nl.kazar.com Reviews 18

4,1

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Snel bezorgd

Snel bezorgd! Ik ben super tevreden!

20 mei 2026

Antwoord van nl.kazar.com

Dank u wel voor de review. Fijn om te horen dat de snelle levering en het product aan de verwachtingen voldeden.

Je moet betalen voor retour

Je moet betalen voor retour

12 mei 2026

Antwoord van nl.kazar.com

Bedankt voor uw beoordeling. Wij willen u vriendelijk informeren dat retourzendingen vanuit Nederland gratis zijn. Indien u geen retourlabel heeft ontvangen, sturen wij dit graag opnieuw per e-mail toe.

Neem alstublieft contact op met onze klantenservice via bok@kazar.com en vermeld uw bestelnummer, zodat wij snel kunnen reageren.

Echt mooi en zit superleuk

Het product is zonder problemen aangekomen en zit superleuk.

9 mei 2026

Antwoord van nl.kazar.com

Bedankt voor je beoordeling 💛 Fijn om te horen dat het product zonder problemen is aangekomen en dat je er zo blij mee bent

Mooie schoen

Mooie schoen, maar helaas onmogelijk om er in de komen.

2 april 2026

Antwoord van nl.kazar.com

Vielen Dank für Ihre Meinung und Ihre wertvollen Anregungen zum Produkt.

Mooie luxe design kwaliteit

Mooie luxe design kwaliteit, overzichtelijke website, snelle levering.

“Life is a Celebration"

5 maart 2026

Antwoord van nl.kazar.com

Bedankt voor je mening 💛 We zijn blij dat je het luxe design, de kwaliteit van onze producten, de overzichtelijke website en de snelle levering waardeert. We hopen dat winkelen bij ons ook bij volgende gelegenheden net zo prettig voor je zal zijn.

Top!

Ze moesten uit Polen komen maar ik had ze snel binnen. Fantastiche schoen, erg comfortabel en stralen echt kwaliteit uit!

27 februari 2026

Antwoord van nl.kazar.com

Bedankt voor je geweldige recensie! We zijn blij dat je bestelling snel is aangekomen en dat de schoenen aan je verwachtingen voldoen. Comfort en hoge kwaliteit zijn voor ons een absolute prioriteit, dus we zijn extra blij om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop.
We wensen je veel comfortabele stappen en nodigen je uit om nog eens terug te komen!

Fijne communicatie

Fijne communicatie, bij retour ook netjes alle verzendkosten teruggekregen.

29 januari 2026

Antwoord van nl.kazar.com

Hartelijk dank voor je mening! We zijn blij dat je de goede communicatie en de correcte terugbetaling van de verzendkosten bij retour waardeert. We doen ons best om het hele aankoop- en retourproces zo comfortabel mogelijk te maken. Graag tot ziens!

Professioneel winkelen bij Kazar

Professioneel winkelen bij Kazar. Snelle verzending, uitstekende productkwaliteit. Altijd uitstekende communicatie. Een echte aanrader.

4 februari 2026

Antwoord van nl.kazar.com

Hartelijk dank 💛! Het is fijn om te horen dat de kwaliteit van onze producten, de snelle verzending en de service uw waardering hebben gekregen.

Zeer positief!

Prachtige boots!
Mooie kwaliteit, super netjes verpakt en mega snelle verzending!

Antwoord van nl.kazar.com

Hartelijk dank 💛! Het is geweldig om te horen dat uw aankoop en de snelle verzending u tevreden hebben gesteld.

Snelle levering, prachtig design en draagcomfort

Snelle levering, verzorgd verpakt.
Prachtige artikelen: 2 paar luxe schoenen in prachtig leder. Bijzonder comfortabel ook de high heels. Extreem stijlvol design, hoge kwaliteit!

Antwoord van nl.kazar.com

Bedankt voor uw beoordeling 🤍! We zijn blij dat ons aanbod en de snelle levering in de smaak vielen.

Alles perfect

Alles is perfect, schoenen zijn prachtig!

Antwoord van nl.kazar.com

Bedankt voor uw vriendelijke woorden 🤍! Het betekent veel voor ons dat u de kwaliteit van onze producten waardeert.

Goede kwaliteit producten en snelle…

Goede kwaliteit producten en snelle levering

23 januari 2026

Antwoord van nl.kazar.com

Bedankt voor uw reactie 🤍! We zijn blij dat uw aankoop bij Kazar geslaagd was wat betreft ons aanbod en de levering.

Reviews in alle talen tonen. (18 reviews)