3,4

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Ik vind de oordopjes fantastisch

Ik vind de oordopjes fantastisch. Hele weekend op down the Rabbit Hole gebruikt. Het geluid is exact hetzelfde als zonder oordopjes, niet raar gedempt. Maar wel zonder de keiharde muziek die pijn doet aan de oren. Echt super! Andere oordopjes krijg je toch een vage demping. Ook het touwtje erbij is fijn, kan niet losgekoppeld worden zoals mijn vorige aankoop bij een ander merk, dat met magneetjes aan elkaar zat.
Alleen, probeer niet het groene dingetje in het midden eruit te halen wanneer je in publiek staat, want die floepte eruit en kon ik moeilijk terugvinden, na 5minuten een fel groen dingetje gezien tussen twee houten planken. Gelukkig goed gekomen.
Ik ga ze iig weer gebruiken voor de zomerfeesten.

6 juli 2025

Oordoppen gekocht

Oordoppen gekocht. Zijn 4 maten. Wat ik ook probeer, ik hoor alles. Dus weggegooid geld. Gebruik wel andere kneedbaar. Van ander merk. Stukken beter. I

30 mei 2025

Ook tegen niet ontspannende yogamuziek!

Ik ben heel erg blij met mijn oordopjes. Iedereen denkt meteen aan festivals of gebruik waar harde geluiden zijn. Ik gebruik ze juist bij mijn yogales. De muziek bepaald of ik kan ontspannen of dat ik mij juist ga irriteren. Niet alleen als de muziek net iets te hard staat maar ook de soort muziek. Dus naast mijn matje, bidon altijd mijn handige doosje oordoppen mee. Ik hoor dan nog wel de muziek maar op de achtergrond en dan komt het niet zo hard binnen. Ze blijven ook goed zitten tijdens de oefeningen en ik heb er totaal geen last van als ik bijv op mij zij moet liggen. Je voelt ze nauwelijks omdat ze niet uitsteken. Fantastische oplossing! En als je advies nodig hebt is de service ook nog eens prima.

14 januari 2025

Slechte ervaring noizezz

Ik had schiet bescherming ,maar de filters zitten er zo slecht in dat ze er uitvielen .
Ik moest langskomen want die filtertjes naar mij opsturen kon niet ,dus ik moest maar een uur rijden.
Ik vond dit zo,n slechte behandeling dat ik dat geld meer dan 150€ maar als weggegooid heb beschouwd.
Tip filters vastplakken !

7 juni 2024

Geweldige gehoorbescherming op maat

Ik heb al sinds jonge leeftijd gehoorproblemen en al een aantal jaren werkzaam als audiovisueeltechnicus waarbij het binnen de erg belangrijk is om je gehoor te beschermen, zeker als je een hele week in de weer bent met op- en afbouwen van podia, licht en geluid, en het sound checken van artiesten, je moet het immers langer dan die week volhouden.

Noizezz bied hierbij de ideale uitkomst met op maat gemaakte gehoorbescherming waarbij je keuze hebt uit verschillende filters en hun dempings niveau. Ik ben er zo blij mee dat ik na enige tijd een tweede paar heb besteld, zonder dat je het doorhebt gebruik je ze stiekem toch vaker dan je denkt.

Na een fijn gesprek waarbij je gebruiksdoeleinden zijn besproken en de mogelijke opties zijn uitgelegd heb ik samen met noizezz de perfecte combinatie voor mijn oren kunnen maken en gebruik ze bijna dagelijks zonder dat ik door heb dat ik ze eigenlijk in heb.

Ik raad gehoorbescherming voor iedereen aan waarbij Noizezz geweldige kwaliteit leverd voor een betaalbare prijs.

5 juli 2024

De slaapoordoppen op maat zijn echt waardeloos

Vriendelijk geholpen, dat zeker. Maar de op maat gemaakte oordoppen zijn echt waardeloos, weggegooid geld. Ik heb kosteloos een nieuw setje gehad (wel een 2ex naar Amstelveen voor nameten) maar deze is net zo slecht als het eerste setje. Niet in te krijgen en als ze dan uiteindelijk in zitten hoor ik alles nog. Ik heb ze weggegooid, een 3ex aanmeten lijkt mij zinloos.

20 juli 2024

Professioneel bedrijf professioneel…

Professioneel bedrijf professioneel medewerkers!
In Ede ben ik werkzaam voor een bedrijf die instanties bouwt voor opslag en intern transport voor droge stoffen. Daar heb je dus goede gehoorbescherming op maat voor nodig. Wij hebben gekozen zo’n 9 jaar geleden voor Noizezz, 2 x per jaar een controle uitvoeren en dat werkt super goed. Goeie prijs en ontzettende goede kwaliteit, maar wat wij persoonlijk nog fijner vinden is onze contactpersoon die dit al vanaf het begin verzorgt. Professioneel en met een geintje hier en daar wat ik en ook mijn collega’s enorm kunnen waarderen. Niks is gek en zoals hij wel eens zegt “Voor alles is er een oplossing “
Ik heb zelf ook slaapdoppen en voor op de motor een set en ook die kan ik iedereen aanraden.

10 mei 2024