De 3 gratis proeffoto's waren perfect bewerkt! Maar de order die ik daarna heb geplaatst van 130 foto's, is 1/3 daarvan slecht bewerkt -> denk aan missende oren en/of wimpers. Zelfs missende delen va... Toon meer
Verkeerde artikel ontvangen. Mail gestuurd, maar geen reactie ontvangen.
Zeer snelle levering! Mooi resultaat, ik mis alleen het netjes rechttrekken van het product, wat wij zelf in photoshop wel altijd goed voor elkaar krijgen.
Heel duurde. Laat bezorg.
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
| Pixelz Inc. was formerly known as Remove The Background |
Noorddammerlaan 24, 1185ZA, Amstelveen, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Een simpele en daadkrachtige oplossing voor het "professionaliseren" van de standaard foto's.
Goed om je geen zorgen te hoeven maken dat afspraken wel nagekomen worden. Zeker als zakelijke klant.
Precies wat wij nodig hebben! Goedkoop en snel supermooie foto's!
100% aan te bevelen!
Zeer goede service, in 24u waren de foto's bewerkt. Zoals ze beloven, komen ze alles perfect na. Een aanrader!
+ Kwaliteit
+ Respons
+ Prijs
Allemaal prima in orde!
Ging zeer vlot en netjes
Zo graag ook achtergrond transparant willen

Antwoord van Pixelz by Remove the Background
Heel erg vriendelijk contact gehad zeer tevreden bedankt.
Een snelle levering en niets op de beelden aan te merken. Gewoon doen wat men zegt, daar houden we van!
Snel, simpel met een goed eindresultaat. In eerste instantie nog wat op- en aanmerkingen maar die werden meteen aangepast tot alle tevredenheid.
Absoluut een aanrader om mee te werken.
Pixelz levert een betrouwbare service tegen een scherpe prijs. En daarnaast zijn ze ook nog eens lekker snel.
De foto's zijn duidelijk en van professionele kwaliteit. Ben zeer tevreden met het eindresultaat. Top job ! Zal zeker vaker gebruik gaan maken van de services van Pixelz en voor diegenen die twijfelen, Gewoon Doen !
Snelle afhandeling. Kwalitatief is het net wat minder dan bij de professionele fotograaf, maar voor deze prijs is het wel heel makkelijk (en goedkoper!)
Deze mensen denken niet alleen goed mee (door hun uitgebreide ervaring) maar schijnen ook nog eens altijd voor je klaar te staan. Erg fijn om mee te werken. Alles wordt rustig uitgelegd en ook bij enorme hoeveelheden is dit naar mijn mening een goed bedrijf om mee samen te werken. Betrouwbaar! Plupunten!
Snelle service, software werkt goed, geleverd product is top!
Plaatjes zijn van goede kwaliteit en worden op volgens afspraak op tijd afgeleverd! Ook de specificatie module is handig als je zelf wat te grote bestanden hebt waarvan je automatisch een standaard verhouding kan ingeven! Prima!
Pixelz is een uitkomst voor mij. op een makkelijke manier je foto's uploaden en ze helemaal mooi bewerkt weer ontvangen. Top scheelt veel tijd.
Eenvoudig aanmeldproces en erg snelle reactie. Foto's zijn uitstekend