2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Fungerer helt greit hvis du har flaks

Fungerer helt greit hvis du har flaks. Kan være at du trenger svært mange installasjonsforsøk, men at det fungerer etterhvert. Begge de jeg har kjøp har vært slikt. Første lås fungerte greit etter mye om og men. Men den andre har fungert dårlig. Batteriet må byttes hver 3. uke, den mister kontakten med nettet, lar seg ikke låse. Og hvis det ikke fungerer, er du lost. Svar fra Nimly support kan man bare glemme. Null svar etter flere måneders forsøk.

24 januari 2026

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice, tar lang tid å få svar. Haler ut tiden ved å svare det samme hver gang. Fikk dårlig foliert kontaktpapir ble tilbudt ny vare, noe som er ok. Dette var den 6.11. Den 9.11 fikk jeg sendingsnummer og beskjed at varen skulle sendes, 11.11 ny beskjed om at den skulle sendes i løpet av den uken. 18.12 var det fortsatt ikke sendt, da ønsket jeg å heve kjøpet. Fikk svar dagen etter 19.11 at den var sendt. Fortsatt ikke mulig for sporing. Klaget enda en gang samme dag,og angret kjøp. Fikk svar først i går mandag. kl.2050. Ny mail. Nytt svar med nytt sendningsnummer. Må er pakken sendt 3 dager etter at jeg har angret kjøp

25 november 2025

Låsen som holder deg ute av eget hus

Låsen sviktet totalt: Vi kom hjem midt på natten med to barn og kom verken inn med kode, app eller nødnøkkel. Låsesmed måtte tilkalles (4.500 kr). Låsesmeden, som var autorisert forhandler av Nimly, konstaterer at nødmekanismen ikke fungerte. Nimly nekter å ta ansvar og skylder på montering – til tross for at låsen er montert helt etter bruksanvisningen. I tillegg er det masse utfordringer med connet modul, og batteri som tappes i over kort tid. Styr unna Nimly Touch Pro og Nimly som selskap!

26 juli 2025

Is dit jouw bedrijf?