Helemaal super!
Goed bereikbaar, heel vriendelijk en super goede én snelle service. Heel erg blij met de snelheid en ook zeker met mijn leuke bestelling.
Nogmaals heel erg bedankt!! 😃

Antwoord van Nine Gifts
Webshop met kaarten, inpakspullen en stationery. Verzending 1-2 werkdagen en iets leuks bij je bestelling!
Baexem, Nederland
Nogmaals heel erg bedankt!! 😃

Antwoord van Nine Gifts
Mijn grote complimenten aan Jeanine. Bij haar heb ik een voorstelt neergelegd om een invulboek te ontwerpen voor een housewarming. Ze reageerde gelijk enthousiast en stelde een ontwerp voor. Door de snelle reactie op de mail en de aanpassingen die we samen deden heeft Jeanine een mooi invulboek ontworpen. Ik heb onze samenwerking als zeer prettig ervaren doordat Jeanine super snel reageerde en mij tevens hielp herinneren aan het doorgeven van mijn adres ;). Ik weet zeker dat Nine Gifts een groot bedrijf gaat worden met prachtige ontwerpen en nieuwe ideeën. Nogmaals bedankt en ik raad iedereen aan om een kijkje te nemen op de site, een bestelling te plaatsen of ontwerp aan te vragen♥

Antwoord van Nine Gifts
Een fijne webshop met mooie producten. Ik heb hier nu voor de 2e keer besteld, bij het betalingsproces was ik de kortingscode vergeten in te voeren. Toen ik het pakketje opende zaten er extra kaartjes bij, omdat ik de kortingscode was vergeten. Dat is service!!

Antwoord van Nine Gifts
Leuk en goed advies gekregen. Snel en erg leuk verpakt thuis gekregen.Echt een kadootje. Kaarjes zijn mooi. Bedankt en tot de volgende keer

Antwoord van Nine Gifts
Mooie producten met prima prijzen. Snelle levering en zorgvuldig ingepakt!

Antwoord van Nine Gifts
Super snel in huis en hele leuke kaartjes!

Antwoord van Nine Gifts
Leuke, vrolijke, creatieve kaarten met leuke accessoires maken je cadeau compleet. Leuk ingepakt en snel verzonden.
Bestel hier vaker een voorraad zodat ik altijd de juiste kaarten in huis heb. Ook de stickers zijn erg leuk om op cadeautjes te plakken als toevoeging.

Antwoord van Nine Gifts
Ik ben heel erg tevreden over de kwaliteit.
Snelle levering.
Mooi ingepakt en al.
Echt een aanrader!!

Antwoord van Nine Gifts
Kaartjes zien er goed uit.
Fijne kwaliteit papier wat schrijven prettig maakt.
Ik ben zeer tevreden 😀

Antwoord van Nine Gifts
Hele mooie kaartjes van goede kwaliteit en snel geleverd! Website werkt goed, snel en is duidelijk :)