Lees wat reviewers zeggen
Fantastiskt fina produkter med en underbar personlig touch i leveransen. Alltid kul att kunna handla från ställen där man känner att glädjen för produkterna är lika stor som ens egna. Slår inte fel he... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Välkommen till Nomali, din friluftsbutik som strävar att ta dig närmare naturen. Hos oss finner du produkter från varumärken som: Keith Titanium, 3F UL Gear, Nitecore, Naturehike, Light my fire och Winnerwell med mera. Vi har friluftsutrustning som passar för daglig användning till äventyrliga resor som camping och hiking.
Contactgegevens
Zweden
- hej@nomali.se
- nomali.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bra och snabbt.
En bra vara "3F UL Gear ultralätt stol" till ett bra pris och snabb leverans.
Snabb och smidig leverans till ett bra…
Snabb och smidig leverans till ett bra pris på ett 3F UL Lanshan 2 tält. Mycket nöjd med produkten och kommer komplettera med fler saker framöver från Nomali.
Snabb leverans och mycket bra bemötande
Snabbt och mycket bra bemötande via e-post. Ordern skickades samma dag och levererades med blixtens hastighet! Att jag i samband med ordern fick ett erbjudande om att köpa en powerbank för 1 kr kom som en glad överraskning.
Vad gäller tältet - 3F UL Gear Floating Cloud 2 har jag bara positiva saker att säga. Mitt gamla tält av samma modell (med innertält av nät) är flitigt använt under 5 år och mitt absoluta favorittält under varma sommarnätter. Beställde nu ytterligare ett med innertält av tyg, för att kunna växla när det blir lite kallare och ha en uppsättning "reservdelar" om ngt går sönder.
Trevligt bemötande!
Snabb leverans och bra service. Men ett par gånger så har inte lagersaldot stämt vilket har medfört att jag har lyckats beställa och betala för varor som inte funnits i lager. Jag har emellertid fått tillbaka pengarna på en gång och blivit trevligt bemött!
Super god service
Virkelig god og hurtig service samt levering
Mycket nöjd
Mycket nöjd, och bra kommunikation vid problem. Rekommenderar!
Jag sökte en vattenflaskhållare för min…
Jag sökte en vattenflaskhållare för min vandring och hittade den hos Nomali. Är mycket nöjd med den. Den har flera fästpunkter för ryggsäcken, men till slut valde jag att använda mig av karbinhaken och har fäst den på ett bälte så jag lätt kan nå den framtill. Snabb leverans.
Rekommenderas!
Nöjd
Beställde på Söndag, paketet skickades på Måndag och var framme i Stockholm på Tisdag. Utmärkt service, finns ett bra utbud på tält och annan friluftsutrustning som du inte hittar hos större friluftskedjor.
Nöjd och återkommande kund!
Jag skickade en fråga till kundsupporten och fick en otroligt snabb och bra respons. Tältet jag fick hem överträffar mina förväntningar med tanke på prisklassen! Jäkligt nöjd!
Nomali är en bra nätbutik!
Nomali är en bra butik, köpet gick smidigt till. Jag upplevde webbsidan som plottrig och var svårt att hitta en sammanställd information på ett och samma ställe. Jag skrollade flera gånger uppåt och nedåt för att hitta en sammanställning/samlad information om varan jag köpte som var ett tält i mitt fall. leveransen gick smidigt till och jag kunde spåra leveransen fram till ombudet där jag fick hämta ut mitt paket.
Supersnabb leverans och toppen kvalite…
Supersnabb leverans och toppen kvalite på sovsäcken vi köpte!
Snabb leverans och bra pris!
Enkelt att beställa
Enkelt att beställa. Snabb frakt. Bra produkter :) flaskhållaren håller bra kvalitet.
An outdoor hidden gem
I was scouting multiple scandinavian outdoor shops for the Naturehike brand, which doesn't typically seem to be imported a lot in the EU. This is where Nomali comes in and not only provides these products but at super fair pricing too. Quick and efficient shipping to Denmark. Will be coming when with the last 5th star when the range of products expands with Naturehike down sleeping bags and pads.
Superfin support inför min beställning
Superfin support inför min beställning, jag velade mellan storlek och fick snabb input. Väldigt snabb leverans och en fin hälsning väntade i paketet vid ankomst! Sådant gör så mycket. Återkommande kund, helt klart!
Mycket nöjd
Mycket nöjd, både med produkt och bemötande. Lanshan 2pro. Testade det omgående i Tresticklans nationalpark.
Dit is Trustpilot