2,8

TrustScore 3 uit 5

Plakstrips wat een troep

Plakstrips wat een troep
Blijft niet zitten .
Eerder de kant en klare nagels besteld die zijn wel mooi maar te lang .
Retour is bijna geen optie omdat je een godsvermogen betaald voor retourzending. Dussss haal ze fysiek in een winkel .

1 december 2025

geen doonails meer

1. de bestelling werd heel laat geleverd, ik zou deze hebben geweigerd? Terwijl dat helemaal niet het geval was. het werd toen 1.5 week later bij een postpunt afgegeven.
2. De nagels waren veel te klein voor mijn duimen, en ook de vorm klopte helemaal niet? Er kwam dus allemaal vuil en lucht / vocht onder en het zag er erg vreemd uit.
3. Retourneren ging moeizaak, 2 x een verzoek moeten indienen om een retouradres te krijgenen vervolgens bijna 15 euro zelf moeten betalen om het pakketje te retourneren (naar Duitsland)?
4. Ik bestel normaal mijn nagels via Shein (1 euro per pakje) en zelfs daar is de kwaliteit beter. Vind het dus ook nog mega overpriced.

Voor mij dus geen Doonails meer. Het is vooral goede marketing.

Edit: Ik heb contact gezocht zoals gevraagd in de reactie hier, maar nog niks gehoord..

6 oktober 2025

Niet slecht maar ook niet fantastisch

Ik bestelde de op social media gehypte soft gel nagels met plakstrip want dat leek me wel handig. Toen ik na ruim 2 weken wachten de bestelling eindelijk ontving had ik in de mail al tig kortingscodes, acties, filmpjes en reklame-boodschappen van ze ontvangen, maar nog steeds geen nagels. Eindelijk was daar dan ook mijn bestelling. Het maakt de verwachting niet waar. Gepriegel met de verpakking en statische nepnagels die aan de deksel blijven hangen. In ieder doosje zitten nagels, schoonmaakdoekjes, een bokkenpootje en één setje plakstrips. De nagels zijn er voor hergebruik, maar dan zul je wel eerst nieuwe plakstrips moeten bestellen. Om de nagels te verwijderen heb je een niet bijgeleverde speciale verwijder-olie nodig. Die moet je dus ook nog apart bijbestellen. De nagels zelf zijn niet veel anders dan welke je bij een willekeurige drogist kunt kopen (voor een paar euro). De gebruiksaanwijzing is summier. Al met al ben ik niet onder de indruk van Doonails en vind ik het zonde van mijn geld. Weer wat geleerd: trap niet in social- media hypes!

8 oktober 2025

Nog steeds niks ontvangen

3 weken geleden heb ik een groot pakket besteld maar nog steeds niks ontvangen. Na een week navraag gedaan en toen kreeg ik te horen dat ze aan het verhuizen zijn en iets niet op voorraad was. Aangegeven dat ik het vreemd vind dat ze dat pas melden als ik er om vraag. Lijkt mij klantvriendelijk als je het van tevoren meld. Als goedmaker kreeg ik een kortingscode voor een volgende bestelling. Denk je nou echt dat ik nog iets ga bestellen als ik nog niks ontvangen heb??! Heb liever korting op mijn huidige bestelling!
Ik wacht dus nog steeds.. en ik hoor niks van het bedrijf. Erg teleurstellend!

3 juli 2024
Reviews in alle talen tonen. (6 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken