Hele slechte cursus bijna niks geleerd. Niet eens hoe je wimpers moet verwijderen. Ernstige gebreken in de allround wimperstylist prive cursus. Na mail contact willen hun geen geld terug beta... Toon meer

Jullie zijn heel slecht georganiseerd, de site is nooit up-to-date en ik vind jullie totaal onvriendelijk. Ik heb 2x cursus datum ingepland en heb daar speciaal vrije dag voor genomen en na paar... Toon meer

Ik heb vandaag mijn lash extension cursus afgerond bij Nika beauty. Ik ben echt meer dan tevreden! De dames zijn enorm vriendelijk en er word heel professioneel ter werk gegaan. De producten die... Toon meer

Het was een geweldige leerzame dag!!! Cursus is duidelijk uitgelegd door de dames van Nika Beauty en alle vragen werden duidelijk beantwoord. Producten zijn van top kwaliteit!!! Dit is mijn derde curs... Toon meer

1. Schoonheidsspecialiste-opleiding

Nika Beauty is uw huisleverancier van schoonheid; of u nou consument bent of een professional, Nika Beauty biedt de beste producten en cursussen voor wimpers, wenkbrauwen en lippen. Bezoek onze showroom of één van onze academies door heel Nederland en maak kennis met Nika Beauty; Freedom to be Yourself

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ik heb vandaag mijn lash extension…

Ik heb vandaag mijn lash extension cursus afgerond bij Nika beauty.
Ik ben echt meer dan tevreden!
De dames zijn enorm vriendelijk en er word heel professioneel ter werk gegaan.
De producten die worden gebruikt zijn van top kwaliteit en de theorie word heel duidelijk uitgelegd.
Kortom heb ik een top ervaring gehad en raad ik het zeker aan om hier cursussen te volgen.
Mij zullen ze zeker terug zien !

10 mei 2021

Top cursus gehad vandaag

Top cursus gehad vandaag, alles was duidelijk en goed uitgelegd! Cursist legt alles luid en duidelijk uit. Ik kom hier zeker vaker terug voor andere cursussen!

5 mei 2021

Nika is TOP!

Echt een super ervaring! Het was voor mij de eerste keer bij Nika Beauty maar raadt het echt iedereen aan. Hele professionele, lieve en gezellige dames die alles heel goed uit leggen. Ik kom zeker terug voor de overige opleidingen!

Groetjes,
Tiffany Vissers-Maertens

5 mei 2021

Goedendag,

Goedendag,
Ik ben vandaag op cursus geweest.
Super professioneel en heel lieve spontane mentor’s.
Ze doen alles zeer goed uitleggen en nemen echt de tijd voor jou als cursist.
Echt een aanrader.

3 mei 2021

De cursussen worden heel uitgebreid…

De cursussen worden heel uitgebreid gedaan. Het merk en de producten wordt uitgebreid uitgelegd.

Ik werk zelf ook met de misencil producten al sinds een jaar en ik vind het super fijn werken! Ook mijn klanten komen vooral terug voor de producten.

3 mei 2021

Vond het super slecht!!!

In het begin was alles goed. Op het eind werd er gehaastig gehandeld. Je moest de view in vullen waar ze er bij was en dan kreeg je ook een cadootje.

Eenmaal buiten besefte ik dat het raar verliep. Ik heb mijn view aangepast. Ben super te vreden over hun product alleen de cursus vond ik op het eind haastig beëindigd.

Wilde me aanmelden voor een nieuwe cursus omdat ik nogmaals de producten wel fijn vond.

Ik werd geweigerd omdat mij view niet positief was. Mw is niet profeconeel. Het gaat duidelijk alleen maar over goede view

Online kan je inplannen maar die klopt niet. Je moet gelijk betalen en krijg een bevestiging en daarna krijg je een whatsapje met andere tijden. Heel rommelig!!

Ben me aanbetaling kwijt en mag geen nieuwe cursus volgen wegens mijn mening!! Zo nep dit moeite en geld niet waard!!

18 april 2021
Logo Nika Beauty

Antwoord van Nika Beauty

Beste Lissa,

Uw review is niet correct: u bent op 3 mei voor uw 2e cursus bij ons geweest (Russian Volume). Als u zo ontevreden was of wij uw aanbetaling hadden "gehouden" dan was u zeker niet teruggekomen voor de 2e cursus bij Nika Beauty. Volgens ons had u het prima naar uw zin en bent u tevreden naar huis gegaan. We vinden het erg jammer dat u ons benadeeld met een meest negatieve review met daarin onjuiste feiten en vragen u dan ook om dit aan te passen naar de waarheid.

Dank u en tot ziens bij Nika Beauty.

Reviews in alle talen tonen. (88 reviews)