Beste service onder alle domain providers! - Onze site werd enkele maanden geleden gehackt door een plugin op Wordpress. Ondanks dit niets te maken had met Nomeo, hebben ze ons hier direct mee geh... Toon meer
Al vanaf het eerste contact met NOMEO ervaar ik vriendelijkheid, behulpzaamheid en deskundigheid bij het migreren van mijn domeinnaam en e-mailbox. Klasse! En dat alles voor een interessante prijs... Toon meer
Ik heb twee domeinnamen bij Nomeo en heb al meermaals hulp nodig gehad bij verschillende zaken. Zonet meer dan een uur geholpen geweest door iemand van de klantenservice voor mijn zakelijk mailadres i... Toon meer
Het publiceren van mijn nieuwe website lukte niet onmiddellijk, maar daar heeft Sem snel bij geholpen, ook bij het koppelen van mijn mailbox aan een contactformulier enz. Gemakkelijke instructies en... Toon meer
Nomeo is een Belgisch bedrijf dat domeinnamen en webdiensten gebruiksvriendelijk en toegankelijk wil maken, zodat jij meer tijd hebt om je te concentreren op wat echt belangrijk is: het online succes van jouw business.
Kerkstraat 106, 9050, Gentbrugge, België
- 0800 26 800
- welkom@nomeo.be
- nomeo.be
Beste Hosting bedrijf!
Nomeo is heel vriendelijk, goedkoop, je krijgt een echte persoon aan de lijn die je ondersteunt en alles werkt perfect. Dank je wel!
Super service.
Aanrader op alle vlakken
Enorm behulpzaam, meedenkend en oplossingsgericht. Makkelijk en snel bereikbaar. Vriendelijke mensen.
Goede service, goede telefonische ondersteuning
Goede info
Goede info, redelijke prijzen en goede service. Handig controlepanel.
Snelle en goede ondersteuning
Van Nomeo krijg ik steeds heel kort op de bal de juiste en snelle ondersteuning. Aanrader voor zowel webdesigners als eindklanten!
Goede ervaring met dit bedrijf.
Goede ervaring met dit bedrijf.
Zeer correct en reageert snel
Niet alles werkte vanaf de eerste keer
Niet alles werkte vanaf de eerste keer, er werd vrij snel assistentie gegeven, intussen lijkt alles te werken
Steed snelle en vriendelijke hulp!
Steed snelle en vriendelijke hulp!
Professioneel, vriendelijk, correct
Deze firma staat altijd klaar om te helpen in hun vakgebied. Professioneel, vriendelijk, correct.
heb al betaald maar blijven mails sturen om een tweede keer te betalen
geen updates met betaalde fakturen

Antwoord van nomeo
Ik heb pas een domeinnaam via Nomea
Ik heb pas een domeinnaam via Nomea, ik moet zeggen dat ze heel behulpzaam zijn en snel reageren op vragen.
Geweldige service
Geweldige service, reageren direct en geen vraag is te moeilijk of te veel. Vlotte overstap van meerdere domeinen en mailboxen. Alles tot in de puntjes verzorgd en voor een correcte prijs. Bedankt Team Nomeo
Prijs kwaliteit super goed.
Prijs kwaliteit super goed.
Zeer goeie, snelle en doelgerichte klantendienst.
Nemen hun tijd tot hun probleem volledig is opgelost ook al gaat dit verder dan de dienst waarvoor ik toen betaalde.
Een echte aanrader.

Persoonlijke ondersteuning
Ik ben onder de indruk van de helpdesk van Nomeo. Ze volgen de vragen snel en correct op.
Bovendien is het een bedrijf dat vooral het gebruiksgemak voor de klant centraal zet.
Al vele jaren trouwe fan!

Antwoord van nomeo
Vlotte service en direct antwoord op…
Vlotte service en direct antwoord op mijn vragen. Verloopt perfect.

Antwoord van nomeo
Bestelling voor de eerste keer verliep…
Bestelling voor de eerste keer verliep super vlot. Daarna support nodig gehad omdat ik op een foutmelding gebotst ben en ook dat is goed verlopen. Aanrader!

Antwoord van nomeo
Alleen maar goede ervaring mee
Alleen maar goede ervaring mee. Via hier een domein naam gekocht, Ik had een aantal vragen over hoe ik deze moest koppelen aan mijn website, En ze hebben mij goed en snel geholpen zelfs in het weekend.