Opplevde en feil på vår oppvaskmaskin. Ringer til Asko, som over telefon kunne hjelpe oss med å resette låsemekanismen som vi hadde problemer med. Dette løste problemet, og vi kunne da ta maskinen i b... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min! Kundeservicen var utrolig rask og effektiv, noe som virkelig gjør en forskjell. Spesielt vil jeg trekke frem Ivan, som var utrolig hjelpsom, hyggelig og prof... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi meldt inn problem med dørlukkermekanismen med oppvaskmaskinen, og ventet på serviceoperatør. I stedet fikk vi en hyggelig e-post med anvisning på hvordan kanskje ordne feilen selv. Enkel oppskrift... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kjøpte ny ASKO oppvaskmaskin og rakk å bruke den i en uke før det kom en feil med dreneringspumpen. Ringte for å få hjelp til å fikse problemet, og ble møtt på telefon av Isidora. Hun var grundig og s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
ASKO er en produsent av høykvalitets hvitevarer og profesjonelle apparater med skandinavisk design og funksjonalitet. Vårt mål er å produsere holdbare produkter av høy kvalitet som ikke bare møter, men overgår våre kunders forventninger.
Dybendalsvænget 3, 2630, Taastrup, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Great experience with Johan. He was very accommodating and helpful

Antwoord van ASKO Norge
Tok kontakt med Asko når jeg fikk problemer med min oppvaskmaskin, trodde jeg hadde prøvd alt og var sikker på at vannpumpe hadde tatt kvelden. Fikk god support fra Johan med en link til video med instruksjoner på hva som kunne være problemet. 5 minutter senere var problemet løst og maskinen var i full drift igjen. Anbefales!

Antwoord van ASKO Norge
Kjøpte en Asko DBI 8557 oppvaskmaskin i 2019. Har vært fornyd med vaskeresultat og at den er stillegående. Det som jeg ikke er fornøyd med er at den har blitt reparert 4 ganger. 3 ganger for feil på indikator status lys og en gang nytt styrekort. Synes ikke dette er bra når reklamen sier Asko bygger kvalitet for å vare i 20år. Reperatør nevnte og at dør var ute av vinkel.
Maskinen brukes kun av 2 voksne personer og normalt bruk.

Antwoord van ASKO Norge
Friendly, easy to understand, efficient to the point. Good advises.

Antwoord van ASKO Norge
Topp service, hyggelig tekniker, kunne ikke vært bedre!

Antwoord van ASKO Norge
I got very nice, helpful and competent help at Asko by Vlade.

Antwoord van ASKO Norge
Great help from Jovan today - Quick, good, nice, and helpfull service!

Antwoord van ASKO Norge
Veldig bra service, og fikk løst problemet veldig raskt. Tusen takk!

Antwoord van ASKO Norge
Jovan ga oss akkurat den informasjonen vi trengte for å justere døra til oppvaskmaskinen, og kan fortsette å bruke den! Tusen takk :-)!

Antwoord van ASKO Norge
Med gode råd fra Vlade klarte jeg å fikse oppvasmaskina selv.
H. Tor Harald Tusvik

Antwoord van ASKO Norge
Fast, professional, knowledgeable and accurate with her assistance. Her suggestion to correct the error was correct. My food processor worked great as soon as I did what she asked me to do. Thank you very much for the very good help

Antwoord van ASKO Norge
Tusen takk for hjelpen, Jovan! Meget fornøyd!

Antwoord van ASKO Norge
Takk for hjelpen Milica. Fikk korrekt og rask veiledning for å fikse en sak selv.

Antwoord van ASKO Norge
Etter noen problemer, og flere servicebesøk, kontaktet jeg Asko da feilen ikke ble utbedret. Ingen kritikk av servicemannen, han gjorde så godt han kunne.
Han og, mente at det var litt tidlig, at lagrer i trommelen var defekt.
Jeg kontaktet Asko om saken, og etter noen mailer, og kontakt mellom verkstedet og Asko, ble det bestemt at jeg skulle få en ny, tilsvarende maskin.
Maskinen ble bestilt av Asko, og den ankom Elkjøp etter 10 dager. Vi dro ned med den gamle maskinen, og tok med ny maskin hjem.
Den fungerer utmerket, og all honnør til Asko for god kuneservice. Dette er mitt tredje Asko-produkt, og det blir ikke mitt siste.
Takk til Kevin Danny Sjöberg på Asko for utmerket service. Du er rett mann på rett plass.
Dere leverer alltid!!!
Vennlig hilsen fra en meget fornøyd kunde.
Bjørn på Levanger

Antwoord van ASKO Norge
Hadde problem med oppvaskemaskin og tok kontakt med support. Fikk snakke med Vlade. Han kom med noen råd om hva jeg kunne sjekke selv.
Jeg gjorde som han anbefalte, og etterpå har oppvaskemaskinen virket helt fint.
Veldig fornøyd.

Antwoord van ASKO Norge
Milica var en hyggelig og hjelpsom kundebehandler. Problemet med oppvaskmaskinen ble fikset på 1-2-3! Takk for hjelpen, Milica :)

Antwoord van ASKO Norge
Thank you for the friendly conversation and for your help Mili.

Antwoord van ASKO Norge
Kjøpte Asko vaskemaskin W6751 for over 20 år siden, hører en ulyd fra den nå. Har vel gjort sitt for en familie på 2 voksne, og 2 barn som nå har flyttet ut. Blir en ny Asko på oss. "Built for last longer" står det på klistremerket på maskinen. Hadde ikke trodd så lenge.