Beste service onder alle domain providers! - Onze site werd enkele maanden geleden gehackt door een plugin op Wordpress. Ondanks dit niets te maken had met Nomeo, hebben ze ons hier direct mee geh... Toon meer
Al vanaf het eerste contact met NOMEO ervaar ik vriendelijkheid, behulpzaamheid en deskundigheid bij het migreren van mijn domeinnaam en e-mailbox. Klasse! En dat alles voor een interessante prijs... Toon meer
Ik heb twee domeinnamen bij Nomeo en heb al meermaals hulp nodig gehad bij verschillende zaken. Zonet meer dan een uur geholpen geweest door iemand van de klantenservice voor mijn zakelijk mailadres i... Toon meer
Het publiceren van mijn nieuwe website lukte niet onmiddellijk, maar daar heeft Sem snel bij geholpen, ook bij het koppelen van mijn mailbox aan een contactformulier enz. Gemakkelijke instructies en... Toon meer
Nomeo is een Belgisch bedrijf dat domeinnamen en webdiensten gebruiksvriendelijk en toegankelijk wil maken, zodat jij meer tijd hebt om je te concentreren op wat echt belangrijk is: het online succes van jouw business.
Kerkstraat 106, 9050, Gentbrugge, België
- 0800 26 800
- welkom@nomeo.be
- nomeo.be
Zeer tevreden!
Mooie prijzen en de support vragen worden steeds enorm snel opgevolgd! Zeer tevreden!

Uitstekend geholpen!
Simon heeft mij snel en goed geholpen met het registreren van mijn domeinnaam en het aanmaken van mijn mailbox. Goede & vriendelijke service, zeker een aanrader.

VErplicht reviews geven
VErplicht reviews geven, als je dat niet doet blijven ze je lastig vallen.
Edit: het probeem is niet dat jullie om reviews vragen. Het probleem is dat dat langs TrustPilot gaat die negatieve reviews weigert of vertraagd publiceert. Gelukkig staat er op Google inmiddels wel een eerlijke review ;-)

Scherpe prijs
Scherpe prijs, vlotte communicatie bij vragen en voorlopig geen klachten (na iets meer dan een jaar).

Antwoord van nomeo
Gewoon de bereikbaarheid en de…
Gewoon de bereikbaarheid en de vriendelijkheid waarmee uw vragen beantwoord worden. Uitzonderlijk in deze IT omgevingen.

Vlotte registratie
Vlotte domein registratie, goeie prijs, snel antwoord op vragen via chat, super support. Kortom zeer goed, aanrader!

Nomeo: zeldzaam goed!
Geduldige, duidelijke begeleiding in mensentaal. Voelde me nooit betutteld. Geen moeite was teveel. Zeldzaam goed!

Antwoord van nomeo
goed geholpen tot het probleem opgelost was
Ik voelde me begrepen en werd goed en vriendelijk geholpen. Wat ik vooral ook waardeer is het meedenken en een stapje verder kijken, want ik weet natuurlijk niet wat ik niet weet...

Goede dienstverlening
Goede dienstverlening, duidelijke gebruikersinterface en zeer goede online support. Aanrader.

Antwoord van nomeo
Zeer goeie en spontane service
Nomeo mailde mij spontaan of alles goed verlopen was. Toen ik reageerde dat mijn mailadres niet werkte werd dat direct nagekeken en in orde gebracht. Zeer goeie en vriendelijke service.

vlot bereikbaar
vlot bereikbaar, altijd goede opvolging en hulp

Zeer snelle oplossing probleem
Zeer snelle feedback met oplossing aan het gestelde probleem

Uitstekende service
Uitstekende service!
Enorm snel en efficiënt geholpen via de chat telkens opnieuw! Als je een betrouwbare partner zoekt, raad ik Nomeo zeker aan!

Antwoord van nomeo
altijd zeer professionele en vakkundige…
altijd zeer professionele en vakkundige support!

Ik blijf betaalverzoeken krijgen
Ik blijf betaalverzoeken krijgen, terwijl ik bewijs van betaling heb en reeds een mail van hen heb ontvangen dat mijn domein klaar is voor gebruik.
Irritant.