N.J. Bouw & Techniek Reviews 6

TrustScore 4 uit 5

4,2

1. Bouwbedrijf
  2. Aannemer

N.J. Bouw & Techniek is een all-round bouw- en klussenbedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige diensten in midden Nederland.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Renovatie benedenverdieping

Bij N.J. Bouw & Techniek (Niels en Hans) zijn wij terechtgekomen voor de renovatie van onze benedenverdieping. Het ging om een groot project, o.a: nieuwe vloeren, vloerverwarming, elektra, het vergroten van de opening tussen keuken en woonkamer en een nieuwe keuken.

Vanaf het eerste moment voelde de samenwerking prettig en vertrouwd. Niels en Hans denken echt met je mee, zowel praktisch als financieel en nemen de tijd om alles goed uit te leggen. Daardoor wisten wij steeds waar we aan toe waren.

Wat wij extra waarderen, is hun duurzame manier van werken. Ze kijken kritisch naar wat nodig is en benutten bestaande materialen waar dat kan. Dat gaf ons een goed gevoel gedurende het hele proces.

Ook de communicatie en planning verliepen helder en soepel. Er werd goed afgestemd en afspraken werden nagekomen.

Tijdens de verbouwing hebben wij bovendien veel van hen geleerd. Voor toekomstige projecten zullen wij hen dan ook zeker opnieuw benaderen.

23 april 2026

Vervangen 13 m2 ramen naar HR++

N.J. Bouw en Techniek heeft bij ons 13 vierkante meter aan ramen vervangen. We zijn ontzettend tevreden over het hele traject. Er is hierbij meegedacht welke ramen er in de sponningen paste en wat het hoogste rendement zou geven op het gebied van HR++.

Er werd meegedacht in duurzaamheid en kosten efficiëntie door de glaslatten netjes te verwijderen en deze te hergebruiken in plaats van nieuwe glaslatten aan te brengen. Ook de communicatie en planning verliep vlekkeloos. De werkzaamheden werden uitgevoerd binnen het aangegeven tijdsbestek en alles werd netjes schoon achter gelaten.

Kortom samengevat: een betrouwbaar bouw- en klusbedrijf dat vakmanschap combineert met klantgerichtheid en duurzaamheid. Een echte aanrader!

16 juni 2025

Beste Ramon,

Hartelijk dank voor je positive review, de opdracht en voor de samenwerking. Wij zijn ervan overtuigd dat jullie aankomende winter veel profijt zullen gaan hebben van deze verduurzaming.

Niels

Volledige badkamer renovatie

Afgelopen maand hebben wij de badkamer volledig laten verbouwen. Erg netjes en schoon gewerkt, met een top resultaat! Ze denken goed met je mee. Wij zijn er erg blij mee!

23 juli 2025

Beste Bram,

Hartelijk dank voor je positieve review. Wij wensen jullie heel veel plezier van jullie nieuwe badkamer!

Hartelijke groet,
Niels

Plaatsen wand + deur en douche + douche wand

We hebben N.J. Bouw & Techniek ingehuurd om een bij ons op zolder een wand + deur te plaatsen en in de badkamer een nieuwe douche + douchewand.
De werkzaamheden zijn tot volle tevredenheid afgerond waarbij Niels heel transparant was en zijn afspraken netjes nakomt.
Elke dag werd aan het einde van de dag de werkplek ook netjes opgeruimt.
Ik kan N.J. Bouw aan iedereen aanraden!

18 april 2025

Beste Frank,

Hartelijk dank voor de positieve feedback. Ik ben blij om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen en ik wens jullie veel plezier met jullie nieuwe badkamer.

Verwarmd gevoel

Onlangs heb ik een warmtepomp aangeschaft en ben daarbij uitstekend geholpen. De service was top: vriendelijk, geduldig en transparant. Alle vragen werden duidelijk beantwoord en ik wist precies waar ik aan toe was. De installatie verliep vlot en netjes, en alles werd keurig opgeruimd. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

4 januari 2025

Betrouwbare vakman

Vakkundige renovatie van woonhuis, inclusief verduurzaming woonhuis naar huidige normen.
Prettig in communicatie, goed bereikbaar en komt afspraken na.

24 september 2024