een persoonlijke boodschap.
De uitvraag netjes beantwoord en de waterbesparing gaat vanaf maandag beginnen.
Nieuwe douchekop. Wat een genot!
We hebben onlangs een nieuwe douchekop besteld. De douchekop (5ltr/h) kwam keurig verpakt binnen en montage hebben we direct hem direct geprobeerd. Een heerlijk ervaring als je deze douchekop van Niebla probeert. Een heerlijke straal die ook nog energiezuinig is, wat wil je nog meer. Wat een genot!