Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

To chyba moja ulubiona bluza — miękka, wygodna i fajnie leży w ramionach. Kolor trochę ciemniejszy niż na zdjęciu, ale wygląda nawet lepiej.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Uniwersalna, pasuje prawie do wszystkiego. Materiał lekki i całkiem trwały. Po rozpakowaniu była pognieciona, ale szybko się wyprostowała.

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Zamówiłem 2 koszule "jedwabne". Coś przyszło. Nie wiadomo co, ponieważ metki poucinane. Śmierdzą gumą. Przez brak metek nie wiadomo jak traktować ten materiał - czymkolwiek jest.

Bedrijf heeft geantwoord

2 sterren
1 ster

Heeft 57% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Takie świństwo przyszło

Takie świństwo przyszło , że to się w głowie nie mieści . Kontaktując się z firmą w sprawie zwrotu trwało to 5 dni . Nie polecam . Zwrotu się nie opłaca zwracać bo przekracza cenę zamówionego garnituru . Garnitur z wyglądu i w dotyku wygląda i czuć , że to sam plastik , tragicznie wykonane

21 april 2026

NIE POLECAM

NIE POLECAM, na swojej stronie piszą o bezproblemowych zwrotach, a moje zamówienie które odesłałem w listopadzie, do tej pory do nich niby nie dotrało, bo niby utknęło w urzęcie celnym. Nie ma żadnego wsparcia ze strony sklepu.
Radzę tam nic nie kupować chyba że nie bedziecie nic zwracać - ale też uwaga rozmiarówka jest bardzo zaniżona - rozmiar XL to jak nasza S.

17 april 2026

Oszustwo

Oszustwo. Towar z Chin, dramatycznie niskiej jakości. Firma nie zwraca pieniędzy, do Chin trzeba wysłać na własny koszt, a tam kolejna niespodzianka- nikt nie odbierze waszej paczki- więc nie dostaniecie zwrotu pieniędz, wymigują się, że opłaty na celnym należą do klienta

Czy ma ktos jeszcze meila z krokami odesłania towaru, bo potrzebne mi do reklamacji w banku

7 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Odradzam i przestrzegam przed kupnem…

Odradzam i przestrzegam przed kupnem czegokolwiek w sklepie Noriski.Towar kompletnie inny niż prezentują na zdjęciach i w opisie.Ogólnie sam bubel który jest taki sam na Temu i jedna trzecia ceny tańszy.Jeśli chodzi o zwrot to trzeba wysyłać do Chin.

27 maart 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kurtka skórzana wygląda kompletnie…

Kurtka skórzana wygląda kompletnie inaczej niż na zdjęciu, metek żadnych nie ma ani o składzie ani o pielęgnacji, zatem zakładam ,że jednak nie jest ze skóry naturalnej choć na ich stronie jest napisane inaczej. Informacja o zwrocie na koszt nabywcy nie jest umieszczona nigdzie na widoku, a żeby ją uzyskać trzeba było troszeczkę pogrzebać po stronie. Dwie gwiazdki tylko dlatego że kontakt z obsługą klienta odbył się całkiem sprawnie a zamiast zwrotu towaru została zaproponowana alternatywa, choć wymagała "niewielkiej dopłaty".

26 maart 2026

Oszustwo

Produkty totalnie różnią się od tych na zdjęciach. Ponadto oszustwo- produkty wysyłane z Chin nie z Europy. Po bardzo zawyżonych cenach. Nic się tam nie zgadza. Omijać szerokim łukiem.

25 maart 2026

Oszustwo

Oszustwo. Towar z Chin, dramatycznie niskiej jakości. Firma nie zwraca pieniędzy, do Chin trzeba wysłać na własny koszt, a tam kolejna niespodzianka- nikt nie odbierze waszej paczki- więc nie dostaniecie zwrotu pieniędzy…

15 januari 2026

brak środków za zwrot

Zamówiłam koszulę z długim rękawem męską, przyszła koszula z krótkim rękawem. Dokonałam zwrotu zgodnie z regulaminem firmy, od 30.12.3025 do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zwrotu za odesłany towar. Bardzo nierzetelna firma! Absolutnie nie polecam i przestrzegam!

30 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Noirski , Alaric luksusowa torba marynarska z prawdziwej skóry płatność blik

Kolejno strona firmy,zakup,płatnosc sprawnie i na tym się kończy.Oczekiwanie na dostawę i ogromne rozczarowanie. Produkt ni jak się ma do tego co kupujesz co widzisz na stronie na prezentowanych zdjęciach i opisie. Po prostu jedno wielkie oszustwo. Odradzam jakiekolwiek zakupy w tej firmie. Nieuczciwe praktyki polegające na wykorzystaniu narzędzi internetowych i zaufaniu klientów. Produkt który nabyłem za ponad 300 zł to miała być"luksusowa skórzana torba podróżna". Dramat. W latach PRL babcie z targu w takich woziły jaja na stragan. Zarówno materiał,fason jak i jakość.
Dodam że na stronie widnieje rejestracja firmy w Holandii. Jak i cała strona wygląda na skrojoną pod jakość europejską . Jednak od momentu realizacji zamówienia ujawnia się że proces ma początek w Chinach.
Nie chcecie żałować?, Przestrzegam unikajcie w Noirski zakupów.

4 maart 2026

Oszuści

Zamówiona jedwabna koszula (100% jedwab) w rozmiarze 3XL. Dziś (po około miesiącu) dotarła koszula z powycinanymi metkami (zostały tylko miejsca wszycia metek), zapakowana w przeźroczysty worek foliowy. Rozmiar około XS / S. Materiał to raczej poliester, metki wycięte dla ukrycia składu materiału. Odradzam jakiekolwiek zakupy u tego sprzedawcy.

17 maart 2026

Dramat

Dramat. Kurtka skórzana nie leżała nawet obok skory. Przyszła z Chin, totalny szajs. Szkoda, że nie można dołączyć zdjęć kurtki zamówionej i otrzymanej. Polecam omijać tego POŚREDNIKA szerokim łukiem.

11 maart 2026

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.