Niet Zomaar Hout Reviews

1. Huis en tuin

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Bij NietZomaarHout kunt u terecht voor onder meer een exclusief assortiment Eiken tafels, eetkamerstoelen en maatwerk Comfortabel zitten aan uw unieke tafel

Gemiddeld

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Fijne communicatie en mooie kwaliteit meubels

Voor mijn nieuwe woning een eettafel en kast
besteld. Fijne communicatie en ondanks mijn last minute wijziging van de leverdatum werd er snel een passende oplossing voor de levering gevonden. Ik ben ontzettend blij met de meubels van mooie kwaliteit! Zeker een aanrader

24 september 2026

Super service van Niet Zomaar Hout!

Super service van Niet Zomaar Hout!
Komen afspraken na en snelle service, ik herken me totaal niet in onderstaan negatieve reviews.

Dit bedrijf denkt fijn mee, is goed te bereiken en zou hier zeker nog eens bestellen! Fijn bedrijf

23 september 2026

Niet geleverd en niet te bereiken

Na wachttijd van 7 maanden order geannuleerd. Waardeloze communicatie, niet te bereiken en geen enkele afspraak wordt nagekomen. Ik zal hier nooit meer wat bestellen.

22 september 2026

Nietzomaargeleverd

Ik heb zelden een bedrijf meegemaakt dat zo moeilijk bereikbaar is als dit. De kast zou binnen maximaal 10 weken geleverd worden; ik heb een aanbetaling gedaan en ben blij dat ik niet het volledige bedrag heb betaald. We zijn inmiddels bijna 10 maanden verder en de eigenaar reageert niet op WhatsApp, e-mail of telefoontjes. Geld kwijt en geen kast…

Mensen, koop niets bij NietZomaarHout, want je krijgt je bestelling nietzomaarthuisbezorgd en je krijgt je geld nietzomaarterug!!!
Naast dat hij moeilijk bereikbaar is, komt de eigenaar zijn afspraken ook niet na. Kortom: onbetrouwbaar. Net als andere gedupeerden heb ik juridische hulp ingeschakeld, zoals ook op Google review te lezen is! Zoek vooral verder; zaken doen met NietZomaarHout is een enorm fiasco!

16 september 2026
Logo Niet Zomaar Hout

Antwoord van Niet Zomaar Hout

Beste Maurice,

Er is gewoon contact met u geweest en u heeft uw geld terug. Ook heeft u geen juridische stappen ondernomen.

We vinden het jammer als uw aankoop niet naar wens is verlopen, of wij door levertijden niet konden leveren.

Er is altijd ruimte voor verbetering en wij zullen uw review hier in meenemen.

NietZomaarHout

Mooie kast en top advies

Afgelopen weekend onze nieuwe kast bezorgd gekregen. Deze staat erg mooi bij de andere meubels, dus top advies gehad. We zijn er heel erg blij mee. We kijken al uit naar de volgende uitbreiding die we zeker bij Niet zomaar hout zullen doen.

12 september 2026

Top service en kwaliteit!

Wij hebben inmiddels meerdere keren bij NietZomaarHout besteld en zijn iedere keer erg tevreden geweest. We hebben een eettafel, salontafel en stoelen gekocht en alles is naar volle tevredenheid geleverd.

De communicatie en afspraken hebben wij juist als prettig ervaren en bij ons zijn de leveringen steeds goed verlopen. Ook over de kwaliteit van de meubels zijn we zeer tevreden. Alles is mooi afgewerkt en precies zoals we hadden gehoopt.

Daarom kan ik mij persoonlijk niet vinden in de negatieve verhalen over de bereikbaarheid, afspraken en leveringen. Onze ervaring is juist dat afspraken worden nagekomen en dat we kunnen vertrouwen op het bedrijf.

Wij zijn in ieder geval erg blij met onze aankopen en zouden zonder twijfel opnieuw bij NietZomaarHout bestellen. Een mooi bedrijf met prachtige meubels!

15 september 2026

Waarde loze garantie

Waarde loze garantie. Uiteindelijk
Via rechtsbijstand schadevergoeding gekregen.
Probleem het ijzeren
Onderstel van tafel ging roesten. Ondanks 3 maanden van toezeggingen
Niks opgelost

2 april 2026

Prachtige kast gekocht

Prachtige kast gekocht, na goed advies van vriendelijke verkoper. De kast werd keurig volgens afspraak geleverd, uitgepakt en netjes neergezet. Alle afvalmateriaal werd meegenomen.

26 november 2025

Niet voor herhaling vatbaar...

Half jaar moeten wachten op de producten die ik besteld hebt.
Als nood 1 leen kast gekrgeen wat er 2 zouden zijn. Communicatie liep stroef. Moest er telkens achteraan bellen en mailen. Stond een levertijd van 10 weken. Werd uiteindelijk 7 maanden.

8 januari 2025

Mooie materialen

Mooie materialen waarmee Nietzomaarhout stoere, kwalitatief hoogstaande producten in de markt zet. Prima service!

28 maart 2019

Bank en kast

Prettig bedrijf wat meedenkt over je aankoop.
We hebben tot nu een op maat gemaakte inbouwkast en een bank gekocht.
Alle afspraken netjes nagekomen en keurig op tijd geleverd.

Vos

28 maart 2019
Reviews in alle talen tonen. (15 reviews)