Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En brand i vores bryggers ødelagde min elskede heldragt. Desværre var model og størrelse udsolgt og jeg skrev og spurgte, om jeg kunne bruge herrestørrelsen - blev ringet op og ene ejer gik "modeshow"... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

🤩Skønneste Barbara og Ida har designet skønne produkter! 🙌🏻 Elsker både min bløde “hygge morgenkåbe” til morgenkaffen og den varme vinterbadekåde til udendørs. Hver især har de sin funktion hj... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er meget, meget glad for både min vinterbadekåbe, håndklæde, badesko og taske fra Nordbaek. Bruger det dagligt og føler mig virkelig forkælet med god kvalitet. Har flere af deres produkter på mi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiske produkter. Er meget glad for min vinterbadekåbe. Et design der både er super pænt og meget funktionel med mange smarte detaljer. Og endelig et design hvor badekåben er lang, og ikke som al... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Activewear winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

NORDBAEK designer praktisk og klædeligt udstyr til vinterbadere og andre, der elsker livet ved havet. Vi tilbyder produkter som fx vindtætte badekåber til kvinder og mænd, jumpsuits, badesko, tasker og fodmåtter.

4,9

3 sterren
2 sterren
1 ster

Kvalitets produkter

Købte et par badesko- de er super gode. Nemme at få af og på. Og dejligt med en fast sål så man står godt fast.
Jeg har prøvet badesko fra andre mærker som jeg måtte returnere da de var så svære at få af og på. Derfor var det en lettelse at finde badesko der bare virker som de skal.

8 januari 2025

Antwoord van NORDBAEK

Kære Camilla. Sikke en dejlig feedback at få - tak fordi du deler dine badesko erfaringer med os. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Rigtig god service

Rigtig god service. Meget hurtig levering. Var flink til at spørge om jeg var sikker på, jeg havde valgt rigtig størrelse, så jeg ikke risikerede at skulle returnere.

22 januari 2025

Antwoord van NORDBAEK

Kære Tove. Dejligt at du er tilfreds med din købsoplevelse hos os. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Badesko

Jeg købte et par badesko, De er desværre, Ikke særlig gode til vinterbadning. Sålerne er meget tynde, og man kan ikke holde varmen i dem

8 januari 2025

Kære Mariann.

Mange tak fordi du tager dig tid til at give feedback her på Trustpilot, selvom vi naturligvis er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med dine badesko.

Gummisålerne er 0.5 cm tykke og indersålerne er 0.3 cm tykke, og vi ønsker ikke at gøre dem tykkere, da de ellers kan blive for tunge i det - mere end 99% af de tilbagemeldinger, vi får fra vores kunder er, at de netop er glade for, at skoene er så lette både i vægt men også ift. at få badeskoene nemt af og på.

Vi har efterhånden solgt mange tusind par badesko, og størstedelen af vores kunder fortæller os, at vores er de bedste badesko, de nogensinde har haft - både til sommerbadning men især også til vinterbadning. Du kan se mange af de positive tilbagemeldinger her på Trustpilot også.

Generelt får vi således langt overvejende positiv respons ift. produktet, men oplevelsen af kulde og hvordan vores krop hver især er tempereret er jo helt individuelt, så vi kan desværre ikke altid leve op til alles forventninger. Det beklager vi selvfølgelig virkelig er tilfældet for dig.

Vi håber, du finder nogle badesko, der passer bedre til dit behov.

Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Fantastisk service

Super flotte ting, fantastisk venlig og hurtig service ved ombytning. Jeg håber aldrig, den tillid, de viser, bliver misbrugt. De allerbedste anbefalinger !

9 januari 2025

Antwoord van NORDBAEK

Kære Marianne. Tusind tak for din meget søde feedback. Vi er glade for de flotte ord og 5 stjerner! Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Supergod service

Supergod service - venlig, professionel opfølgning. Hurtig levering. Og god information

20 december 2024

Antwoord van NORDBAEK

Kære Sten. Tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Det har været en fornøjelse at assistere dig. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejligt firma hvor jeg følte der var…

Dejligt firma hvor jeg følte der var mennesker bag. Hurtig levering og produktet var super

14 december 2024

Antwoord van NORDBAEK

Kære Birthe. Tak fordi du lægger mærke til, at vi gør os umage :-) Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte et par badesko

Jeg bestilte et par badesko, de var desværre for store, men der blev hurtigt sendt et nyt par et nummer mindre, som nåede frem inden jul.
Så dejligt man ikke behøver printe returlabel, da der var en QR kode med. Rigtig dejlige badesko, lækre at have på og nemme at tage af. Handler gerne hos Nordbaek igen.

