Bestilte varer hos Nodehuset. Leveringstiden blev overholdt og pakken var forsvarligt pakket ind. Ved bestillingen på hjemmesiden havde jeg lidt bøvl, men det løste Charlotte nemt gennem telefonen.... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Noden var billig (nedsat pga. udstillingseksemplar), men det er uden betydning. Den blev sendt hurtigt efter bestillingen og nåede frem en dag eller to senere. Alt i alt en fin oplevelse.
Vi havde lidt bøvl med leveringen, da PostNord sendte pakken til et forkert sted. Men Charlotte fulgte det til dørs og vi har fået varerne, omend lidt forsinket. Efter at have set nærmere på et par... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det gik hurtigt og effektivt må jeg sige. Nu er Nodeglad selvfølgelig ikke herre over hvor længe Post Nord er om forsendelsen, men Post Nord var faktisk hurtig. Jeg havde forventet længere tid, men de... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi har et stort udvalg af alle slags nodebøger. Du kan se en del af vores store udvalg på www.NodeHuset.dk, men vi har mange flere nodebøger, som ikke er at finde i webshoppen, så derfor er du altid meget velkommen til at sende os en mail, med en forespørgsel på noder, hvis du ikke kan finde dem i shoppen, det kan nemt være, at vi har dem liggende på vores lager alligevel – eller at vi kan skaffe dem hjem til dig.
Contactgegevens
Landevejen 32, 8350, Hundslund, Denemarken
- info@nodehuset.dk
- nodehuset.dk
Vraagt klanten om een review
Hurtigt!
Hentede noderne i pakkeshoppen (i Købehavn) 24t efter jeg bestilte! Det kalder jeg god og hurtigt service - Tak!
Top fin service
Efter at have set nærmere på et par af nodebøgerne, ville vi gerne returnere dem. Også her har Charlotte været meget imødekommende og sendte en returlabel.

Antwoord van NodeHuset
Ingen problemer med levering og indhold
Superhurtig ekspedition
Superhurtig ekspedition - fuldt ud tilfreds.
Enormt god service både i forhold til…
Enormt god service både i forhold til vejledning, betjening og hurtig ekspedition.
Jeg ville ikke tøve med at anbefale eller handle her igen🙌🏻
Ingen problemer
Fin, venlig og hurtig service. Vi vil helt sikkert bruge det igen.
Hurtigt og godt
God og hurtig forsendelse
Hurtig levering og god service :-)
Hurtig og fin levering
Jeg blev så glad for en utrolig hurtig og fin behandling af min bestilling. Tak.
God oplevelse og hurtig levering
Det gik hurtigere end hurtigt!
Fungere og med et personligt præg
Fungere og med et personligt præg - bruger Heltsikkeret Nodeglad næste gang
olaf
God levering
Bestilte tirsdag og havde det torsdag.
Det fungerer sådan set perfekt
Det fungerer sådan set perfekt, men jeg kunne godt tænke mig en lidt mere udførlig beskrivelse af sværhedsgrader og den slags.
Meget hurtig levering
Levede 100% op til det de lovede