28 december 2024

Antwoord van NORDBAEK

Kære Dorthe. Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde igen i fremtiden. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Badesko

Modtager af badeskoene var meget tilfreds og det var hurtig og nemt at bestille og hurtigt kom gaven til mig og jeg var den glade giver.

15 december 2024

Antwoord van NORDBAEK

Kære Kari. Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot - dejligt at både giver og modtager af NORDBAEK gaven er glade og tilfredse! Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Så imponeret over Nordbæks badesko

Så imponeret over Nordbæks badesko til kun 300 kr. Passer perfekt til vinterbadning, hvor tæerne ikke fryser, også perfekt til ikke at glide rundt. Virkelig god kundeservice! Jeg har haft mine nu i ca. 3 år, og de føles som nye!

5 december 2024

Antwoord van NORDBAEK

Kære Nivetha. Hvor dejligt at høre, at du er glad for dine badesko <3 Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kvalitet og venlig og hjælpsom…

God kvalitet og venlig og hjælpsom betjening. Kan varmt anbefales.

5 december 2024

Antwoord van NORDBAEK

Kære Vibeke. Tak for din positive tilbagemelding. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Jeg er virkelig imponeret

Jeg er virkelig imponeret! Jeg købte en badekåbe til vinterbadning, og kvaliteten overgik alle mine forventninger. Stoffet føles lækkert, og den er både varm og behagelig. Desuden var leveringstiden super hurtig – kun 2 dage! Kan varmt anbefales til andre, der ønsker en kvalitetsoplevelse fra start til slut.

18 november 2024

Antwoord van NORDBAEK

Kære Adam. Tusind tak fordi du tager dig tid til at anmelde os her på Trustpilot - og ikke mindst tak for den meget flotte feedback. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I var virkelig servicemindet og meget…

I var virkelig servicemindet og meget venlige og hurtige, kunne desværre ikke passe dragten, i sendte penge retur med det samme

8 november 2024

Antwoord van NORDBAEK

Tak fordi du deler din erfaring herinde. Vi er kede af, at dragten ikke var god til dig - men håber at byde dig velkommen som kunde igen i fremtiden. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Varme anbefalinger

Så lækre produkter der gør min vinterbadning til en ren spaoplevelse. De bedste anbefalinger herfra.

13 november 2024

Antwoord van NORDBAEK

Tak Trine for din positive hilsen her på Trustpilot. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super kvalitet og hurtig levering

Super kvalitet og hurtig levering. Et lille kvalitetsproblem med et bælte blev løst hurtigt og uden problemer.

31 oktober 2024

Antwoord van NORDBAEK

Kære Bo. Vi beklager endnu engang, at syningen i enden af dit bælte gik op - det sker heldigvis sjældent, men produkterne er jo syet af mennesker, så fejl kan vi ikke 100% undgå. Det glæder os, at du alligevel er tilfreds kunde og giver os 5 stjerner. Tak for det! Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Oplevelse helt til UG

Oplevelse helt til UG. Lækre produkter, en let overskuelig webshop og en hurtig levering. Topkarakter herfra!
Vh Nicolai Beuschel

11 september 2024

Tak Nicolai for dine flotte ord! Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt sampak med sko

Jeg har købt sampak med sko, håndklæde og luffer. Hurtig levering og lækker kvalitet. Har indtil videre kun brugt håndklædet i gråblå, lækker farve og kvalitet som beskrevet!

12 oktober 2024

Antwoord van NORDBAEK

Kære Ingrid. Vi er glade for, at vi lever op til dine forventninger både mht. levering og kvalitet - og vi håber at byde dig velkommen som kunde igen i fremtiden. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Lees meer over geverifieerde reviews.